Как да се организира презентация за работата на дисертация

Аз съм в последната година проектиран представянето на дипломата по икономика. Презентацията бе получено в PowerPoint, и се състои от 12 слайда. Slide 1 - Заглавие на дипломна работа на тема; 2 слайд - целта и обект на изследване; 3-5 слайда - характеристики на предприятието, неговите основни финансови и икономически показатели; 6-7 слайд - идентифицирани проблеми и недостатъци на предприятието; 8-10 - предложения за подобряване на работата; 11 и 12 пързалки изчисляване на ефективността на прилагането на предложения. В презентацията минимум текст, най-вече масата на графиката, диаграми. Докато представянето бе показан и прочетете доклада на дипломата, обяснявайки, всеки слайд. Всички изпълнение продължило минути 4. Оценка - отлична :-)система избра този отговор най-добре

Здравейте Татяна, бих искал да разбера повече подробности за регистрацията си сметка, как да се организира презентация, които не биха намерили виновен за нищо, специалност Банков мениджмънт отговорност тема и активите на търговските банки. Вие отговорихте на въпроса ми, бих искал да се провери с вас по-подробно. На първия слайд пиша титлата, 2-3 пързалки са цели и задачи. Точно след като целите и задачите, обект на моето изследване. След това 4-5 слайда ще бъде банката, какво и как прави, следвани от масата (или трябва да бъде въз основа на тези таблици да правят графики в презентацията си, тъй като те липсват в моята работа, аз съм без тях не мога да кажа какво и как Той се среща в таблицата) и чертежите. Следваща 1-2 слайд запис проблеми и техните решения. И всичко това трябва да бъде разказана в продължение на 4-7 минути, аз ви разбирам правилно? преди 3 години -

Tatiana Владимиров на К [4.8K]

Да, правилно сте прочели. Що се отнася до диаграми и графики, аз ги прави въз основа на таблиците. Ако таблицата не е много голям, се опита да се облича с пързалка и маса и графика / диаграма, изглежда толкова невероятна външност. Е, някъде успях само една маса, някъде само график. преди 3 години -

Съдържанието на представянето зависи от специалността и по посока на тезата. В този случай, би било по-добре да се обсъди съдържанието на всеки слайд в презентацията, заедно с неговия ръководител.

Няколко съвета за проектиране представяне.

1) По-малко от текст - по-голяма яснота (диаграми, графики, таблици и т.н.) .. Можете да използвате специална техника - "рибена кост" denotatnye графики, клъстери и др.

2) Представянето представен основни схеми и таблици на степен.

3) История и тема в презентацията е добре да се извърши в неутрални цветове, с преобладаване на бял. Не правете това твърде тъмно - тя ще попречи на възприемането на текста.

4) За графично представяне на данни е много удобен за използване обекти SmartArt.

5) Не се включат в анимацията и всички видове звънци и свирки с заминаващи пързалки. По мое мнение, по-добре е да се направи без анимация.

6) Що се отнася до шрифта, името му (Times New Roman, Century и т.н.) не е от решаващо значение - най-важното, за да направите текста за четене.

7) Не забравяйте да проверите на представянето на текста за грешки - правописни, пунктуационни знаци и други.

Сега, когато трябва да бъде на слайдовете в презентацията, и как най-добре да организира.

На горния етаж обикновено написани името на института, факултета и отдела.

В центъра се изписва името. Например: "Final квалификационен работа", а темата е написано на нов ред.

Тук е един добър пример:

Как да се направи презентация на диплома


Това ще зависи от спецификата на вашите изследвания хартия, съдържанието може да се регулира на насоки.

В "Разработване на уеб-представител" Като пример, да вземе този въпрос.

1) Изявление на проблем - 1 слайд.

2) Информация за организацията - 2 слайда.

3) Причините за създаването на сайта, описание на модела "едно към едно" - 2 пързалка.

4) Целите на създаването на сайта, за автоматизация обекти, описание на модела "бързо да бъде" - 4-5 пързалки.

Как да се направи презентация на диплома

5) Допълнителна вериги (например, схема на база данни) - 1-2 слайдове.

6) Можете също така да включва информация за хостинг и популяризиране на сайта - 1 пързалка.

7) икономически част - 2 плъзгача.

Осъществяване на представянето на изследвания хартия, много нетърпелив да се направи. Трябва да се направи важна информация от завършил работата по време на представянето, както и за предоставяне на тази информация е много кратко и ясно е, че няма да има без въпроси. Тъй като е необходимо да се вмъкнете в представянето на всички графики и таблици на работа. За да се покаже на председателите на комисията. Можете да отпечатате презентацията си за всеки президент, така че те бързо и по-задълбочено запознаване с презентацията си и да работят по принцип. Тема представяне, аз избрах от сайта на моя институт, винаги е била емблема вижда на заден план, тя дава блясък на вашата презентация и оставя незаличима ефект. Също така е необходимо да се помисли за формализиране на презентационни и преходи между слайдовете, те не се нуждаят да ескалира негативната ситуация, защото вашата работа е по-важно от някаква презентация, представянето ви помага да разкрие цялата информация кратко на. Шрифтове трябва да бъдат избрани не е твърде малка и не е твърде голям, например 14-18, тези шрифтове са най-честите, същия стил на текста ще предложи да изберете или Arial. или Time New Roman. Вторият тип се използва при писане на курсови работи и дисертации. В края на презентацията не забравяйте да сложите пързалка, Благодаря ви за вниманието!

Как да се направи презентация на диплома

Как да се направи презентация на диплома

За да можете да може да се организира правилно представяне на степента или хода на робота трябва да знаете няколко правила за правилното изграждане.

От тези правила е много важно да се знае, че размерът на шрифта на текста трябва да е от 14 на 18.

В допълнение, на самия шрифт трябва да бъде или Arial или Time New Roman.

Аз закрепете другите правила под формата на снимки на екрани, така че можете да прочетете цялата полезна текст по този въпрос.

След като прочетете текста на която е показан в "skinshote" вие ще имате повече въпроси.

Желая ти късмет.

Как да се направи презентация на диплома

Как да се направи презентация на диплома

Представянето на изследвания хартия трябва да бъде не по-дълъг от преди края на презентацията трябва да се слуша внимателно и само по себе си съдържа основна информация. Можете също така да даде на студентите печатен вид презентации, така че презентациите си по-добре да бъдат впечатлени. Размер на шрифта трябва да бъде 16, времето за стил на текста New Roman. Брой на слайдове за 15. И всичко това може да бъде направено в Power Point.

Denis А. [988]

Самото представяне е в poverpoynt таблица на съдържанието, изпитването за всяка глава направи своя списък с кратки резюмета, много зависи от това колко време да се даде защита, имах само 5 минути, т.е., на около 5 пързалки направиха.

Как да се направи презентация на диплома

Как да се направи презентация на диплома

преди повече от година

Трябва да се вземат наръчник за обучение в отдела за да се гарантира, че вашата презентация за работата на тезата ще бъдат формулирани правилно, защото университетите могат да имат различни изисквания. Пързалки обикновено се предлагат да се направи в Microsoft PowerPoint или OpenOffice. Тя трябва да бъде маркирана с: името, темата на дисертацията, името на ръководителя на проекта за степен (положение).

Как да се направи презентация на диплома