Как да се оборудва плувка прът за правилната посока - изборът на риболовни принадлежности

Риболов от година на година става все по-голяма популярност сред феновете на свободното време на природата, той дава голям шанс не само да се пенсионира и да се отрази на "вечното", но също така направи това, което той харесва - улов на риба.Как да се съберат на стръв плувка прът

Хората, които ловяха риба и са тествани на привлекателността превръщат в любителите на този спорт. Тя насърчава консистенция, грижи, най-умният и настроение.

Методът за риболов влияе пряко върху избора на риболовни пръчки.

Как да се оборудва плувка прът?

Има голям брой пръчки, от които не е възможно да се избере най-добрият вариант, най-простият и най-често срещаните в тази серия - плувка прът.

Лесно е да се възползвате максимално от средствата, които са на една ръка разстояние.

Това ще изисква: прът, линия, печати, олово, кука, плувка и тръби:

 1. Дължина на прът трябва да бъде около 4 метра. Наличието на бобина е добре дошъл, но ако не се справи с това става все по-свободни и удобни за дълго леене.
 2. На линия обличат две малки парчета от батиста, която се поставя в горната част на поплавъка и долната му част. Някои поплавъци съдържат пръстен в горната си част, така че влакното резба в пръстена и долната част на предилна маса, е приложен.
 3. След това сложете на линията за печати на плувка олово, той дойде с една дупка и вдлъбната страна на Грузия изисква 3-4.
 4. Последният се нарича щямпа undershepherds. Тя се отдръпна от ядрото на 7-10 см и е най-малката по размер.
 5. Леса, свързани с олово до оторея е с малко по-малък размер от основната.
 6. Куката е прикрепена към каишка.

По-късно, когато се бяха събрали Род, той трябва да бъде тествана директно на езерото, за да видите правилната техника. Наличните средства, трябва да се изправи.

Как да се хване на въдицата?

За успешната риболовна стръв десен играе може би по-голяма роля, отколкото отговаря точно оборудване.

Най-известният метод на риболов е най риболов на плувка прът. Риболовът се получава от шаран, шаран, платика и бяла платика.

Този вид риболов не изисква сериозна подготовка, тя изисква само принадлежности, и съвети за примамки.

Например: за шаран хванат плувка стръв, можете да използвате различни дюзи.

Сред най-използваните примамки:

 • дъждовен червей;
 • ларва комари;
 • внесени гъба.

Сред примамките на растенията:

 • грис;
 • задушени царевица;
 • задушени ечемик;
 • трици;
 • галета.

Стръв тесто може да се получи от:

Как да се съберат на стръв плувка прът
Улов шаран без стръв е вероятностен характер, и успех може да има само един активен търсене сайтове шаран ...

И дори тогава, най-вероятно, намери точката на улов на шаран след няколко отливки ще премине от това място, без липсата на стръв.

не може да се предостави пълният рецепта на стръв.

Всеки риболовен рецепта доста груб, и разбира отклонение и корекция (време на годината, атмосферните условия, състоянието и състава на почвата на дъното на улова, наличието на подводни течения и дори от различни фактори, като крайната цел е най-накрая).

Това, което работи днес не е задължително да работи утре, или друг воден басейн, или дори на същото само на няколко метра ...

плава справяне

Между риболов е много популярен поплавък справи и има от порядъка на няколко вида съоръжения:

 • Риболовен прът плувка - най-значимият вид риболов и повечето не са сложни. Там не е голямо разнообразие от поплавък справи.
 • Маховик пръчка - това е лек и пъргав поплавък справи без серпентина и пресичане на пръстените, дължината на 4-7 метра.
 • The Match Rod - частите с приставка оплетени дължина от 4-6 метра, измислени за риболов на езерото. Използва се като се движат оборудване, и глух.
 • Включете начин на риболов - най-дългият лифт прът, което дава възможност да се направи голям брой достатъчно кратки, но динамични изрезки, без да го извадите от водата, което позволява да работят свободно да се счупят.

сортове пръчки

Въдици се разделят на прости и сложни. Обикновено пръти се състоят от един камшик. Сложните пръти се състоят от 2-4 камшици, те са посочени като завои и има от 2 или повече.

