Как да си направим душ с ръце в подробностите по прилагането

Как да си направим душ със собствените си ръце? Този въпрос е предмет на подробно разглеждане. Тя може да се установят във всякаква форма. В този брой трябва да започне от собствените си предпочитания и финансови възможности.Преди директна организация на мястото за къпане, струва си да се претегля "за" и "против", и изберете много подходящ материал. Няколко думи за най-популярните варианти на продукти за душ в банята.

Какво по-добре да се направи: най-популярните материали

Работа с ръцете си може да включва използването на каквито и да било закупени материали, както и собственикът на дома е в състояние да направи всичко, имайки предвид техните вкусове, без да се налага да купувате основа за дизайн. Вижте луксозни варианти фото кабини по-долу.

Акрил, пластмаса, поликарбонат

Душ кабина, изработен от поликарбонат е най-популярен в употреба. Ако решите да закупите този тип дъно - тогава се избегнат проблеми с хидроизолация на пода, както и неговата повърхност не е хлъзгава, така че не е необходимо да се използва гумена подложка. Не е необходимо да се оборудват по стълбата и се вдигне нивото на пода.

Как да си направим душ

Акрилна повърхност за изграждане на дома душове

Стъклени панели, стъкло, керамика

Всички тези материали са крехки, но прилагането им решава проблема с непълна дизайн. Обикновено такива материали купуват щори за регистрация на душ-кабина. Освен това, тези материали са съчетани с отлични палети издигнат половина и стените на плочката и теракот. Тя може да бъде направена пълна душ със собствените си ръце от плочките.

Дърво, пластмаса, изкуствен камък

Такива структури са рядко душове инсталирани в апартаментите, поради излагането им на влага, обаче, в страната къщи, тези неща е много популярен. Неговите предимства са, че тя е естетичен и е безвреден за хората. Пластмасови душ домашно добре изолира от околния шум в стаята и лошо абсорбира влагата навън. Изкуствен камък изглежда много впечатляващо, особено ако банята измислен шик дизайн в индивидуален стил.

Как да си направим душ

Душ с ръцете си от дървото

Защо кабината? Основните предимства

Все по-често днес в къщата са настроени за съблекални, напълно оборудвани в къщата. Такива проекти имат редица оправдаващи характеристики:

 • полученият продукт компактен, и следователно не заемат ценно място дори и в една малка стая;
 • , Смятате, че сте, какво и къде трябва да стои, строителство се извършва на лични предпочитания;
 • в случай на повреда на някой от компонентите, можете да решите проблема сами, защото знаете, какви компоненти сте използвали;

Как да си направим душ

Душове за дома, избрани заради тяхната компактност и надеждност

 • за създаване на пълно душ в дома, могат да бъдат включени в дизайна на броя на опции, които се считат за необходими;
 • самостоятелен продукт предлага икономично използване на водните ресурси.
 • Забележка Ако установите, че напълно инвестирани без душ тава с ръцете си, ще бъде по-евтино - това е объркващо. Най-вероятно ще трябва да се инвестират малко повече, но за в бъдеще, когато правите процедури вода, вие ще се чувствате богатството на всички функции.

  Подготвителната фаза

  Планиране работи в плоска с техните ръце или подготвителен етап е необходимо, за да се вземат предвид всички нюанси, и с цел да се къпете с ръцете си от снимката плочки (вж. По-долу +++) Оказа се, безупречен. Въпреки това, тъй като работата по споразумението, е необходимо да се работи много добре, а именно да се осигури абсолютно всичко от канализация, довършителни аксесоари душ.

  Как да си направим душ

  Подготовка на ъгъла и изграждането на палета с душ-кабина с лечение хидроизолация

  Покупка на материали

  Започнете с суровините. Не забравяйте да си купите, хоросан, пясък, плочки (не плъзгане), лепило за плочки, полагане тръбопроводи за водопроводни и канализационни системи. Уверете се, че всички уплътнители уплътнителни гумени ленти и конектори. Това е необходимо, ако ще да се направи, включително и палети. В противен случай, купуват готови дъното на подходящ материал и всички компоненти в тях.

  Наличие на аксесоари

  Изберете миксери, лейки, функционални лостове определено трябва по неговия вкус, разбира се, въз основа на начина, по който ще бъде построен душ. Чудесна идея - стоеше под душа, за да поставите поливане тропически порой, истината ще трябва първо да мисля за това как да се стабилизира налягането на водата, ако има проблем с това. Такава душ със своя ръцете снимка е много по-различно.  Как да си направим душ

  В дома, душите за пълното приемане на водни процедури, подходящи за поливане тропически порой

  подготовка на строителната площадка

  Начален ъгъл е необходимо да се готви директно преди инсталацията. Това се отнася за всички видове инсталации (с ръцете си или да използват в търговската мрежа душ). Моля, имайте предвид, че чрез използване на готови тави за душ-кабина изисква идеално равна повърхност секс, и ако имате намерение за изграждане на щанд без дъно, е необходимо да се направи минимален наклон и да се сведе до една стълба на пода.

  Сгъва бъдеще душа

  За всеки тип душ дизайн трябва да изберете индивидуално пояс. Някои се интересуват от стъкло, пластмаса или дървен модел, а други напротив са склонни да изберат по-евтини колеги: рамката с филма или облицовани стени. По този начин се оказва, душ без душ.

  Инсталация без душ тава

  Извършване душове без палет стъпка по стъпка.

