Как да се връзвам шал на арабски

Как да се връзвам шал на арабски

Арабски мъжки носна кърпичка или shemag. - нещо съвсем практичен и удобен, а отскоро и доста модерен. Памучни тъкани от неговия, така че той е в разгара помага на скалпа да се охлажда, преминаващ въздух. Известно е също така за своите защитни свойства срещу слънце, прах и пясък. Обикновено shemag вратовръзка като обикновен шал, кърпа или шал. Но има и по-традиционни начини за вратовръзка шал арабски. Як zav'yazuvati hustku на арабскиНапример, един от най-известните политически фигури Арафат първа сгъната носна кърпа на половина. Тогава аз го постави на главата му, и върху нея специален пръстен, който е свързан с края на кърпата. Свободните краища на едни и същи, той носи на дясното си рамо.


Можете да носи забрадка, разстилане дългата му, така че края на дългата страна е в средата на челото. След това трябва да се обърне на краищата shemaga в гъсти снопове в обратна на часовниковата стрелка посока и увийте около главата от челото. На гърба края на плитките са вързани, и свободния край на кърпата и да остане да лежи на гърба си.


За да се защити срещу пясък, вятър, или да останат неразпознаваеми, можете да връзвам шал като маска. За да се постави по този кърпичка, както е споменато в предишния процес след това свободни краища от зад предната кръста хвърля затваряне лице и закрепване на краищата на ръба на колан.
Много популярен метод за обвързване на арабския забрадката тюрбан. За да направите това, ние добавите до шала по диагонал в триъгълник, а след това го хвърля на главата, така че направо края на кърпата лежеше по гръб. В десния край се усуква хамути и я докоснете обратно наляво през врата и дръпна над горната повърхност на кърпата. В десния край крие под шал. По същия начин, ние се простират на левия край, но в обратна посока. Тогава можете да получите тюрбан нужда да се оправям. Останалите краищата или се крият или да напуснат sveshennymi рамене.


Но shemag може да се носи не само по главата. Все повече и повече млади хора избират да носят шал около врата му. Като правило, тя е сгъната в триъгълник, а след това да представи ъгъл. Краищата на кърпичката, увити около врата му и завързани в предния блок

 • Как да се връзвам шал на арабски
  Как да се връзвам шал арабски
 • Как да се връзвам шал на арабски
  Как да се връзвам шал? 55 начини от Hermes
 • Как да се връзвам шал на арабски
  Как да се носят шалове
 • Как да се връзвам шал на арабски
  Как да вратовръзка вратовръзка-шал