Как да се угоди на един мъж в леглото, арт-целувка

За да угоди на един човек, а не само за първи път, с малко опит, но като цяло, е необходимо да се разгледа поведението на жената (жени). Ето защо, ние смятаме, че е необходимо да направите, преди интимни връзки, как да се държим по време на секс и след него.Как да се угоди на един мъж в леглото, за първи път

Вижте, което трябва да се успокои и да не е нервен. Отидете до магазина, купуват красива бельо. Опитайте. Изглеждаш страхотно! Добре помня.

Много жени са твърде придирчиви за външния си вид, така че опитът не е само вълнение, но и на несигурност в своята красота. И има защо. В крайна сметка, ако човек иска да прекара нощта с вас, така че не се интересува от недостатъците на вашата фигура.

Флиртът преди първия близостта - задължителен атрибут на отношенията. В този момент, двамата партньори мечтаят да се свържат в едно цяло. На този етап, голямо разнообразие от чубрица SMS. Плюс това, ако това е един вид игра на котка и мишка, в резултат на което е ясно и човекът, и момичето.

Можете да дразни наточи сродна душа по пощата или в разговор. Но не прекалявайте, в противен случай човекът може да е твърде разтревожен (и това се случва).

Знам, че много от момичетата и жените! Всеки от тях има своя особеност.
Но не всички хора виждат това, за да оцените.
И за да подчертае вашата индивидуалност, съм избрал, по мое мнение, полезни статии.

Какво може да изненада един мъж в леглото

След като в леглото с мъж, трябва да се придържат към правилата на 5, разбира се, ако искате да продължите връзката.

Какво харесват мъжете в една жена в моменти на интимност:

Какво да правя с него в леглото

  • Доверието. Нейният трябва да излъчва. Никой не обича прословутото дами. Не се колебайте да голотата им. За човек, сега неустоим.
  • Интерес. Никой не иска да не бъде в леглото с "Снежната кралица". Покажете, че сте доволни от процеса, като гали, целува и галене.
  • Темперамент. Той е в състояние да направи невъзможно всяко момче. Хора като (почти всички), когато инициативата идва от леглото на момичето. Хвърли го върху възглавницата, страстна целувка, откъснете риза. Докато е там, последната точка е по-добре да не се изпълни. Човек никога не знае. Може би това е любимата му риза. Или само един.
  • Грижа. Не, това не е необходимо, за да плъзнете в съда за легло на супа любовник. Но трябва да се стреми да донесе удоволствие на партньора. Неопитните момичета просто могат да задават въпроси по време на секс. Разбира се, стъпка над себе си и да направи това, което е в противоречие с принципите си не е нужно да. Но трябва да се опита да угоди на един мъж.
  • Емоционалност.

Какво да правя с него в леглото
Мъжете обичат да говорят по време на секс. Не, не и за новата си блуза или обувки.

Но такива изоставени фрази като:  • "Искам те" (по време на любовната игра)
  • или "толкова добре"

Подходящи като светло postanyvaniya и викове. Това просто не е необходимо да се преиграе. Така че, да издава звуци предполагат, че всичко, което ми харесва. Silent партньор от мъжки пол се прилага в объркване. Ако тя се чувства удоволствие от процеса? Неясен. Така че не се колебайте да се говори за чувствата си партньор. Само не прекалявайте отново излишно бърборене ще спре.

Какво да правим в леглото, мъжът обича да

Мнозина така се опита да угоди на мъжа си в леглото, те започват да правят това, което никога преди не е ангажиран. Например, всеки знае, че мъжете обичат орален секс. Все пак, ако нямате опит, ще бъде достатъчно, галене ръце. Тромав движения вероятно плашат него. Той ще си помисли, че се действа както винаги, и можете да забравите за следващата дата.

Какво да правя с него в леглото
Аз не казвам, че без опит в орален секс не е нужно да се справят с най-малко. Но експериментът в секса по-добре не с нов партньор.

Като един приятел каза, мъдрата жена, първо трябва да караш задължителната програма. И едва след това да започне да се импровизира.

Нервност и секс са несъвместими. Не се опитвайте да дръпне веднага дрехите и да се скрият в банята. След интимност човек иска да се наслаждава на момента, лежи в ръцете на жената, която обича.

Ласки - най-важното в околността. Дори и с липсата на опит ще се справи с тази задача. Хора като него, когато партньор гали косата му, надолу към долната част на гърба и задните части. Тъй като момчетата са много чувствителни към своя полза, трябва да се обърне внимание на него. Много хора са луди светлина хапе и ближе ушните му миди или целува раздела.

Промяна поза по време на vremyaseksa (развитие на тази инициатива, също). В допълнение към мисионера, има много повече възможности! Почти всички хора го обичат, когато едно момиче е на върха. Те също не са склонни да поемат, за да легне и да се забавляват. Въпреки това, освен ако не сте сами не обичам да се контролира ситуацията?

Как да се угоди на един мъж в леглото, без да има много опит

Какво да правя с него в леглото
Драскотини по гърба са знак за удовлетвореност на жените. Мисля, че най-вече красивата половина от човечеството. Някои от мъжката половина мисленето на това как да се отървете от марки и се оплаква от болка. Разбира се, няколко драскотини в пристъп на страст е разбираемо. Но тук мъчили нокти гърба, които не разбирам.

Можете да иска човек да насърчи или мъчение? Ако правиш добро, можете да прегърне по-строг, по-силно вик или прошепне нещо хубаво. Друго нещо, когато си човек обича да се чувства болка. Въпреки това, аз мисля за него, той не говори по време на първия края, а когато връзката ви ще стане по-стабилна.

Комплименти момчета обичат не по-малко, отколкото при жените. След близо - това е време, за да хвалят партньор. Но бъдете внимателни, вашата похвала не трябва да звучи фалшиво, неправдоподобно.
Например, вместо "Ти си просто един Бог!" (Е, очевидно твърде много), по-добре е да се каже нещо като "Не мога да го преживея, че е страхотно."

Също така, не се разговаря след секс на бившите си гаджета. Знайте, мъжа на количеството и качеството на вашите предишни партньори не е нужно да. Дори и ако той се сравнява с тях прекрасна и неповторима, на него знания за нищо.

Питам за човек на бившите отношения, също не е необходимо:

  • На първо място, това е малко вероятно той ще ви каже цялата истина.
  • На второ място, защо имате нужда от него? Поставете си за цел да се превърне в гимнастичка, тъй като предишната си страст? Или ще се измъчвайте диети, за да станете като че Зина (Валя, Олга, Аня)? Сега един човек с вас.

Какво да правя с него в леглото
Той те обича. Ето защо, без големи промени, които не се нуждаят.

В резултат на това, за да угоди на един мъж в леглото. всичко е просто - да се отпуснете и да се насладите. Няма значение, имате ли опит или не е достатъчно. Особено за първи път, обикновено по-притеснен за мъжа, че жената беше хубаво. Той също трябва да покаже какво е готино "мачо".

Всички искрена любов!

Ето стойност на мъжете в жени (избира мое мнение):