  1. Първото нещо, което трябва да направите, за да се коригира нивото на пода на място, където ще бъде разположен душ, тъй като се дължи на липсата на палета трябва да се монтира стълба, а по-скоро да се задълбочи в канала. За тази prorubyvaem дупка в пода, съответстваща на размера на бъдещата дълбочина на кабината на най-малко 2 см. Обобщавайки канализацията, ако тя отсъства, ако има е настроен на скара с гумени уплътнения, покрийте го временно кърпа и след това се излива бетон, варов разтвор (пясък + вода + цимент ).

  Как да си направим душ

  Инсталация без душ тава и облицовани с плочки стени

 • Ще чакаме, докато повърхността е суха и да го проверите с нивелир. Трябва да има минимум наклон на устройството за източване. За да бъдем точни, трябва да е не повече от 3 ° за домашна обстановка. Ако не го направи - да се махам или да добавите равенството на правилните места.
 • Нанесете специален етаж хидроизолация агент не само върху циментов под, но и на съседния следващия стената. Вземете височина от пода най-малко 10 см, не забравяйте да се изчака времето за сушене на персонала. Опитайте promazyvat колкото е възможно, така че да не се сблъскате с проблем наводнение на съседите, ако оборудва душ в апартамента.
 • Ние правим дизайн с фланци. За да направите това, на върха на замазката ще поднесе един ред тухли, поставено с обратно тяхна страна, за да се достигне желаната височина. Между всеки разтвор се тухла promazyvayut, и след това се аутопсират изолационни средства.
 • Моля, имайте предвид: Всички форми и материали, включително лепило за плочки и плочки трябва да има водоотблъскващи свойства. Разбира се, те ще бъдат по-скъпи, но това не може да спаси.

  1. След полагате плочки или малка мозайка на специално лепило. Имайте предвид, че слой задържа сместа не трябва да надвишава 1 см. При пускането на всеки квадратен подови плочки, внимателно наблюдение на неговото ниво.

  Как да си направим душ

  Душ с поднос оригинален плосък душ при правилно изпълнена ремонти

 • След това, след втвърдяване на повърхността започне да се ангажират стените на инсталацията за душ. Ето изпълнението на инсталацията зависи от какви инструменти са избрани. Стъкло на листа, монтирани върху солидна метална конструкция, но ние ще направим бюджет опция и задайте тръба никел, в която да се сложи пръстена с не Филмът предавателни вода.
 • За да се създаде рамка за душата, е необходимо на първо място да се отбележи на стената, където ще се намира опора за водача. След това пробийте дупките и инсталиране на скрепителните елементи с винтове. В свободното ъгъла, където планираното изход след къпане постави вертикална тръба, я поставете на пода с крепежни елементи, доставени по същия начин, както и стените.
 • Към върха на дюзата поставиха подобни крепежни елементи с две дупки, той е длъжен да се свържат две вертикални водачи. След това се декомпресира пръстени на филма и постави на тях в тръбата, след проверката, филмът се движи.
 • В идеалния случай, за такива структури да се разделят на филм в две части. Можете също така да зададете дъговидни ивици, формиращи рамката и ги прикрепете към стената, а след това на филма на пръстените не могат да споделят. Тези душове в малки вани с ръцете си перфектно.
 • Съвет! За да образуват стена в постоянна душ без душ тава е по-добре да се избере е водоустойчив непрозрачен филм или водоотблъскваща тъкан.

  Сложете под душа в дървена къща

  Дървото е естествен материал, все пак, но доста палав. Въпреки това, той може успешно да се установят душ с ръцете си в една дървена къща. Основното, което да се грижи за предварително качество хидроизолация.

  Как да си направим душ

  Душ в дървена къща, направена лично, но предлага всички моменти на хидроизолацията

  Към момента на изготвяне

  Това включва всичко, което се отнася до инструментите на заготовки и оборудване. Не забравяйте да следвате плана на пространството в банята. Би било по-добре, ако под душа със собствените си ръце с палета ще бъде поставен в ъгъла, и най-добрите суровини за акт на строителния закалено стъкло или нормално или поликарбонат.

  Изграждането на душа

  Там ще трябва да се обработи отново контактна повърхнина в частен дом агент, репелент влага. След уреждане на водопровода и канализацията отпадъчни води система, не забравяйте за вентилация на помещението. В този случай, неподвижната устройството не е достатъчно, тъй като дървото е в състояние бързо да абсорбира влагата и пара.

  Ние не слагам много дълбока основа на акрил и капаци, изработени от поликарбонат. Ние правим всички четири страни, за да изложи на долната стена на дървените конструкции на влага. За да се придобие тази привързаност и покритие рамка (той може да бъде изработен от неръждаема стомана). Закрепете всички ключалки на стените на помещението, като се вземат предвид височината на бъдещето на душата.

  Как да си направим душ

  В една дървена къща, можете лесно да инсталирате душ покупка на акрил или поликарбонат, е да се намали времето, прекарано

  Освен това, необходими скрепителните елементи са поставени печати, а след това задава поликарбонат плоча в сградата с ръцете си.

  Забележка! За всичко душата в частна къща, по-добре е да се използва поликарбонат, не се влияе от температурата, в противен случай повърхността ще се деформира, и душ без поднос с ръцете си душ рушат с времето.

  В непосредствена близост до закрепете сенници врата или виси нормален душ филм. Във всеки случай, следвайте дървесина изолация в стаята за плуване отново. В тези области ще бъде добре да потърсите и вграден душ.

  Без значение какъв вид душ дизайн ще бъде направено, за да направи по-лесно да притежава, като собственик ще знае какво компоненти той използва.