Как да се забравя любим човек, че съм твърде точно за нея

Добре дошли! Бих искал да се научат как да бъде в тази ситуация. Нашата връзка е продължила повече от 5 години, с начало за запознанства, а след това започна да живеят заедно и през това време, другата ми половина, постоянно ми изневери (около няколко знаеше за някои от най-наскоро научих), детето се роди с мен (Слава богу).Така че ситуацията е, че в момента ние да се закълне, че живеем отделно, искам да го забравя, но аз не се получи, аз винаги я види, защото Искам да общува с детето си, просто спрете да говорите и да видим бебето, не мога, защото има шанс, че може да правя тогава? забраните чат (детето не се записва, защото е женен за мен, че не са били). Ще се опитам за едно дете да влезе в почивните дни и през цялата седмица, за да се получи напълно работа (у дома просто непоносимо един да е), но имам чувството, че е постоянно на мен това, което иска (Изглежда, че нуждите на нещо) предложих й да бъдат разположени върху най-напред, дори и да се премести в друг град, за да се започне от нулата, но тя отказа, заявявайки, че е невъзможно да се живее с мен, защото Бях много прав и аз не мога да си позволя да ги нахранят, което е достатъчно зле работата и донесе такава ситуация, когато сме се карали за пари често са били с нас. От една страна искам да живея заедно с тях отново, а от друга, или не, това е толкова отвратително, когато се опитах толкова много време за човека, с когото постоянно измамен вие всички сте търпеливи и прощаващи, но моля да ми кажете как да бъде в тази ситуация! Послепис Написах малко неясна, но ако прочетете, а след това можете да разберете! Благодаря предварително за отговора!

За щастие, или за съжаление, въпросът "как да бъде в тази ситуация," няма прост отговор. На първо място, трябва да се разбере и да се определят нейните граници: това е допустимо за вас в една връзка и кое не е. Ако изневяра и обвинения са редовни по време на целия период на вашата връзка (т.е., дори и в тяхното много рано, когато повечето двойки всички добри), има ли смисъл да ги продължи и "да започне от нулата". Ако си позволи да направи това във връзка с вас, това означава, че нещо не е вашата връзка, или шансовете си за това не е изпълнено. Вие разбирате, защо го направи това? Ние говорихме с нея за това? В допълнение, често се карали за пари и тя ви обвини, че сте "работещи бедни, и донесе малко." Това са две от основно значение за всяка сфера на мъжете: секс (самостоятелно партньор) и материали (способността да се грижи за семейството си).Трудно е да бъдат обективни, знаейки само вашата интерпретация на връзката, така че само да предполагаме, че по този начин (обвиняват и критикуват) тя оправдава тяхното предателство. Вие, приемане и прощава е единственият, потвърждават "правилността" на своите действия. Защо се толерира това? Как мислиш, защо една възможност да направи това с теб?

Това, което е останало - това е вашият шанс да се преосмисли. Кой човек се виждаш? Как искате да се отнася за вас жените? Как този човек, колко печели? И трябва да направим, за да бъде по този начин? Когато отговорите на тези въпроси себе си - ще видите как да направите в тази ситуация.

Що се отнася до детето, ако искате да видите и да общуват с него, а след това да го прави. Докато тя не ви забрани, а ако се разбираме добре, че е малко вероятно, че тя може да намери добри аргументи, за да го пазят. Също така, ако се инвестира в едно дете, да се грижи за нея, тя се обучават, за него е един пример, че никой нормален майка няма да се намесва в това.

Научете се да бъда верен на себе си, своите принципи и възгледи. Ако сте за нея "твърде прав". това само доказва факта, че тя не е готова да ви приеме за кой си. И да живеят в хармония с човека, който винаги сте искали да се римейк - това е невъзможно. По същия начин, това се отнася за вас. Ако разберете, че тя не може да е истина, и има тенденция да се промени, а след това не нов град или следващата дете тя няма да се промени. Или ще го приеме и да живее, или имате по-различен начин. Едно лице може да се промени, но само когато той го иска и разбира какво е то.

Аз вярвам в силата си!

Gnatyuk психолог Людмила Y.