Как да се разбере човек-Archer

Чар и оптимистично Стрелец човек, способността му да изглежда красива, и бързо да преминете към целта му може да победи най-практичният жената. Дори скептично настроени представители на по-слабият пол, както и тези, които искат да чуят предложение за брак, отивам за Стрелец, защото те са повлияни от неговата харизма и чар. Мъжът обаче изведнъж прави язвителни забележки, шокиращо екстравагантно поведение, веднага се разпада, внезапно напуска, затръшна вратата. Как да се разбере човек, Стрелец, чието поведение е често противоречиви? Как да се намери обяснение за странните си действия, бърза промяна на приоритетите, внезапно охлаждане в отношенията?Важно е да се вземат под внимание редица функции, които са характерни за много представители на знака. В допълнение, не можете да си тръгне без внимание и нюанси на поведение, любимите си предпочитания. Научете избрания от Вас един, отделете време да се анализира характера му, не забравяйте, всички важни точки. Общуването с един мъж-Стрелец може да бъде много приятно, като свикнете с някои от нюансите и недостатъци, да научат как да се изградят взаимоотношения с тях.

Капризен влюбен мъж Стрелец: гони съня
За мъжки Стрелец характеристика непостоянство в любовта. За съжаление, за да се създаде силна връзка с представителите на този знак не е лесно, но много жени не знаят това, затова се успокои напълно, виждайки интереса и увлечението Стрелец. В действителност, мъжки бързо Стрелец се интересува отново разочаровани от любимия. Той е постоянно нащрек, да го - трудна задача. Трябва да се помни за нюансите на поведение, характерни за Стрелец, установяване на контакт.
 1. Неуморен оптимист. Стрелец човек блести всички аспекти на неговия изключителен характер, че е трудно да не се влюби. Той винаги е оптимист, може да се намери изход от много трудно положение, че е лесно да утеши лицето и да му помогне, дори ако те не са задължителни дългосрочно приятелство, познат. Разбира се, качествата на Стрелец са привлечени хора към него. Този човек отива направо към целта, а не търси лесни начини и не се съмнявам в победата си. Заслужава да се отбележи, че в неговите жени са привлечени от тези черти. Меланхолията, инерцията, разочарование в живота и имат пасивно отношение към света около себе си и не е близко.
 2. Той не се страхува от трудности. Жените понякога е трудно да се намери общ език с Стрелец човек, ако тя е свикнал да се правят компромиси, това е страх от възможните конфликти и трудности. Често в тези случаи да започне Streltsov "превъзпитат": една жена се опитва да дискретно "водач" ги в правилната посока, вярвайки, че това би било по-добре. Разбира се, разбиране бързо започна да губи, понякога двойки се разпадат заради постоянните конфликти. Ние трябва да разберем човека Стрелец правилно. Той работи усилено, отдадени на работата си, обикновено искрени и действа директно. Опитайте се да принуди компромиси, да се направи около някакви остри ъгли безсмислено, защото това само ще увеличи разстоянието от него.
 3. Свободолюбив човек Стрелец. За по-голямата част от представителите на тази зодия е изключително важно да се усещане за свобода. Всеки налягане Стрелец възприема много остро: той не обича да го често правят коментари и да дава съвети, "коригиране" на неговия характер, посочи грешката. Необходимо е да се упражнява най-голямо деликатес, общуването с мъжки Стрелец, така че да не нарани чувствата си. Всеки скованост го плаши, и налягането избутва.
 4. Lover флирт. Много жени не могат веднага се възползва от спецификата на отношенията с Стрелец. Работата е там, че мъжът Стрелец бързо се влюбва в, но ентусиазмът му обикновено се провежда. Той оценява леки отношения, избягва отговорност. Необходимо е да се разбере човек, стрелец, когато той говори за любовта, чувствата, прави чудесен комплимент. Ако това не се говори за брак, живеят заедно, не давайте обещания, че е необходимо да се обърне внимание на това. Една жена не трябва да бъде подведен от плам на любовта с Стрелец, защото тя не дава празни обещания и предпочитат временно приятна връзка и не е женен живот с всички негови задължения, съпътстващи.
 5. Магистър по комплименти. Не се поддавайте на Стрелец човек, който е всичко, да говорят и да не се харчат пари за подаръци, може да го комплимент, че една жена би искала, наистина трудно да направи. Когато стрелец реши да покори всеки, дори и най-упоритите и разумно дама, е трудно да се устои. Въпреки това, трябва да се разбере един мъж-Стрелец правилно. Той е готов на всичко, за да се включат в следващия роман, но вероятността за създаването на стабилен съюз, е много малък.
 6. Щедър човек Стрелец. Много жени под формата на подкупи представители на този знак е тяхната щедрост, желание да угоди на любимите си дарби и да я направи голяма изненада. Въпреки това, когато се започва с Стрелец семейния живот, не всички жени са им щедрост като благоприятно. Стрелец човек е важно да се разбере, че той е винаги готов да помогне на приятел, дори и непознат, ако реши, че това е необходимо. Той пари на заем, то сигурен неудобно, ако една жена започва да го упреква за това.
 7. Нерешителен. Стрелец човек често предпочита времеви отношения. Той не мечтае за брак, постоянно нащрек за следващата муза. Дори когато една жена е наистина като него, Стрелец чувства любов и да видите всички предимства на избраника, той имаше трудности реши да поеме отговорност и да предложи да се формализира връзката. Всички задължения, за да го поставят в неудобно положение. Понякога е по-мъдри жени поемат инициативата в ръцете си, и някой прави правилните оферти за създаване на семейство фаворит. Тогава Стрелец човек действително по-лесно да се съгласи с брака. Въпреки това, той трябва да се разбира, че този съюз може да бъде краткотрайно.
 8. Раздялата с мъжки Стрелец. Много мъжки Стрелците са в състояние да напусне неочаквано жената. Понякога самият стрелец не можа да обясни защо той вече не иска да бъде с този, който доскоро се радваше. Той просто се отказах, уморени от общуване, проявява интерес към друга жена. Причина могат да бъдат тегло. Важно е да се разбере човек-стрелец, да не изисква прекалено много от него.
 9. Тежка критик. Често откровението на Стрелец, неговите неочаквани коментарите и забележките на ръба на грубостта наистина шокиращо. Той няма за цел да нарани някого, но това е често по такъв начин да се отчужди. Ние ще трябва да свикне с поведението на мъжки Стрелец, който се случва да бъде твърде сурови.


