Как да се възстанови на уеб страница

Ако настройките на браузъра ви се променили и преди, тя трябва по подразбиране да се запази историята на посещенията, заснемане на всички сайтове, където сте били. Ако си спомняте, когато посетите уеб страница, ще бъде лесно да се намери и го отворете отново.В менюто "История", първо отворете браузъра или "История", а след това изберете елемент от няколко :. "Вчера", "Днес", "Миналата седмица" или "Този месец" След като кликнете върху желаната линия ще видите списък със сайтове, които сте посетили по време на избрания период. След като установи точната страница, щракнете върху левия бутон на мишката. Browser веднага отваря раздела със страницата, която търсите.

Има ли по-лесен начин за възстановяване на раздела. но тя трябва да отговаря на следното условие: сесия на браузъра не трябва да се прекъсва. Ако още не сте я затворили, щракнете с десния бутон върху линия, на която всички отворени табове. Появява се менюто контекст - там, изберете "Възстановяване на затворения раздел." Страница, която е била затворена веднага отваря.

Възстановяване на запис на посещавате уеб страница с помощната програма за възстановяване на операционната система Windows. Това важи в случаите, когато няма връщане назад е установена сравнително наскоро.

Намери полезността възстановите предишното състояние на вашия компютър чрез менюто "Старт", изберете го в списъка с инсталирани програми и след това преминете към стандарта. Стартирайте "Възстановяване на операционната система", след като отнесе с условията на тази операция.  • как да възстановите пречистена историята на сърфирането

Как да намерите на уеб страница

Третият начин - най-надеждни. Запазване на отметка към сайта. И след това, дори и в случай на нарушение на вашия профил има все още се озовете на задната страница на този сайт. Тя беше с нея и вие трябва да започнете процедурата по възстановяване.

За да я стартирате, кликнете върху линка с надпис "Забравена парола" и след това да използвате съветника, който преминава през всички етапи на страницата за връщане.

След това трябва да даде правилния отговор на въпроса за сигурността. И за да направят прехода към страница, където можете да въведете нова парола. След това повторете отново кода в най-долния ред. Да не забравите паролата и други сметки, да ги запазвате в телефонния указател или в текстов документ. Желателно е, че достъпът до него бяха само ти.

Recovery Solution от предишната сесия в различни браузъри е съвсем различна. Независимо от това, могат да се определят някои общи алгоритъм на действия, което позволява на потребителя да извърши желаното действие.

Как да намерите на уеб страница

Използвайте друг метод за възстановяване на последната сесия. За да направите това, обадете се на главното меню заявление Mozilla Firefox, като натиснете бутона с логото на браузъра в горната част на панела за обслужване на прозореца и изберете точка "История". Изберете елемента, "Възстановяване на предишната сесия" (за Mozilla Firefox).

Стартирайте приложението Opera и отворете менюто високо ниво на обслужване панел на прозореца на браузъра "Файл". Точка на "Sessions" и изберете последната сесия (за опера).

В приложението Google Chrome, отваряте нов раздел и изберете "Брой раздели" в долната част. Това действие ще отвори предишната сесия (за Google Chrome).

  • Как да се възстанови и поднови последната сесия на браузъра Отворен раздели в IE8
  • като огън се възстанови последната сесия на браузъра