Как да се разбере и приеме, че е бременна

Мога ли пак да плаче малко тук? просто се страхува семейството ми няма да се разбере, и все още да вземе решение за нещо лошо.

как? Как можете да осъзнаят, че е бременна? Не мога да свикна с него, животът на мен! Аз не разбирам защо имам болки в гърдите и се разраства, аз не знам защо съм се уморяват и всичко, което мразя, аз не разбирам защо понякога корема болки и аз съм много неща е невъзможно. добре, както добре. Аз съм на 27 години, аз отдавна исках дете, тя убеждава мъжа си, той е нещо като щастлив, така че защо, по дяволите, аз се чувствам толкова нещастен и възмутен живот. Винаги съм си мислел, че веднага след като се забременее, веднага се влюби в своите чипове, ще себе си, съпруга, корема ценят и обичат целия свят ... но в действителност се оказва точно обратното! Давам си сметка, че просто не искам да бъда бременна, не ми харесва, аз не искам да се промени живота ми и аз все още патологично разярени, и от мисълта, колко повече ще трябва да се навива на болницата, искам да вие. и след това да се пусне, аз си се представям с корема, виждам новородено, аз избирам име, и се гледа на това местните черти ... но по дяволите, тези моменти на просветление толкова рядък, че струва ми се, че съм се депресират! След това аз плача над някои глупости като и по-лесно става.че дори по-лошо - Страхувам се, че аз съм само един луд глупак, както и всички останали спокойно се радваше, че е бременна, и затова аз ще бъда лоша майка! Това е кошмар! за кръвно налягане!

момиче (аз съм дори думата "мама" Не мога да кажа.), всеки, изправен пред такава? Кога и как узнахте на бременността? или всъщност съм сам тук, така депресиран от нулата.

Благодаря на всички, които четат и дори повече, благодарение на тези, които ще бъдат в състояние да даде отговор или съвет, аз съм объркан.

Аз не съм опитен, за щастие :) бременност беше много щастлива! В действителност, както е сега, въпреки че някои дискомфорт той носи още, но аз отдавна исках да бъда бременна, тя се съгласи на никакви трудности в името на бебето.


само не разбирам ... но какво точно не можете да по време на бременност?
Мисля, че имате всичко това ще се проведе, когато сте на ултразвука да види бебето си! тя ще помаха да се справяте с всичко, което ще мине :) Ти си добър майка, така ли фантазия дете ... чертите на лицето му, и това ти доставя удоволствие? :) означава, че всичко е наред :))
Необходимо е само да бъдат по-подготвени за това, че майчинството не е щастлив снимки от интернет, че е много трудно, особено за първи път.
Изглежда, че просто не са готови за самата бременност, въпреки че би ... Ти за това не знам нищо ... прочети повече в интернет и какво се случва ... защо има едно или друго нещо, вие ще разберете, а може би и по-добре! Вие разбирате, че толкова дълго, колкото болки в гърдите в ранните етапи, това е много добър знак, а не besyachy дискомфорт :)

Чувам цялото си сърце

На езика на допир

Бебешки храни Spider. Какво знаете за тях?

Конкурсът "на езика на щастието"

Качвай се на пробен полезни закуски за децата от 1 години

Това за насекоми, просто не знам!

Енциклопедия на насекоми: всички удоволствия

Вкусна и здравословна закуска за децата

Най-популярни бебешки имена тук

Сродни публикации по темата "Как да разбираме и приемаме, че е бременна?"

 • Давам си сметка, че един

Веднага след като сте направили вашата бременност?

 • Давам си сметка, че един

  Как да кажа на другите за бременността

 • Давам си сметка, че един

  // Как да увеличи шансовете за постигане на бременност

 • Давам си сметка, че един

  И това, което правеше в 2 години?

 • Давам си сметка, че един

  Деца в клетките. в Лондон 30-те години ходене на децата си

 • Давам си сметка, че един

  Как да ви спести?