Как да се схеми за кръстосан бод от снимка - онлайн услуги

Начало »Бизнес без инвестиции» Работа у дома »Как да схеми за кръстосан бод от снимка - онлайн услуги

Как да се схеми за кръстосан бод от снимка - онлайн услуги

Как да направите схема на изображениетоОнлайн услуги - схемата за бродерия

Тук трябва да се регистрирате и да потвърдите регистрацията си. След това отидете на страницата "Създаване на диаграма." Има и всички необходими настройки, включително възможността за създаване на черно-бяла версия, вижте Изтегляне на схема, а ако ви е удобно, изтегляне. Всичко безплатно. Между другото, тук е калкулатор и калкулатор платно памук и като цяло ми хареса услугата, прост, удобен и много полезна информация, включително и форум, където можете да поискате съвет от опитни майстори.

Как да направите схема на изображението

Всичко това безплатно, без регистрация, настройки. Иди, кликнете върху "Създаване на схема за бродерия", добавяне на снимка, ние излагайте желаните опции и натиснете бутона "Създаване на диаграма." След това, ако е уверен, да го изтеглите на вашия компютър.

Как да направите схема на изображението

Bourgeois безплатна онлайн услуга за създаване на схеми за бродиране с мъниста (добре, както и самата бродерия кука).

Как да направите схема на изображението

Можете да използвате минимални настройки, или да кликнете върху "Показване / скриване на разширени настройки" и настроите позицията на мъниста и дори нюанси. Не се изисква регистрация.

Как да направите схема на изображението

Безплатна онлайн инструмент за създаване на схема за бродерия за снимка с минимум настройки. Добавяне на снимка или изображение, излагайте тип конци, брой цветове и брой на кръстове върху големите страничните панели. Ако не се излага, услугата все още ще даде доста приличен вариант.

Как да направите схема на изображението

Ако установите, че опция не е доволен от него, да играете с настройките.

Тук, трябва първо да се регистрирате, след което потвърдите регистрацията си, като кликнете върху връзката в имейла, който идва по пощата. След това добавете на снимката (това може да се реже директно на сайта) и да изложи параметри.

Как да направите схема на изображението

Настройки на този сайт много, но той е зареден. Сметката може да се възстанови чрез SMS или платежен терминал. Незаличимо впечатление на мен е направила разликата между цената на SMS, и сумата, която е за сметка на:

Как да направите схема на изображението

Как да направите схема на изображението


Стандартна регистрация и потвърждение, отидете на раздела "Създаване на диаграма", добавяне на снимка, използвайте настройките (там са много), кликнете върху "Напред" и изчакайте. След известно време, схемата ще се появи в "Моята схема", където могат да бъдат изтеглени по всяко време. Аз бях доволен от резултатите.

Как да направите схема на изображението

Друг безплатен начин да получите снимки на шаблон за бродерия. Добавяне на снимка, условия на дисплея, вижте резултата, а ако ви е удобно, разпечатате. Не се изисква регистрация.

Как да направите схема на изображението

Осем сайтове, това е много, има много да избирате. По мое мнение най-якото аматьорски услугата го Patternsforyou.com представени, но може би опитни майстори имат различно мнение.

Здравейте, Алис, да, и всички ...

Благодаря ви, че ви е дал линк към новите услуги - и skhemodel.rf 101stitches.ru - Разбрах, че предишното съобщение е и твое. Аз го направих там схеми и наистина свободен, но Че е, когато се вгледате в своите резултати за мен vgrustnulos (защо хората прекарват времето да се създаде една "по-така-така" - "така, така" и така в света на морето ... но това е текста) и отново казах си, че съм направил това направи схема на плащане в момента на AF (при 230 стр., като цяло, нелепо пари за такъв резултат) ... вероятно правилната поговорка казва, че "безплатно сирене е само в един капан."

Още веднъж, благодаря за линковете, които са казали, че отново съм добре.

