Как да се отървем от neshta на вирус

Как да се отървем от NESHTA на вирус

Win32.NESHTA вирус е много често срещан вирус. Любими местообитание на този паразит са неуправляван Ethernet. Подобно на компютрите незащитени или защитени от антивирусните програми не са достатъчно. Остарели антивирусните бази данни или безплатен антивирусен софтуер, по никакъв начин не могат да създадат надеждна защита срещу проникването на този и много други вируси.
Последиците от инфекция NESHTA вирус. Когато компютърът вече не стартиране на програми и игри, нали знаеш, ти удари упорити лапи NESHTA вируса. Твърд, като кликнете върху пряк път или програмни файлове, вие сте изненадани да забележите, че нищо не се случва.

Операционната принципа на NESHTA на вирус. На заразяване на компютъра регистрира изпълнимия файл на вируса на C: \ Windows \ svchost.com, което, от своя страна, се опитва да достигне до всички изпълними файлове с разширение EXE. А обхват, тя може да бъде за всички. Тази програма, която можете да използвате в ежедневната работа на компютъра, както и любимите си игри и разпределения от вашия софтуер за събиране. Достигането на файл с EXE разширение, NESHTA увеличава размера на файла до 41472 байта, Дали въвеждането в организма на файла с вируса на тялото. В бъдеще, заразения файл вече е самата амбулантен търговец на инфекция и може да зарази незащитен компютър.Има два начина да се отървете от NESHTA.

Първият - напълно преинсталиране на системата, преди експулсиране от DOS Antivirus. В този случай, ще загубите всички EXE файлове, заразени NESHTA.
На второ място. За съжаление, повечето антивирусни програми не лекуват заразените файлове NESHTA, а просто ги премахнете. Но uDRWEB има безплатна програма, наречена CureIt. Можете да го изтеглите безплатно от DRWEB сайт. Така че ви е нужен регистър файл, който можете да си направите по следния начин. Създаване на текстов документ и трябва да съдържа следната информация в него:


[HKEY_CLASSES_ROOT \ exefile \ обвивка \ отворен \ команда]
@ = ""% 1 "% *"
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ класове \ exefile обвивка \ отворен \ команда \]
@ = ""% 1 "% *"

Забележка: празен низ след REGEDIT4 - задължително.


Запазете и затворете текстовия документ. След това се промени разширението на документа, за да TXT да REG. Стартирайте резултат регистър файл и да са съгласни с данните добавка. След стартиране на полезност CureIt и провеждане на пълно сканиране на системата. Ние сме съгласни с "да за всички" на предложението на "лек".
Извършване на всички тези стъпки и да се отърве от вируса, не забравяйте да инсталирате антивирусна качество, с пресни антивирусните бази данни

__________________
СЕМ неприятности - ЕДИН RESET