Как да се полира фаровете със собствените си ръце

Както знаете, нищо на този свят не е вечно, а това правило, включително проблеми и лъскава обвивка от автомобилни фарове. Когато колата тръгва само салона, фаровете й са винаги в перфектно състояние - кристално чисти, и да предават светлина без никакви изкривявания. Но в хода на работата на превозното средство, фарове покритие, каквото и качество те могат да бъдат, неизбежно губи предишната си прозрачност. Какво можем да направим, за да си възвърне прозрачност фарове, без да ги промените изцяло, тъй като полските осветлението в дома на машината?Как да се полира лампите в дома

Методи за полиране на автомобилни фарове

Отлично решение на този проблем е да се лаково покритие на автомобилни фарове. Този процес произвежда правилно, тя е в състояние да се върне на тяхната прозрачност, възможно най-близо до състоянието на новите предни светлини. С малко акции умения, тази процедура е напълно възможно да се направи си сам, с помощта на малък набор от инструменти, необходими. диапазон Повърхността на процеса на възстановяване обикновено се разделя на три етапа:

Пречистването предполага отстраняване на повърхностните прах и мръсотия светлини, използвайки конвенционална чиста кърпа. Смелете повърхност на фаровете се нуждаят от специален шлайф, и това трябва да стане на няколко етапа - на шлайфане колело с песъчинки в хиляди парчета, а след това - две хиляди, а след това - в четири. Основното нещо тук - не прекалявайте, защото твърде много налягане, голям брой навивки, и като резултат - прегряване на повърхността на фаровете, може да доведе до деформации, а дори и пляскане на покритието, което от своя страна може да бъде коригирано само чрез замяна на лампи.Как да се полира лампите в дома

След светлини опесъчени повърхност, можете да отидете директно на своя полиране. Един от най-често срещаните варианти на тази операция е използването на конвенционален шкурка песъчинки в диапазона от шестстотин до две хиляди единици. Преди употреба, шкурката трябва да бъде за известно време да се накисва в сапунена вода. След лечение с шкурка, за да се втрива в повърхността на диамант паста фар, до завършване на процеса на обработка. Можете да намерите и специална паста, която сама по себе си може да извърши този процес, както и, в този случай, използвайте шкурка не се изисква в автомобилните магазини - това е просто прилага към повърхността на фара и се блъскаше и старателно измити изключен. Ако малки драскотини по фаровете, могат да се използват по-голям бюджет вариант - паста за зъби, тя се използва като предишните средства, но е по-малко ефективно от специализирана паста. Когато се прави правилно, тази процедура, фаровете са чисти отново, и ще остане така в продължение на поне две години. Повече подробности за пастата за зъби е написано по-долу.

паста за зъби

Друго интересно е да се полира фаровете със собствените си ръце е паста за зъби. Оказва се, че много шофьори използват тази евтини и бързи средства за премахване на драскотини, както и за възстановяване на бившите си фарове за прозрачност.

Как да се полира лампите в дома

Важно е да се знае, че не е необходимо да се прилага пастата с белина или мента, тъй като те съдържат абразивни компоненти, които лесно могат да повредят пластмасата. Също така, малки драскотини ще бъдат още по-големи.

Пастата трябва да се прилага към повърхността и се изсушава с мека кърпа. Втрийте сместа в кръгови движения, за да напълно да се отървете от мръсотията. После светлините трябва да бъдат почистени с вода и добра разходка с влажна кърпа. След тази процедура може да се използва в края на няколко полира да върнат бившите разкош фарове.