Как да се създаде старата дистанционното за телевизора да работи с Apple TV 4 - новини от света на ябълка

Новият дистанционното управление за Apple TV 4 позволява използването на няколко бутона и специален сензорен панел е достатъчно удобно, за да си взаимодействат с ОС TVOS, да играете игри, да гледате филми и телевизионни предавания. Но какво се случва, ако загубите новата си конзола някъде под дивана? Заявление за дистанционно управление от вашия iPhone и IPAD не работи с новия Apple телевизора, а ако не разполагате с близката Apple търговец, ще трябва резервен вариант. Трябва да минат няколко минути, за да се създаде стар телевизора си да работи с Apple TV.Как да се създаде старите

Преди да загуби контрол над основната Apple TV, отидете в Settings -> Дистанционни управления и устройства -> Разпознаване на дистанционното управление. Изберете няколко бутони на дистанционното управление стар, че в момента не е отговорен за управлението на други устройства, например, DVD-плеър. Ако не използвате дистанционното за едно устройство, системата ще ви подкани да изберете неизползваните настройки, преди да продължите.

Как да се създаде старите


Щракнете върху бутона старт на телевизионния екран, Apple и ще видите няколко икони, указващи шестте бутоните на Apple. Вземете вашето дистанционно, натиснете и задръжте бутона, за да се използва в съответствие с бутона маркиран на екрана, толкова дълго, колкото синята светлина напълно е изпълнен. След това, Apple TV ще отпусне следващия бутон. Продължете да натиснете и задържите бутона на дистанционното управление стар, докато всички шест бутоните на екрана, няма да получат своята кореспонденция.

Можете да зададете име за резервна дистанционното управление, ако имате намерение да използвате някои от тях. Преглед на списъка с признати устройства за дистанционно управление е възможно в менюто на дистанционното управление и устройството -> Списък на устройството.

Как да се създаде старите

Как да се създаде старите

Отидете на настройките на бутоните за възпроизвеждане и да направи предходната процедура, и за определяне на съответните бутони, за да играя, пауза, назад, и така нататък.

Как да се създаде старите

Сега ще има най-малко две операционни конзола за новия телевизора на Apple. Разбира се, вие няма да можете напълно да замени главния резерв контрол, но това ще ви позволи да използвате в случай на извънредни възможности конзоли.

Присъединете се към нас на Twitter. VKontakte. Facebook. Google+ или чрез RSS. да бъдат в течение на последните новини от света на Apple, Microsoft и Google.