Как да се пекат круша - на

но за сметка на магазина пюре, по-добре да не се започва, кой не би да говоря с тях, ние поставяме на старши стомашно-чревния тези буркани (макар и казах на баба ми, но аз съм интелигентен, консерви от полза и не се вслушва в "назад" баби и дядовци) и започнахме атопичен дерматит, са престанали да се хранят по-добре yubanochnym е, но не е напълно изчезнал, е по-добре себе си, можете да опитате bynochnoe по-близо до годинаС 4 месеца е твърде рано ((С 5-най-добрия Прочетох и лекарите казват, е най-добре да се започне с един магазин пюре не са евтини, само със зеленчуци, ако започнете с плодове, след като едно дете след това може да откаже да яде зеленчуци. Започнахме с броколи карфиол морков тиква и с 6 месеца започна ябълка круша пюре и сок там.

Можете да започнете с тиквички, ябълки ILT. Аз готвя в черпака в продължение на 10 минути, след което в блендер и сито. в микровълновата е по-добре да не правим. сурова ябълка е по-добре да не се даде можете да засадите на пътища и панкреаса детето стомашно.Тук съм едва сега търси нещо подходящо, разрови всички Интернет, наистина полезна информация, а не на тези артикули, когато примамката се препоръчва да влезе в ябълковия сок, за три месеца! благодаря

И аз имам един въпрос: Имам намерение да привлече започна да дава 6 месеца. Така че аз отивам да си купите готови, например, картофено пюре. Купете дори и за 6-месечна възраст или по-млади? В края на краищата, това е за първите твърди храни, а някои производители се надяват, че преди това са го запознава с този продукт.

И още един. Изглежда, да се чете, че е по-добре да се започне с обаянието на кисело мляко. Каква е разликата между мляко \ микс или кисело мляко по-малко. И колкото по-малко възможност за нежелани реакции. Но ние сме по някакъв начин влезе в първите сокове, пюрета и зърнени култури. А кисело мляко, така правите почти в краен случай.

и нашия педиатър до шест месеца дори vodichku забранен davat.a полу обясни (буквално) да започне да произвежда зеленчуци, плодове, зърнени култури с половин чаена лъжичка. постепенно се увеличава. до 7 месеца трябва да се опита всичко, но месо. така че по-добре себе си на тази статия почти се въведе