Как да се угоди на дете без сложни стратегии

Нека да анализираме цялата ситуация. Smile - това е първото нещо, което трябва да бебе себе си. Това, според мен, няма да доведе до най-малкото съмнение. Недоволни или несъзнателен израз плаши не само децата, но и възрастни. Ето защо, искрена усмивка, без излишни украшения. Широка усмивка протегна също може да отблъсне, вместо да се привлекат.По време на полов акт, опитайте се да се предпазите от неприятни мисли. Децата често смятат, че сме свидетели. Поради това, че е малко вероятно, че ще се окаже, с маска на лицето на благосклонност, за да заблудят детето. Не маски! Само искрено доброта и истински интерес ще бъде първата си половинка.

Често децата като този вид говорене. Те също така разширяват хоризонтите си малко дете, най-важното, не забравяйте, че имате не текущ разговор с един възрастен, това е много важно!

Така че, се усмихва и необичаен подход към комуникацията - това не е всичко. Не забравяйте да слушате детето, във всеки случай, не го игнорирате. Опитайте се да се разработи тема на разговор, интересно за него, а не само вас. В края на краищата, едно дете - това е един малък човек, който, подобно на всички нас, които обичат да се слуша и за засилено внимание на забележките му. Когато осъзнаете това, шансовете за детето ви обичат да се увеличи значително. Това ще се случи от само себе си. И без сложни стратегии не са ви нужни.Гърдата възраст> Дете образование

Възможно е, че детето ви може безопасно да се направи без зърна. И това е много добро за бебето, за неговото бъдеще. Повечето педиатри са против биберон-залъгалка. Тъй като зърното може да причини (по-долу) к.

Ранното детство> Mode трохи

Сигурно въпроса, поставен в заглавието на статията, някой може да изглежда риторичен, обаче, не е толкова просто, опитайте се да разберете: По въпросите на режима, както във всичко, което е свързано с отглеждането и развитието.

План за бременност> ще има нужда от баща

Действително въпрос. Беше ли полезна, е и ще бъде. Дори бих казал, че днес е спешността усеща остро от преди 50 години, че е, да речем,.

Новородено> Здраве

Още в последните месеци на бременността на жената мечтае за това как да ходиш по улицата с бебе в детска количка, го един нов свят показват. Бебето се роди, и имаше много въпроси, които обикновено не се интересуват.

Гърдата възраст> дете развитие

Пелена обрив - това е червен кожен обрив, причинен от, например, фактът, че едно дете е много дълго време в мокри дрехи и увит във влажна пелена. Това е въпрос не толкова на мокри пелени, или неща като такива.