Аз не мисля, че отговорът толкова бързо.

Алис, аз абсолютно съм съгласен с теб, че е необходимо да се използва "правилната" образ - без него нищо не се случва дори rasprekrasno услуга. Говоря за нещо друго - ако, например, имате добри продукти (брашно, яйца и т.н.), както и способността имате от Бога, но това няма значение колко сте "играе с настройките" лоша торта фурна ви за всеки завой "горе-долу". ако изобщо нещо да се хранят навън.

Аз се натрупа опит, след като и защо не - аз не съм професионален дизайнер, който живее на нея. И играе с настройките. Е, аз не знам - за мен, 230 стр. едни и същи пари и аз се опитах да направя нещо поне то е допустимо в тези две услуги (и други), но не може, и AF Имам сравнително лесно и бързо, а аз наистина харесвам резултата. В крайна сметка, 230 стр. за схемата, е значително по-малко от нишката и платното - ако тези пари не е нещо, което бродерия. Дизайнерите в картела, такава схема би ми струват няколко хиляди, и много голям въпрос, ще бъде по-добре - те дори не го правят портрети, защото те не знаят как - правят се направи снимки и дори пари в аванс. И парите като пясъка - е да.

Пожелавам ви да не бъде тъжен - всички ние не бъде тъжно.

Здравейте, благодаря ви много за статията, аз лично разбирам, е трудно за комплексни услуги, венчелистче само лесен за научаване и наскоро намерих друг 101stitches.ru, който може да бъде полезен.

Моята история е по-сложно.

Поръчала съм доста известен дизайнер, който е в контакт страница, Портрет дъщерно схема за 2200r. Има диаграми запознат за бродиране, а един ми показа диаграма (мисля, че за 400 рубли), който е купил момиче в Odnoklassniki и върху който е написано името на сайта. Реших да опитам да се забавляват да направи веригата се е случило. Тъй като схемата Алек Feshen ми харесва най-много реши да се опита да взриви страна участват, и се оказа голям - ще постави снимка, но ние не можем.

- схема на дизайнер 1800R.

- моята схема 40R. и по-добре, отколкото скъпо.

Вие живеете - и да се учат.

Благодаря ви, Аллах, за споделяне на опит, някой може да дойде по-удобно!

Когато го е изпратил посланието си видял, че различна стойност написани. Ние се договорихме с дизайнера в самото начало, че схемата ще струва 1800 стр. и след това да платя в допълнение към 400 момиче преправени едно място и да получите всички 2200. За съжаление, че не се грижи.

Съгласен съм с Елена. Как да намерите AF на услугата да забравите за всички видове колекции, включително скъпият вид LCA. От началото на опасения, че не се справят с тази услуга, тъй като компютъра, по който общуваме с вас, или не се получи нормална верига или бродира Бог знае какво, но след бродерия първа работа и когато погледнах снимки на бродирани работи по техните схеми, че купуват и на повече разкрасявам вече не искате, така че как да го по-зле и по-скъпи. В допълнение, те като че ли искате да започнете да продавате линия на LCA и неговите аналози е много евтин - ако направите всичко това е красотата.

Аз разкрасявам дълго време и работи в продължение на десетки и работи, включително сложно. Опитах всички известни програма за създаване на диаграми, погледна и описани в член он-лайн услуги, но он-лайн услуги (и програмата) дори сравни качеството не може да бъде дадена услуга на сайта Алекс Fashion (най-малко, защото на автоматичните селекциите на AF услуга меланж, което никой друг).

Минимум настройки, не е плюс, но един огромен минус, аз не говоря за резултатите, които дават една проста услуга. Но това със сигурност е за мен. А фактът, че AF услуга става по същество изцяло внесен цената им е жълти стотинки в сравнение с това, което получавате - дори и дизайнери са отказали да направят веригата на снимката (картели дизайнери в контакт) и AF портрети, най-трудната част, получава супер.