Как да се създаде нова база в 8 1в автоматизация решения nirax - помощник авто бизнес, авто ремонт,

  • Как да добавите конфигурация
  • Как да добавите конфигурация
  • Как да добавите конфигурация

Необходимостта от създаване на нова база данни в "1C: Predrpritie 8" се появява в почти всяка организация. Това е улеснено от различни причини (например, нова организация на счетоводството и искате да поддържате отделна база данни). За да създадете чист конфигурацията не трябва да има никакви специални познания в програмирането 1C или професионални знания по време на работа с компютър.Ще покажем как се прави това в две различни случаи.

I изпълнение. Създаване на чиста примерна конфигурация

1. Стартирайте "1С: Enterprise". Във формуляра, който се появява, щракнете върху бутона "Добави"

Как да добавите конфигурация

2. Изберете опцията "Създаване на нова информационна база данни" и натиснете бутона "Next"

Как да добавите конфигурация

3. В списъка, който се появява, изберете конфигурацията на базата на които ще се използва новата база данни. Ако имате празен списък, това означава, че този компютър не разполага с разпределение типична конфигурация. Това може да отнеме от компания, която се грижи за софтуерни продукти 1C.

Как да добавите конфигурация


4. Попълнете "информация Име база данни" и натиснете бутона "Next"

Как да добавите конфигурация

5. Изберете инсталационната директория на вашия компютър и натиснете бутона "Finish"

Как да добавите конфигурация

Ако сте направили всичко правилно, а след това в списъка за избор на информационни бази ще се появи 1C нова база данни. Сега стартирате програмата в нормален (работно) и работа.

II вариант. Създаване на чиста конфигурация на базата на производствената база данни

Тази опция е полезна, ако в текущата база данни са направени подобрения и искате тези промени са били налице и в новата база данни.

За да започнете да се разтоварят на структурата на производствената база данни.

1. Стартирайте "1С: Предприятие" - ". Configuration-> View конфигурация" -> Изберете работи bazu-> Натиснете "конфигуратора"> В прозореца, който се отваря, изберете опцията в менюто След това изберете опцията в менюто "Configuration-> Save Configuration на файл"

Как да добавите конфигурация

2. Изберете директория и файл име, за да запазите структурата 1C. Натиснете бутона "Save". Затворете конфигуратора.

Сега създадете нова база данни.

3. Стартирайте "1С: Предприятие" -> Щракнете върху бутона "Добави". В "Създаване на информационна база, без конфигурация за развитието на нова конфигурация" прозорец, който се показва, изберете втората опция и щракнете върху бутона "Напред"

Как да добавите конфигурация

4. Изберете име и място за новата база данни (описани подробно в версия I). В резултат на това има нова конфигурация в списъка на информационните бази. Изберете го и натиснете "Конфигуратор". В прозореца, който се отваря, изберете опцията в менюто "Configuration-> View конфигурация." След това изберете опцията в менюто "Configuration-> Load конфигурационен файл" -> Изберете предварително записан файла.

В резултат на това се появи следното съобщение.

5. Натиснете бутона "Да", а след това върху "Приемам".

Сега ние трябва да запазите промените. Изберете точката "Configuration-> Обновяване на базата данни за конфигурация." Сега можете да стартирате нова база в нормалния режим (работа).

Ако по някаква причина не може да създаде чисто 1C база данни, след това попълнете формуляра по-долу и ние ще Ви помогнем.

Вашият коментар Отказ отговор