Как да се отървете от корема диета, упражнения, хармония в живота

Упражнения, които се отървете от корема

Наднорменото тегло - бичът на нашето време, постоянен спътник на преходния период, когато е достигнат материал просперитета на и умението да се управлява просперитет в полза на все още. Изпъкнала корема и излишната мазнина на тялото - е не само естетичен, но и изключително вредно."Корем", "puztso", "амортисьор", "сноп от нерви", "купчина слава над мъртвия герой" - това, което само епитети не са възнаградени с хумористичен подробно общи фигури на човек, на възраст между 35-40 години между тях. Обикновено "бирено коремче" стана обект на шеги, podkolok и анекдоти, в действителност причини да се посмеят: издут корем - ясен предвестник на бъдещи проблеми твърдо.

Затлъстяването - сериозен хронично заболяване, което изисква лекарска намеса. Ефективните методи за лечение на установена хирургия затлъстяване без никакво влияние до момента просто не съществуват, така че по-добре, за да победи врага на далечните подходи, вместо да чака, докато тялото ще страдат непоправими щети. Така че, ние се отървете от корема.

Една сутрин (макар че тя може да бъде и вечер) ви погледна в огледалото и най-накрая реших да кажа истината за себе си - вие сте с наднормено тегло. Е, признаването на проблема - е първата стъпка надясно, за да го решите. Следващата стъпка трябва да бъде да се определят причините за проблема. Той е на причините и ще зависи от решенията на проблема. След Втората стъпка ще бъде да се избере начин да се отървете от корема.

Упражнения, които се отървете от корема

Наднорменото тегло. Защо?

"Аз ям малко, това е Моето тяло, така (обмяната на веществата, наследственост, хормони, кост широк)" - може би най-любимата извинението дебелаци. В повечето случаи това е само самозаблуда, но кой знае, може би това е в твоя случай, наднорменото тегло е наистина виновен за обмяната на веществата, хормони или генетиката. Защото на първо място отидете на лекар.

След внимателен преглед ендокринология, физиология и генетика правят присъдата си - с обмяната на веществата, хормони, наследственост и "ширина на кости", че всичко е наред. И ако не са в ред, тогава няма медицинско обслужване, ние притежаваме все още не може да се справи. Така че, защо е "аз ям малко ..." и има допълнителна тежест? Или е много? Тя ни е и да се види. Просто трябва да се разбере, че няма абсолютна "мулти-малко", важно е не количеството изяден от само себе си, а баланса между приема на "гориво" и неговата скорост на потока, съотношението между количеството на храната и физическата активност.изчислителни процедури норми за консумация на храна в сравнение с физическо натоварване, посветени на специализирана и популярна литература, за покриване на проблема в кратка статия е невъзможно. Ние само се отбележи, че човек не трябва да се извършва твърде далеч, като броят калории. Calorie - единица за топлина, а самата топлина в мазнината не може да се обърне. Нашето тяло не синтезира на термоядрения реактор и вещество (мазнини) на енергия (калории) не е в състояние. Това е мъдро да се вземат под внимание въглехидрати, тогава те се превръщат в мазнини, които не са обсебени от упражнения.

Така че, ние открихме, че балансът между търсенето и потреблението на "гориво" на тялото ви е счупен. И ако е така, ние имаме два начина да се отървете от корема: правилното хранене и повишаване на физическата активност. Помислете два метода в ред.

Упражнения, които се отървете от корема

Диетата на стомаха, или за нещо за ядене да отслабнете

Разочарова веднъж: се отървете от корема само чрез диета е невъзможно. Лежи на дивана и да губят тегло, правилното хранене - една мечта, която така завинаги да остане мечта. Защо се нуждаем от диета?

  • Първо, спрете наддаване на тегло,
  • На второ място, да се подготвят тялото за повишаване на физическата активност (и която ще бъде основното оръжие в борбата със стомаха)
  • На трето място, консолидиране на постигнатите резултати.

Важно! Диетата на стомаха - не глад. Рязкото ограничаване на храна може да доведе до ефект директно срещуположно на желания ефект. Мазнини - доставка на "черни дни" на организма, корема - килер, като гърбица на камила. Колкото по-сурови и стресиращи за отказ от храна, толкова по-вероятно тялото "реши", че "черни дни" е близо, така че голяма част от входящия храната ще се съхранява в килера, а "гърбица" ще расте. Диетата е важно не само и не толкова количеството на храната е много по-важно от своя качествен състав. Тя трябва да бъде възможно да се замени въглехидрати суровина за производството на мазнини за протеин - "градивните елементи" на мускулите. Да не забравяме, разбира се на влакното и витамини.

Подгответе тялото за стреса чрез диета, отидете на главната сцена на борбата със стомаха - упражнения.

Упражнения, които се отървете от корема

Упражнения за корем. Не жалят стомаха!

Трябва да се разбере - борбата със стомаха е малко вероятно да бъде ефективна, ако се ограничава до изпълнението на чифт научили упражнения, в които ви обещават "гарантирани за да се отървете от корема мазнини след две седмици." Упражнения за борба стомаха ще имат смисъл, само като част от сложна задача. Без значение колко банално да звучи, започнете сутринта с такса за тези, които най-запознат с всички от детството си упражнения. Спецконтейнери за транспорт, ходя пеша до работа пеша. Далеч - повози на мотора. Това не е възможно през седмицата, наваксат през уикенда. Poveda уикенд без "четириноги приятели" - маса, столове и диван. Телевизия, също ще правя без теб и ти без него, и още повече. Забравете за асансьора, просто разходка нагоре по стълбите.

Ако говорим за правилните упражнения, за да се отървете от корема, това е, преди всичко, упражнения за укрепване на коремните мускули.

Препоръчваме следните приблизителни комплекса:

Седнете на пода, леко се облегна назад и почивка ръцете си, да удължи краката си право напред. Свийте колене в същото време, като се опитва да достигне до колене до брадичката си.

Същото право и левия крак последователно.

Начална позиция в първото упражнение, но свити колене трябва да остане забранен, без да докосвате пода.
Същото е и с изправен крака.

Всички упражнения трябва да се правят бързо, рязко, енергично, с максималния възможен брой повторения. Броят на повторенията постепенно се увеличава.

Успех, и не забравяйте да започнете борбата - това означава половин победа!