Как да шият костюм котка в чизми

Зашийте котка костюми ботуши

не е толкова трудно, ако има определен режим и план за работа

С ръцете си в ботушите си

  • да шият на ръка от черно кадифе жилетка на всеки подходящ модела, като зеленото поле на гърдите. Закрепва жилетка с цип обратно.
  • Панталони и панталони до под коляното и шият на модела при всеки подходящ за зелена кадифе. Долната част на крачола може да се постави на дъвка или да ги шият белезници.
  • Блуза с голяма яка е зашит с всеки подходящ плат модела на бял (възможно е да се вземе завършен), а след това, украсена бяла дантела.
  • Cloak обособяването на червен сатен във формата на трапец, шият каишки, които връзват на рамото.
  • Cap отсечен от зелено кадифе от големината на главата на бебето. Полета и перце игла брошка красива. Писалката може да бъде направена от ленти от бяла хартия, като намали й ресни и навиване на телта.
  • Ботуши изработени от две части, обувки, кърпа и почиства клин с върховете на един и същи плат. За да се запази добри ботуши, гети под ревера могат да бъдат прикрепени към пръстен от пране на венците.
  • Опашката е направен от изкуствени кожи, шият бял връх, а опашката - до средата шева на панталона.
  • Каишка, изработена от еко кожа, като взе една голяма катарама.
  • за грим в зоната на триъгълника на "нос-устна" за налагане на белия грим, в който черно козметичен молив, за да се направи мустаци и точка.


Опция, която съпругата му се опита върху нашето дете през изминалата година))):В средата мускетар нос (направено много просто от едно парче подходящ плат, старият метод на рязане от него, в средата на главата на детето може да се заклещи) .Shlyapa, мускетар същия стил, че е лесно да се направи от плътна хартия за чертане и са снабдени с atlasom.A вместо химикалка. ако в близост няма подходящ щраус подходяща част от коледни елхи гирлянди dozhdika.Teper опашка, създавате тел рамка, а след това го постави в своя "наденица", изработени от изкуствени кожи, да го прикрепите към колан, облечен с нос мускетар и сте готови. Жицата ще позволи на опашката за арка като сърцето се крие))). И разбира се, ботуши и меч (имахме магазин за детски играчки) .Da, дори и под маска или грим котка))

С ръцете си в ботушите си

За да отговарят на котката в чизми ще се нуждаят от жилетка, наметало, красива дантела яка, шапка с перо, маска котка, и разбира се ботуши. Но дори ботушите не са необходими, е възможно да се шият чорапи с оправяне на леглото отгоре - имитация на ботуши. Картината показва костюм, шият всъщност леко, главно наметало и клин / ботуши, всичко друго може да се намери в гардероба. Но шапка и маска може да се направи, но можете да намерите готови. Друга възможна опашка, и образа на меча под ръка.

С ръцете си в ботушите си