Как да се пие водка, да не се разболяват

Както знаете, ние използваме водка - е не само отдавна установена традиция, но дори и специален ритуал. Всъщност, още от самото напитката доста често се асоциира името на Г. И. Mendeleeva който го е измислил. Въпреки това, ако погледнете, как да се пие водка тук често идва на ум Преображение професор Булгаков. Но нека да видим как да се пие водка, а не пиян, тъй като тя е по-лесно да се пие, как да се пие (глътка или не) като имате нужда от него, за да хапнете на препоръките на експерти.Как правилно да се пие водка

Нека започнем с процеса на предварителен подбор на напитката и подготовката му за консумация. Разбира се, сега във всяка страна от бившия Съветски съюз може да намерите голям брой фалшификати, които са нормално разреден спирт, която не е от най-високо качество. Тъй като хората пият тези неща, ще попитате вие? Цялата работа е само, че, например, в Украйна, добра водка сега - не е евтино удоволствие. Въпреки това, в действителност, това е по-добре да си купи скъпа напитка и да бъдат уверени в качеството му от печелят отравяне, което може да доведе дори до смърт, както толкова често в водка дори метилов алкохол може да бъде открит.
Що се отнася до това как да се избере едно питие, по-добре е да го купите в "доказан" магазина. Предпочитания може да се даде, например, някои украински и български марки:

Тези производители внимателно следят за качеството на продуктите и покупката може да бъде сигурен, че ще получите наистина реален продукт, а не фалшива.

Не е необходимо да се използва внесени водка, крепост, която не достига 40 градуса (обикновено 37.5), а дори и повече, пие плодов водка, в дясно под крепостните ликьори.

Сега погледнете как по-добре да се пие водка, за да усетите пълния вкус и, така да се каже, очарованието на неговото използване. На първо място, трябва да отбележим, че първият ефект се наблюдава, когато разглеждате замъгли бутилката. Да, наистина, водка се сервира охладено. Но това не означава, че е необходимо да се замразява или, както някои го правят, оставете за няколко часа във фризера или през зимата в снега. Оптималната температура на напитката се счита 10-12 градуса.

Второ водка препоръчва пиене на малки чаши 50 мл, а всички наведнъж.Как да се пие водка на един дъх, и как най-добре да направите това е да не се чувстват болни? Ето как:

  • първо направи силно издишване страна;
  • изпийте консумира с предаването на езика, който да усеща преминаването на сладък вкус на горчив;
  • След пауза до хлад напитка ролката определяне на хранопровода;
  • последвано от издишване;
  • Накрая, има закуска водка (за предпочитане херинга, кисели краставици, сирене, парче мандарина, зеле, но по-добре - парче ръжен хляб).

Ате да разгледаме въпроса за това как да се пие водка и да се напие, най-добре е да не се пие газирани напитки. По-добре е да се даде предпочитание на не сладки сокове или сок. След чашите виното през зимата не се препоръчва да изляза в студа, за да "освежите". Това ще доведе до обратния ефект.

Как да се пие водка да се напие, не е

Сега няколко думи за това как хората пият водка, в смисъл да не се напиват. Има няколко възможности, които препоръчват как да се направи, така че да не се напие:

  • в продължение на 2-3 часа преди напитката на брашно 50 грама напитка (както обикновено, волейбол);
  • сандвич с масло или пият сурово яйце;
  • 5-6 таблетки за гълтане на активен въглен и т.н.

Но това ще даде временен ефект и не се напие човек може до известна степен.

Друг важен аспект. Не можете да смесвате водка и друг алкохол. Като цяло, като се смята, че въпросът, тъй като тя е по-лесно да се пие водка, там обикновено се увеличава градуса, въпреки че е малко вероятно някой ще пие водка след нещо по-здрав.

Как да се пие водка, да не се разболяват

Как да се пие водка, а не да се напие, ние разбираме малко. Сега нека видим как да се пие водка, да не се разболяват, че, за съжаление, това се случва доста често. Тези правила са много важни за начинаещи.

Как мога да се предпазя от гадене? На първо място, трябва да знаете кога да спрете. Ако смятате, че има едно питие "не се вписват", очевидно е време да спрете и да не го сила, натиснете. На второ място, водка трябва да бъде замразено, тъй като можете да пиете водка под формата на топлина? Не вкус, не за удоволствие.

Между тостове, е препоръчително да се направи възможно най-много дълги паузи (в рамките причина), но най-вече да не се облягайте на тежки месни ястия. За да не се чувстват болни, по-добре е да има закуска с леки салати, извара или дори сирене.

Как мога да направя повече? Много подходящи охладено диня (в малки количества) или сладолед. Как могат хората да не се напиват за дълго време и да пият водка литра? Концепцията за всеки човек, чисто лични.

И накрая още нещо: как най-добре да се процедира сутра, да не се разболяват, как най-добре да се движат махмурлука и как да се извършва правилно в ред. За махмурлука, ако е извършена, трябва да се използва кисели краставички, бульони, минерална вода, зелен чай, годни топъл душ или лесно пеша на чист въздух.

Вземете алкохол, така че махмурлукът не е необходимо. Същото се отнася и за силно кафе, което увеличава натоварването на сърцето.

Как предпочитате да се пие водка? Споделете с нас тайните на правилното използване на тази напитка е да остане трезвен и не развалят вашето здраве?

Съвети за това как правилно да се пие водка