Към днешна дата, за рибарите са се превърнали в най-известните телескопични пръти, те не са големи, това е много лесно и удобно за ползване, те лесно може да се удължи или намали по желание.

Plug пръти имат висока степен на надеждност и отлично качество.

Без да се колебае, капитанът започва да произвежда 15 метрови въдици. Но те са достатъчно големи и имат набор от опции. За предпочитане, тези пръти са спортисти рибари.

Пръти изработени от различни материали.

 • Wood (mozhzhevolnik, Rowan, бамбук, бреза, леска);
 • Метал (стомана и дуралуминиум);
 • Фибростъкло, въглеродни влакна.
 • Пластмасови (винил, полиетилен)


Сега се определят три основни типа пръти:

Особености на използването на различни видове пръчки

Най-старият от сега модерен риболовно оборудване плувка прът. Този елементарен дизайн нашите предци ловяло преди много години.

Sia справи и днес остава най-широко разпространен и универсален устройство за риболов, тъй като рибата на плувка прът може да бъде всяка риба, и то индивидуално всеки може да им предостави.

Float Rod - един от най-прост риболовните съоръжения. Конструиране толкова слабо, че прътът може да се направи на тези материали, което е под ръка.

Риболовен прът за удар риболов има 2 типа: един глух и работи. Глухите - без серпентина и Спринт - със серпентина.

Спининг - пръти, които са много популярни сред любителите на риболова. Изборът зависи от това къде улова ще се проведе на езерото или морето.

Как да хванете повече риба?

Как да се съберат на стръв плувка прът
Имам за дълго време се ангажира с активен риболов и е установено, много начини за това как да се подобри след ухапване. И най-ефективен:
 1. Активатор ухапване. Той привлича рибата в студена и топла вода с помощта на феромони. грим и стимулира апетита. Извинете. Rosprirodnadzor, която иска да се въведе забрана за продажбата му.
 2. По-чувствителни справи. Преглед на бизнеса и инструкции за други видове snaststey можете да намерите на страниците на сайта си.
 3. Стръв с феромони.
Останалата част от тайните на успешния риболов можете да получите безплатно, като прочетете моите други материали в сайта.

Ако езерото е добър предене с тестовата среда на по-тежко, необходимостта от морски риболов се придържаме по-мощни. За добър риболов се приканват да определят избора на предавка.

Концепцията за изграждане на въдици

Концепцията на строителни пръти означава оценка фулминантен огъване прът под товар. По-късно, натоварването е премахнато и пръта стигне до бившия си конфигурация за момента - това е един много бързо действие.

Ако тя се изправи за по-дълъг период от време - това е бавна работа. Бързо действие прът настъпва при нестабилна плющене и просто връх. Колкото по-близо до дръжката има точка, толкова по-бавно системата.

Определяне на линия за риболов на плувка прът

Линията на риболов е прикрепен към пръта по два начина. Работещи разграничи мъртъв и инструментална екипировка.

Текущи корпус на флоат прът, снабден с намотка с голям запас от влакно, което се пропуска през в началото на 4-7 пръстени. Този дизайн подобрява такива характеристики като увисване, леене разстояние и по-голяма товароносимост.

Нулиране на най-популярните аксесоари за любителите на риболова малка бяла риба. С цел да се оборудва с въдица въдицата е необходимо, плувки, силиконова тръба.

Монофиламенти диаметър 0.12 mm се използва и най-малко - 0.14 mm. На влакното изравни цикъл, например, "осем" е до края на цикъла, през който такелаж е прикрепен към маховик или щепселно съединение прът.

Излишният опашка риболов линия от цикъла трябва да се отреже с ножица.

Оборудване поплавък прът поплавък

Float е от страна на справяне, резултатите от която силно зависи от риболова. Неправилно показалка poklovki няма да позволи на навременна информация хапе и да направи рязане.

Има изобилие от поплавъци и всички от тях са предназначени за различни условия и видове уреди. Общият принцип е: по-голяма дълбочина, силни течения и вятър, толкова по-трудно инструментална екипировка.

Показателно е: на дълбочина от 1.5 m - поплавък 1,0-2,0 С. на дълбочина от 3 м или повече - поплавък 3,0-5,0 С. С лошо klove подмяна инструментална екипировка с поплавък за поплавък 5 грама 3,0 грама води до драматично подобрение на риба.