За да се установи контакт с мъж Стрелец е достатъчно лесно, но е необходимо да се задържи вниманието му, интерес към себе си. Важно е да се има предвид нюансите на природата, които са общи за много представители на този знак не трябва да чакат от Стрелец, което той не е обещал. Стрелец човек иска да се срещне идеала, поради което е необходимо, за да ги убеди, че това си ти и жената е тази, с която той би бил щастлив за цял живот. Честен и мил човек Стрелец
За повечето Streltsov много ценни характерни черти: те не лъжа, не тъкат, никога умишлено заблуждава. Обикновено мъжки Стрелец е привлечена от неговата откровеност, честност в отношенията с жените той е честен.
 • Отговори на въпроси. Когато мъж Стрелец знае точно какво не харесва, как можете да промените нещата към по-добро, той трябва да отговори на всички въпроси. Не се притеснявайте да се говори откровено с него, защото този разговор ще помогне за справяне със ситуацията, за да се възстанови изгубеното разбиране.
 • Честността в отношенията с жените. Ако една жена ще се научи да се разбере човек Стрелец правилно, комуникация с него ще бъде приятен и лесен. За членове на този знак се характеризира с честност и искреност. Те не обещавам повече, отколкото може да даде, никога не изневеряват цел. Просто не е нужно да "измислят" на Стрелец, което той каза. Ако той се възхищавал на жената говори за любов, това не е доказателство за неговата готовност да създадат семейство.
 • Възстановяване отношения, изневяра. Стрелец човек лесно може да се пресели от друг фен, дори и ако той се е превърнал в семеен мъж, той има деца и прекрасна съпруга. За съжаление, тенденцията да флиртуват е типично за много Streltsov, взаимоотношения често се развиват в по-сериозно. Най-доброто решение - да се покаже на любим човек колко много ги ценим, но не и да се обърнат за инцидента в трагедия. Заслужава да се отбележи, че самият човек Стрелец жена е готова да прости изневярата.
Комуникацията с Стрелец човек, трябва да се вземат под внимание черти на характера, присъщи на много представители на този знак. Тя трябва да бъде по-внимателни към Стрелец, опитайте се да се доближи до него, но това не оказва натиск върху него. Той привлича честност, щедрост, грижовен и отзивчив, способен да прости. За мъжки Стрелец е много важно свобода, и поради това не могат да бъдат рязко ограничени в семейния им живот. След това връзката с този човек ще бъде стабилна.