Как да се справим с подлият

признае лицемер

За да постигне целта си на един мошеник може да използва цялото си хитър. Понякога тези хора са експерти в човешката психология или подсъзнателно чувстват, някой в ​​обкръжението му може да даде застой. Лицемери, лежащи, игра на чувствата на другите и тъкат.Expose подлият в лъжа може да бъде, ако сравним фактите, да анализира това, което казва той. Най-вероятно това недобросъвестно лице навсякъде пробива. Само непоправим лъжец може безкрайно шофиране всичко от носа в тяхна полза. Гледайте изражението на лицето и жестовете на човек, който не вдъхват доверие във вас, когото подозират, липса на честност. Ако той лъже, ще видите, несъответствия в смисъла на думите му и движенията на тялото, неконтролируема.

Когато осъзнаете, че лицето, което има скрити мотиви, и той е готов да замени другите за собствената си изгода, вече ще бъдете нащрек. Колкото повече хора ще са наясно с факта, че не можете да се доверите на този човек, толкова по-стабилна позиция е злодей. Например, ако ние говорим за работния екип, опитайте се да разкрие колегите си очи към подъл човек.

Не се поддават на манипулация

За да се избегне да стане част от подъл план на някого, да научат как да се предпазят от манипулация. Основният инструмент, който ще ви помогне да носите със себе си - това е вашата интуиция. Ако подсъзнателно се чувства, когато се занимават с човек неудобно, може би се опитва да ви ползва.

Не се приближавайте до един мошеник на каишка. Ако не направи това, което той иска, нарушите плановете му. Това е най-ефективният начин за справяне с лицемер. След открита конфронтация не е подходящо тук. Франк скандал с призоваването на съвестта на вас злодей от малко помощ. Повярвайте ми, на мошеник ще излезе, и вие ще бъдете навън на студа.

Опитайте по-малко, за да общуват с тези хора, от която идва отрицателно. Ако трябва да направите това, например, на служебни задължения, намали времето за изказване с него до минимум. Демонстрирайте увереност, сила на характера и прозрение. Бъдете спокойни и скептичен. Най-вероятно тези хора няма да се опитват да мерзавци.

Не посвети неизпитани приятели и колеги в подробности за личния му живот. В противен случай, коварни хора ще се възползват от вашата откритост в бъдеще да може да използва информацията за мръсните си цели.

Основното нещо, когато се занимават с лицемери - не се отказвайте от останалата част от хората. Повярвайте ми, не всички от околните са способни на подлост.

Как да се справим с един мъж

Най-важният знак, че съпругът ви се срещна с някой друг е редовен дълго отсъствие от дома си в извън работно време. Това е особено очевидно, ако преди съпругът ми не работеше извънредно. В допълнение, по-голямата част от жените. които променят своите съпрузи, се казва, че с течение на времето те се движат далеч от веднъж толкова близо народ. Мъжки въпроси, че те не обръщат толкова внимание, колкото преди. Въпреки това, той също така се случва, че съпрузите в такива периоди стават все по-нежна, отколкото обикновено, по отношение на съпругите си. Това се дължи на факта, че по този начин те искат да разсее напълно вниманието от съмнението за лоялност.Освен това, ако мъжът се променя. тя започва повече от обикновено наблюдава външния им вид. Често мъжете в такива периоди след завръщането си от непосредствените "извънреден труд" очи блестят от щастие. Тези промени в съпруга си говорят сами за себе си за "пътувания на ляво." Но имам пълно доверие, но такъв, който не може да бъде показана. В края на краищата, това е възможно, че съпругът ви наистина се забави по време на работа, и той не е имал енергия наляво, за да се покаже по-голямо внимание към вас.

Склонност към "пътувания до ляво", можете веднага да видите на обществени места. Моля, имайте предвид, че само ако сте платили човекът цялото си внимание, или от време на време се обръща към чужди жени.

В допълнение към по-горе, има и други доказани начини да се определи дали вашият съпруг е в състояние да изневяра. Един от тях е на езика на знак. Опитай се да говориш поверително със съпруга си. По време на разговор небрежно го задам един прост въпрос: "важно дали лоялност към вас ли е?". Обърнете внимание не само на собствената си реакция, но също и за това как той реагира. Не използвайте никакви подозрителни жестове, независимо дали напрежението в тялото му?

Все пак, не забравяйте, че мисълта е материал. И ако постоянно мислите си съпруг измама и по друг начин да му даде да се разбере, че го подозират в предателство, предателството се случи рано или късно.

Когато за първи път, че детето е в легнало и хитър, ние сме изправени, когато бебето е две години. До тази възраст, детето започва да разбира, че ако лъжа, не можете да правите това, което искам. И ако едно дете счупи вазата, или дори като нещо не е наред, вината може просто да предадем на котката.

Как да се справим с един мъж

В действителност, деца лежат формира в детето много преди две години. Тя започва в ранна детска възраст, когато детето плаче, само за да види майка си, а не защото той се нуждае от нещо. И от най-ранните години на бебето получава желаното, което е първият вик на майка му идва и се опитва да разбере причината за плача, има достатъчно време бебе. Главата на детето е фиксирано правило "измамен - получи".

Детето расте и започва да подредите избухвания в магазина. Целият му вид то показва, че без този живот машина той вече не сладък. То също е малко по-хитър тиранин. Той е наясно, че той би могъл спокойно да направите, без играчки, но за да се получи това е необходимо да се прави на родителите си и да представят страданието.

Как да се справим с един мъж

Какво да правим, когато хванем дете в заблуда? Принудени да призная изобщо, като по този начин унижава детето. Сега той осъзнава, че се намират в следващия път, когато имате нужда от по-сложни. За съжаление, в момента никой не се е научил да се отучат от лъжата нито възрастни, нито деца. Ние сме през цялото време, в една или друга степен. От това дали мотивите егоистични или благородни - все пак ние казваме истината. Combat дете лежи равносилно да се бори с вятърни мелници. Но също така и ситуацията да се остави без ваша намеса не е необходимо.

Трябва да се разбере, че първият невинни и наивни деца измамата - това не е причина за паника и решителни действия. Някои хора, напротив, се приема, че децата лъжат - това е знак за добро въображение и правилното развитие на детското въображение. Ето защо е важно да се намери среден път, а не да привлече ненужно внимание на проблема, както и да не се губи възможността да влияят на детето в детска възраст.

Как да се справим с един мъж