Как да се събират букети от цветя

Използвайте цялата тази информация да се мисли чрез основните понятия на букета. Само един истински майстор може да си позволи да се направи букет, се ръководят единствено от интуиция. Трябва точно да си представите крайния резултат, към който се стремите.Изберете светли цветове и цветя с неотворени пъпки, ако подаръкът е за младо момиче. Тя може да бъде деликатни бели ириси или рози, хризантеми трогателно. На Ваше разположение - цяла палитра от пастелни тонове. Представи по-порасналите жени букет в тъмни цветове. разредете го с някои по-леки петна, например, бял цвят, - за това се използват декоративни панделки или трева.Не забравяйте, че червените букети са подходящи, когато искате да изразите своята любовна връзка на лицето. Те могат да бъдат проектирани за идол, както и човекът, който се пенсионира, но не се отказвайте шефа си. Обърнете внимание на слънчевите цветове - жълто, ярко червени цветя развесели, както и да им дават всичко е възможно.

Отивате да посетите, съберете букет за домакинята и дъщеря си. Етикет изисква от вас да се грижи за всички домакин на представители на женския пол.

Не забравяйте, че цветята в букет трябва да са нечетен брой. Смята се, че ако има повече от 12, а след това правило вече не е валидна, но вярвам, че не е всичко, така perestrahuytes или позволяват допълнителни цветя.

Не събираме екзотичен букет за лошо познат, - ограничение на стандартните цветове. Също така, не държи да с диви цветя - те ще бъдат по-подходящи в кръга на приятелите си.