Как да се забравя любим човек, човек - три стъпки

забравите как

Днес на сайта Koshechka.ru се притекат на помощ на тези, които страдат от несподелена любов. Безсънни нощи, гняв и отчаяние, депресия и хаос в ума му, нежеланието да се общува с хората - това гама от емоции, които гарантирано опит за отделяне на жените от любим човек.Естествено е, че искате да научите как да се преодолее безопасно изпитанията на живота е? В тази статия, не само ще намерите отговор на въпроса: "Как да забравя човека, когото обичаш" - но също така и да се научат някои много техники, които ще ви помогнат да се справи с този проблем.

Как да се избегне превръщането жертва

Разликата с човека, когото обичаш - това е шок, че ако нищо не бъде направено, може да бъде основен живот предизвикателство, а дори и да причини непоправими вреди на психиката ви.

Съществува мнение, че жената хвърли любим човек - жертва. И обикновено, жертвата изпитва много силна емоционална болка и страдание. Опитайте върху образа на жертвата, или "виси" в това състояние за дълго време - като смъртта. Какво да се прави, и какво трябва да бъде първата стъпка, за да се забрави човек възможно най-скоро да те изхвърли?

Не забравяйте, че една жена - силна личност! Вземете предизвикателства тази живота като възможност да се усъвършенстват и променят живота си към по-добро. Никой не твърди, че да забравим любим човек е много трудно за всички. Все пак - това е възможно!

Тук ще се притекат на помощ на специална схема на поведение, разработени от психолози, въз основа на съвети от жени, които трябва да забравяме, любим човек след раздялата и заключителни тази ситуация в своя полза.

Трите основни стъпки

Процесът на връщане към нормален живот след разбиване изисква определен период от време и усилия от ваша страна.

Понякога осъзнаване на неотменима и окончателно разделяне може да бъде придружено от избухване, сълзи и викове. Няма нищо лошо, ако слушате и да подкрепи приятеля си, но не си бивше гадже. Разделянето се е случило с него; всичко това просто трябва да се забравя!

забравите как

След утихне бурята, преминете към втората стъпка: да се повиши самочувствието ни. Често, след хвърляне на човек те обичам, жените самочувствие срина. Някои жени са по-лесни да приемат факта, че те не са красиви, истеричен или не толкова добра домакиня, отколкото да признае истината, че връзката завърши заради изчезването на романтични чувства.

Как може да повиши самочувствието? Няма нищо сложно, просто трябва да се грижи за себе си. Сайт ko6e4ka.ru. съвет е да започнем да правим спорт, танци или се запишете за курс по чужд език, да се научат да плетат или пекат вкусни торти. Изберете по нещо за всеки и да прекарат свободното си време на любимата, върху развитието на себе си като личности.Третата стъпка - най-важното. С цел да се забрави любимия човек трябва да опита колкото е възможно повече, за да се движат далеч от него.

Следвайте точно четири "не", и вие ще преодоляват с лекота тази стъпка.

  1. Следете живота си зад гърба му надничаше в социалните мрежи;
  2. За да му се обади, дори и ако просто искате да го поздрави за рождения си ден;
  3. Научете от него чрез общи познати;
  4. Настройте "случайно" среща с него.

Спазването на тези точки ще ви помогне безопасно и бързо да оцелее раздялата с един човек, който все още се обичат.

Ако все още мисля за това как да се помни, любим човек, да вземе на ръце тези три лесни стъпки и да започне да действа веднага.

Как да гледаш на живота по нов начин

Значи ти си по пътя на изцеление и точно изпълнение на трите стъпки за постоянно забравят любимия човек. За кратко време ще се чувствате много по-добре емоционално, но мисълта, че бившето гадже на известно време пак ще се върне при теб.

Как да се забравя любим човек, ако мисълта за това не ви дава мира? Психолозите казват, че е по-лесно да избягат от натрапчивите мисли в компанията на своите приятели. За да премахнете тъжни мисли за бившите отношенията посетете: изложби, театри, корпоративни събития, или просто ходене по-открито. Има едно правило, всички места, които ще посетят, трябва да бъдат нови и вълнуващи за вас. Да, когато отивате на почивка с бившия любим един път е забранено!

За да забравяме и старата любов, се съсредоточи върху нещо друго. Психолозите съветват да има "щастливи събития дневник". Всяка вечер, ще трябва да напиша тази ценните лаптоп, какво добро е случило с вас през целия ден. Това може да се среща с приятел от детинство, светъл цвят в задния двор или просто усмивка минувач. Този психологически трик ще ви помогне да настроите да се намери положителното в живота си и се променят от лошо към по-добро.

Отличен стимул да забрави бившия си приятел може да служи като подарък на себе си. Празнувайте три дни или седмица без него и да се отдадете в чест на себе си с нещо вкусно. Този метод помага в началния етап да се отървем от миналото любов. С течение на времето, спрете да броя дните без него и отново да започне да се радват на живота.

Търсене дали нова любов

Чудите се как много момичета не намират най-добрият начин да се забрави любим човек, как да се изгради нова връзка. Нищо лошо в това, разбира се, не, но - не бързайте в басейна с главата си. Новият връзката трябва да бъде изграден на взаимни чувства, а не на страха от самотата.

забравите как

В този случай, всички поотделно, ако лесно се срещнат с нови хора, флирта е само добро за вас, и ако не са удобни в компанията на непознати, е по-лесно да прекарват свободното си време да се занимава с това ще ви помогне да избяга.

Във всеки случай не е възможно да се оттегли в себе си. Чувствайте се свободни да общуват с мъже, а просто за да издържат на разумно разстояние за вас.

Secret техники психолози

Възможно най-бързо да забравя любим човек с минимални щети за себе си моля използвайте тайни съвети на психолозите:

Ако следвате всички тези препоръки в статията, не можете да се отървете от психическо страдание и продължават да мислят за това как да се забрави човек те обичам, ако състоянието Ви се влошава, а има и мисли за самоубийство - вие спешно се нуждаят от помощта на експерти.

И помнете, с прекратяването на живота на връзката не свършва! Ще дойде време, и вие сте длъжни да се срещне нова любов, и текущата опит ще изглежда празен и безсмислен.