Как да се подготвят за първата брачна нощ

Как да се подготвят за първата брачна нощ?

Какво направи първата брачна нощ

Тази нощ, пълна с тайни, които с нетърпение очакват на булката и младоженеца от вълнение. Йънг е желателно да се сложи на модни дрехи, използвайте аромат на тамян. Младоженецът, булката влезе, трябва първо да кажа здрасти с нея, да й даде малък подарък, за лечение на всичко и говори сърце до сърце. След това, желателно е, че младите хора са индивидуално извършени две rak'at молитва и помолени Аллах да направи живота си щастлив и изпълнен с изобилие. Това ще помогне на младите хора да се отклоня малко и се успокои, защото молитвата е мощен психологически ефект.Ако първата брачна нощ булката дойде в менструалния цикъл, полов акт, разбира се, лежеше на останалите дни, тъй като по време на полов акт дните на хайда е харам.

Аз не бих искал да се игнорира обичай все още широко разпространена в мюсюлманските страни, което се очаква завършването на полов акт между млад за вратите на стаите, за да се провери на леглото и се уверете, че на невинността на булката. Но за контрол на младата, изучаването на въпроси, които трябва да останат секретни между съпрузи, е обичай, който води до харам. Този обичай нарушават ислямските правила не шпионират и не шпионират други хора. Това прави на разположение на обществеността, че трябва да бъде тайна между двойката заради връзката им - това е тайнството на брака. То може да бъде ситуация, която булката може да бъде обект на необосновани подозрения, могат да бъдат засегнати от неговата чест и достойнство. Подобни практики са в състояние да налагат сянка върху отношенията между младите и засенчи до края на живота си. Поради това, мюсюлманите трябва да положат всички усилия, за да се откаже от тези практики, които са в противоречие с основите на исляма.

Сватбена нощ изисква търпение и деликатност. На раменете на мъжете има важната отговорност. Страх и тревожност булка напълно нормално и човек трябва да направи всичко, за да направи тази вечер, не причинява отвращение булката и не я плаши, защото това може да наложи отпечатък за цял живот.

На първо място, за момичето, че е доста трудно да се измъкне от къщата на родителите си, където тя прекарва всичките си години и да започне нов живот в нов дом, да представи на човека, и в този момент тя се нуждае от разбиране и обич. Никоя жена никога няма да забравя първия си мъж. И ако за първата нощ ще бъде пълен с нови и приятни усещания, ако всичко ще бъде заобиколен от обич и любов, тя ще бъда благодарен на всички, го моя живот. Дори и ако те се дължат на някои от причините за участие, спомените на първата вечер, винаги ще ги карат приятно.

Някои млади хора смятат, че първата вечер трябва да покажат своята мъжественост и са груби и нетактични. Сватбена нощ изисква чувствителност и мъжът трябва да плати по-голяма от дистанцията за излитане. Всеки човек трябва да се има предвид, че цената за първата нощ може да има голямо влияние върху бъдещето на семейния живот.

Невъзможно е да се започне веднага с събличане. Желателно е, че тя го е направил себе си. В този случай, в никакъв случай не може да бъде непосредствено желание да разгледа тялото на булката. В повечето случаи, за първи път в живота на събличане пред един човек, едно момиче преживява безпрецедентен срам. тялото на мъжа се прави страха си. Поради това, за първи път, трябва да се изплати или намаляване на светлината на лампата или да се съблече зад завесата, и един човек е най-добре да не гледа в посоката на булката. Първо трябва да се премахне горно облекло и бельо - в леглото, под завивките.На първата брачна нощ е много важно любовни игри и ласки. Каквото и да не е бил срамежлив момиче, сякаш не беше неприятно, но в крайна сметка той ще започне да се успокои. Ако някой проявява такт и ще се държи, както се очаква, булката започва да се събуди желанието да се забави.

Deflowering не е болезнен акт, тъй като тя изглежда много момичета. Нормално момиче и момче, че няма да доведе до никакви проблеми. Основното нещо - любовни игри предварителните да подготви момичето да правят секс. Ако булката не може да си почине, и изпитва силна емоция, младоженеца трябва да се опитате да го разберат и да отложат полов акт в деня.

Прекомерното постоянство или груба сила може да причини заболяване на момичето, което се нарича вагинизъм. При това заболяване има спазъм на женските полови органи, както и проникването не е възможно в вагината пениса. Дори и да се случва, полов акт, той причинява мъчителна болка при жените.

Вижте също:

Вижте също:

 • Какво направи първата брачна нощ

Разрешено ли ислямът трансплантация (трансплантация) тела?

Разрешено ли ислям трансплантации на органи? Възможно ли е да се трансплантира органи от един човек на друг, от животните на човека? Могат ли хората да даряват органите си за трансплантация след смъртта?

 • Какво направи първата брачна нощ

  Лев Аллах Хамза (radyyAllahu него)

  Един от най-големите спътници на пророка Мохамед (мир и благословии бъде върху него). Хазрат Хамза ибн Абдул-Muttalib (radyyAllahu anhu) има близка лична връзка с бащата на Пратеника на Аллах (мир и благословиите на Всемогъщия). Той е по-стар от пророка Мохамед (мир и благословии бъде върху него). И двамата са приемни братя, отгледани от една жена на име Suvaybat.

 • Какво направи първата брачна нощ

  Вие имате сладки зъб? Naeshtes не е забранено!

  Вероятно не един човек, който не би искал сладкиши. Разнообразието от порядъка на сладкарски изделия е невероятно. Но понякога познат и обичан от всички продукти носят скрита опасност за мюсюлманите, защото има много въпроси към състава на продуктите. Strudnikov стандарти комитет "халал" DUM RT-често се задава въпросът дали е възможно да се ядат торти и шоколад, които включват вино, алкохол или алкохол

 • Какво направи първата брачна нощ

  10 дуа за добър ден

  Има няколко Дуа, че пророкът Мохамед (мир на праха му) се извършва по време на ден, сутрин, вечерта и през нощта, за да бъде по-близо до Аллах, като по този начин те благослови деня си с Неговата благодат

 • Какво направи първата брачна нощ

  Трябва ли да се държи ръцете си в лицето след du'a чете?

  "Когато Пратеника на Аллах (мир alayhi уа Салам) вдигна ръце за Дуа, той не ги направи до сега.

 • Какво направи първата брачна нощ

  10 действия, особено обичани от Аллах

  Един ден Пратеника на Аллах (мир на праха му) каза: "Кой може да гарантира за мен, защото нищо няма да питам хората, които му е дал инструкции за това, че наградата за него ще му служи Paradise"

 • Какво направи първата брачна нощ

  Дуа, че са говорили пророците време на трудности

  В един хадис Пророкът Мохамед (мир на праха му) каза: "Всеки пророк е имал специална дуа, които поискаха техните общности, и те бяха приети от двамата. Аз отложи молбата ми, преди деня на съда, за да питам за ходатайство за своята общност "(Бухари).

 • Какво направи първата брачна нощ

  Ще приема поста на човека, който не чете молитвата?

  Някои казват, че тези, които не правят молитвата, пиенето на алкохол и извършване на други грехове, поста няма да бъде приета. Наистина ли е?