Как да се пие водка, която не е в противоречие с това, което можете да направите, за да не се напиват бързо от

Водката често е придружено от различни празници, особено когато хората празнуват важни събития в живота си.

Как най-добре да се пие водка

Но къде водка тече като вода, обикновено не без пияни боеве. Защо се случва това? Просто хората не знаят как да се пие водка, която е с традиции и култура на потреблението му. Тя ще изглежда, че всичко е просто: излее и да пие. Но този подход води до бързо опиянение, махмурлук, здравословни проблеми. Но ако знаете нюансите на използването на този древен алкохолна напитка, вечерта ще се проведе забавно, но на сутринта ще има главоболие и други проблеми махмурлук.Тайните на подготовка за празника на тялото на водка

За водка празнично угощение, че е дълго и забавно, а не над пиян спане в салата или под масата, трябва да се подготвите.
Има хора, които могат незабавно да се напие веднага след употреба на алкохол, има и такива, които пият малко, но те не искат да се справи с приятели, и аз искам да подкрепя компанията. За първи стека не предизвиква тежка интоксикация трябва да бъде няколко часа преди очакваното празника подготви тялото си.
Можете да приложите няколко трика:

 • Пийте една малка чаша водка. Това подготвя черния дроб, той започва да произвежда вещества, които причиняват алкохол да се действа бавно.
 • Би било хубаво да има снек, че един изстрел на водка с масло сандвич или парче бекон. Това ще ви помогне да настоява началото на действието на алкохола, това няма да бъде толкова остър. За да се засили този ефект, преди хранене в половин час можете да изпиете няколко супени лъжици растително масло.
 • Възможна преди победа да отнеме няколко хапчета на активен въглен да се намали вероятността от махмурлук.
 • По време на празника трябва да се пие повече вода, тя допринася за бързото отстраняване на алкохол.

Как най-добре да се пие водка

За да се подготвят за празника на организма в рамките на няколко часа, можете да пиете една малка чаша водка

 • Той препоръча между първите две чаши да си вземе почивка от три минути. Но след третата, което трябва да се движите малко.
 • По-добре е да не се смесват водка с други алкохолни напитки, и със сигурност не по-ниски от степента. Това ще доведе до по-сериозно състояние, на следващата сутрин.
 • питейна култура

  Не е тайна, че пиенето на водка топло отвратен, но твърде замразени "малко бяло" не се препоръчва да се използва. При прекомерно вода се замразява в водка кристализира по стените на бутилката и се излива в чашите почти чист алкохол. В допълнение, студена водка се отразява отрицателно на храносмилателната и нервната системи. Водка охлажда в хладилник два часа, но не във фризера. Когато се изважда и се излива в хемороиди, те са малко мъгла. Това е такова удоволствие да се пие водка.
  За да научите как да се пие водка и как правилно да го направя, любители и ценители на напитката са продължаващ спор. Има няколко начина:

  1. По традиция на руски.
   В руската да се пие на един дъх. На първо място, издишайте, а след това разстрои чашата с питие в устата си, докато диша. След това издишайте отново, за да се отървете от алкохолните изпарения и zanyuhivayut коричка хляб или парче бекон. След това има снек-сандвич от ръжен хляб с бекон, солена риба, кисели, осолени, пушени храни.
  2. Метод естетика.
   Водката се изсипва в 50 грама стека непосредствено преди беседа тост и питие след леене без отопление купа в ръцете. Специална оферта естети се насладят на гледката на водка в еротичен повдигане купчина апетит. Преди да вземе глътка, и издишайте през накрайника на стека правя бавно дъх през устата. Веднага водка не се препоръчва за преглъщане. Той премина бавно по повърхността на езика, от върха до корен. След това трябва да се чувства като студена течност постепенно се влива в хранопровода. След това трябва да издиша, zanyuhanny коричка хляб с аромат, който разкрива всичките си хубави качества след първата купчина. И пристъпи към окончателно акорд мелодии напитка - топли и студени закуски.


  Как най-добре да се пие водка

  Пийте водка на един дъх и снек сандвичи

 • Европейска.
  В европейските страни, водката да пие малки глътки. Ако искате да сте пияни, но не пиян по време на почивка, можете да използвате този метод, за да се контролира количеството и пиян водката. По-добре е да се пие не повече от 50-100 грама водка (в зависимост от вашето тяло) за един час и в същото време една добра закуска.
 • снек

  Пиенето на водка традиционно се придружава от богата и щедра маса. Не можете да използвате водката на празен стомах. Това ще доведе до бързо опиянение и да има отрицателно въздействие върху стомашната лигавица. Добър водка са месо, брашно, топли ястия, палачинки с хайвер, руски трън, кнедли.
  Водката е коварна продукт, но ако е така да се пие, той ще бъде само стимулиращ ефект. Водката е уникален с това, че неутрализира вкуса на храната, яде преди, така че всяко хранене се възприема във всичките му нюанси на вкус. Това е много добра и руска кухня, традиционно по време на хранене се променя няколко ястия.
  Препоръчителна закуска водка първи горещо и пикантни закуски постепенно се премине към студените ястия. Измийте надолу водка не се препоръчва или да пият напитки, които не съдържат въглероден диоксид. Тя дразни стомашната стена и води до бързо опиянение.
  Списък на закуски, които се консумират, след като водката е традиционно известен на всички и в същото време изключително перфектно. Кисело зеле, кисели и мариновани домати, краставици и гъби, бекон, ръжен хляб и zhirnenky, осолени херинга, прясно осолена изтича сок - това е всичко, което е необходимо на масата беше пълна. С правилните водка закуски може да бъде забавно, душата на компанията, но не се изпие до позор.

  Как най-добре да се пие водка

  Колко може да се пие водка

  За всеки човек има своя собствена честота на консумация на водка. Ако ви е трудно да се вземе едно питие, алкохол просто не се катери, трябва да спре да пие.
  Важно! По-добре да не надделее над себе си, дори и ако приятели на празника настояват за това. Това ще доведе до тежка интоксикация, гадене, повръщане, махмурлук на следващия ден. Бъдете наясно с опасностите от алкохола! В най-нещастните случаи, човек не може да контролира себе си, със заспиването, загуба на съзнание. В това състояние, може да се случи с нищо.

  На сутринта можете да вземете аскорбинова киселина за облекчаване на състоянието. Тя също така ще ви помогне да се справят с пилешки бульон махмурлук, леки супи или остри топли ястия. Помощ душ и разходка на чист въздух. Тонизиращи напитки като кафе, силен чай, по-добре да не се пият. Те повиши кръвното налягане и така, че след употреба водка увеличава поради съдов спазъм.

  Водката - традиция и ритуал, който датира от националната кухня на славяните. От древни времена, традиционната чаша водка е задължителен атрибут на храната. Водката е аперитив, което се използва за да се възбуди апетита, така че ако има голяма и разнообразна маса, триумфа, а останалата част се превръща в лесна за пиене. Правилно обучени по добра закуска водка се даде възможност за по-добра храна.

  Как най-добре да се пие водка