Как да се угоди на едно момиче в любов и на дата, примамват момичета

Как приятен момиче

Точката, в проблем

Вашето поведение и комуникация с момичето винаги води до резултат - положителен или отрицателен. И как да го помня, след разговор с вас, ще определи дали имате разговор с нея хладно по-нататък.Положителният резултат - продължаването на диалога като момче и момиче. Отрицателни - като приятели (освен ако разбира се видим другата в лицето й), или дори прекратяване на комуникация.

комуникационен формат

Първата среща

Ако ще да ходи с момиче за първи път, погледнете дрехите, в която отиват. Важно е, че той е подходящ за вас и най-важното е, че ти си в него се чувствах комфортно. Това нищо ли не се притеснява. Важно е какви впечатления сте proizvedesh момичето в нея инвентар. Първото впечатление! Място на среща и диалог са назначени от себе си. Оставете го да играе с вашите правила.

чат на живо

Тук вече са изпълнени. Тук мисля, как да се угоди на момиче? Помислете не е нужно много, ние трябва да действаме.

Как една жена интересуват от личен разговор? Основното, което да се запомни няколко правила. Цялото ви външен вид и жестове трябва да покажат, че сте уверени и ще получите удоволствие от общуването с нея. Започнете със светлината, постепенно преминаване към по-горещо. Обадете се на момичето целия спектър от емоции, които изпитват тях е силно държите вечер. И тогава все още иска да продължи 🙂

тънкости за комуникация

В главата ми може да дойде и толкова добра идея - Как да заинтригуваме момичето? Интрига може да бъде миналото и мястото на работа и хобита. Предоставяне на информация малко по малко, я дразни. Вие може да бъде романтичен, трудно мачо, забавен човек. Не играе роля, а именно да бъде. Сменете темата, ако видите, че разговорът излиза, докоснете я във времето. Опитайте се да я доверие и обич.

Каква е следващата стъпка?

Можете привлече вниманието на момичетата и да я впечатли, и тогава ще трябва да се опита да не развалят всичко. Най-добре е да се сбогува с една жена по време на пика на интереси - тогава на следващата среща с теб, тя ще трябва да почака. Загрейте разговори й до следващата среща и smskami. Интрига смс Жена например "На следващата среща ще ти кажа това, което ме порази, за теб." Нека страда, чудейки се какво е ударено от вас. Момичетата обичат да говорят за своята любима.

поведение момичеМожете да условно се разделят на момичетата в различни групи и подгрупи. Това е много полезно, когато общувате с един поглед, който е пред вас - сериозна жена или млад човек. И тогава действа от направените заключения. Как да се угоди на една жена? Повече бруталност и сексуалност - поза, поглед, интонация. Всичко зависи от вашето поведение, се адаптират към. По възрастова група е по-добре да не често дата на раждане в паспорта не съответства на човешкото поведение 🙂

Вътрешният държавата

За да се угоди на една жена или момиче, че е важно да вътрешната си състояние. Вие трябва да се чувстват удобно, а след това на момичето, също ще бъде доволен от вас. Повечето от всичко обичат да играят. Играйте в разговор и общение. Вашето състояние на играта е безплатна и се изпраща на момичето. Той трябва да се чувства вашето доверие, вълнение. Опитайте се да се държи навън весел, с вътрешна объркване - безсмислени упражнения. Поддържането на маски изискват огромни количества енергия.

чипове атракция

Cool, за да може да флиртува с едно момиче. тя привлича и го получава. Освен ако, разбира се, че знаете как да флиртуват. Също така е добра идея да я дразни и да се шегува с тях малко по него. Рецепция близък по Също така е добре в правилните ръце. Извадете и след това натиснете, след което можете да потърсите - тя е привлечен към вас. Създаване на конкуренцията също работи. Познати я убеди да ви помогне да съблазни момичето. Нека уж случайна среща и флирт от приятеля на момичето, за да ви помогне.

Емоции и кола

Голям ще бъде, ако на първото заседание ще посетите най-готините места. Например Капка област, нещо ужасно. Cool текат, след като момичето също се страхува от височини. А воден парк, един филм с максимално присъствие. Разходка през нощта през тъмната страшно място, казва ужасяващи истории. Търговски струва нещо, не е ли страхотно да се опитаме нещата и да ги оценява на момичето. Особено бански 🙂

стари приятели

Често излизаш с момичетата, които първоначално са искали да ви включат. Но се случи така, че ти си по някаква причина те не ми хареса. И вие сте като стари приятели, понякога общуват. Как да се угоди на едно момиче, което не ви харесва? Откъде знаеш, че едно момиче те харесва, или не? Можете да zamorochitsya и задълбочен анализ на поведението им - от теб я отблъсна? А може просто да се промени поведението, докато не се интересува от вас, както е различен човек. Но това е по-добре и по-лесно да се намери друг ...

За съжаление не е възможно в такава ситуация да се даде "universtalnye" съвети. А аз дори няма да се опита. Но на един Pinpoint:

- ако сложите в него много повече, отколкото тя имаше в себе си;

- ако сте забравили как да флиртуват;

- ако сте "на живо", без да го не можеш;

Може би трябва да погледнете тук?

отново най-важното

Преди да се опитате да се угоди на едно момиче - ще трябва да се знае крайната си цел, за които всичко това. Подобно на една връзка или секс за една вечер? Или като приятел? Определете дали е по-лесно да се поддържа комуникация, него ръководни в правилната посока. Когато за първи път се говори за една жена, че е полезно да си зададете въпрос - как да впечатли едно момиче? Първото впечатление на класната стая, ще даде добър старт за по-нататъшна продуктивен диалог.

ОСНОВИ Запознайте Жена

Теоретично: m Arbatskaja (3 минути с метро.).
Практика: Стария и Новия Арбат

Теми на майсторския клас:
  • Датировката на структура, която работи!
  • Какво точно се каже, когато среща
  • Какво да кажа за една жена, след като се срещна
  • Като човек над 25-годишна възраст, за да научите как бързо да се запознаят с момичетата
  • Търся красиво момиче в Москва
  • Как да се броят ви харесва момичета