Правилното ogruzka поплавък

Необходимо е да се определи една малка преднина пелети, добра идея е да използвате мека олово, така че да не се деформира ешафода, следователно, сякаш водата е само върхът на поплавъка.

Как да се съберат на стръв плувка прът

Непорочни ogruzka се състои от две части - основна и ogruzki underherdsman. Овчарче - първият от водещ печати, той се използва за идентифициране poklovok във възход.

Той е един от най-значимите елементи на предавка, тъй като в много случаи, poklovke риба повишава не само крив, но ogruzku и наднормено тегло ще изплаши рибата е вероятно.

Резултат: момчето на овчаря - това е част от оборудване, леко докосване до която плувката се фиксира веднага.

В следствие на това той трябва да има тегло от 0.15 - 0.25 m, за да се демонстрира ясно poklovku.

Шепърд момче трябва да бъде поставен на 15 - 20 см от куката. Това дава възможност на дюзата за контрол на инцидент по-естествено води.

Монтаж каишка

Каишка - това е основната структура на поплавъчен прът. Тя е предназначена да направи справи по най-видими за рибата, има дълга 15-30 см.

За развъждане каишка препоръчително да се използва тънка рибарска корда flyuorokarbonovnoy.

Спецификациите каишка. Това включва:

 • характеристики фланцеви линия и кука;
 • компоненти и сила;
 • дължина;
 • видимост.

Твърде дълго каишка е за опаковане на отстранени, без очевидни характеристики poklovki или риба, който вече е седнал на куката.

Кратко каишка - рибар вижда poklovki рано, рано повдига и не позволява на рибата да захапе стръвта, на момента.

Как да се оборудва плувка прът кука / мулти-куката?

Има няколко лесни начина да Закрепете куките към основната линия за риболов:

 1. Започва кука за риболов линия прекарана през ухото му линия е създадена през куката и свободния край и се увива около куката 6-8 пъти. Свободният край е в резбования отвор, и която се образува се затяга.
 2. Клин Възел - въдицата резба през ухото на куката, а след това притискане с два пръста, увити 8 пъти. Безплатна край с резба, образувана в ухото, и отново в нова ухо и се свива.
 3. Palomar възел - slazhivaetsya влак 2 пъти получената линия е с резба през ухото на куката, затегнати възелът не е силна, и има контур, който се носи на куката и проточи твърде.

Един прост начин за обвързване кука

Започва прозрачен монофиламенти от 0.25 mm, се пропуска през окото на куката е 5-6 превръща около върха на влакното и влакното е с резба през ухото на куката и извади чрез вътрешните нишките на линия същия начин затегнат възел.

При получаване на необходимите умения, надеждността и качеството на възел ще се увеличи и времето, през което са били изразходвани за този спад.

Как да направите своя собствена плувка стръв?

Има малък брой видове материали, от които за изграждане на рибарски принадлежности със собствените си ръце:

Пример: Започва бамбук пръчка, нарязани по дължина 3.5-4 m, почиства шкурка. И тънък края на пръчката, която служи като върха на пръта, тя е свързана с диаметър пръстен от 3,5 мм до последователно дръжка през всеки 80 cm 3 прикрепен пръстен.

След това се измерва от дръжка прът 40 см, и намотката е фиксиран, и на нея е навита монофиламенти в малки количества, но с разлика. Риболов линия е пусната към върха пръчка на пръстените и се смъкна от върха на пръта на дръжката.

Float Rod - един от най-прост риболовните съоръжения. Конструиране толкова слабо, че прътът може да се направи на тези материали, което е под ръка.

Float Rod - един от най-прост риболовните съоръжения. Конструиране толкова слабо, че прътът може да се направи на тези материали, което е под ръка.

Риболов стръв е достъпна за всички. Научете спорта се допуска по всяко време на годината. По-специално, тази дейност е угодно деца. Първа уловена риба доставени деца е много забавно.

Сега просто хапят мен!

Това щука уловена риба чрез активатор. Няма повече fishings хванат без обосновка и да търсят вашия лош късмет! Време е да се промени всичко това. Най-добра захапка активатор на годината! Произведено в Италия.