Как да се облекчи косата си у дома, без да навреди

Как да се облекчи косата на един тон

Палитрата от цветове за коса ", Rowan" включва както физически, така и нестандартни, богати нюанси. С богата палитра, с високо качество и на достъпна цена, че е популярен сред жените от различни възрастови групи.Как да се облекчи косата на един тон

Светли и ярки цветове вече са на разположение на всички, боя за коса арктическа лисица. Разработено от най-добрите специалисти от САЩ, в състава му не съдържа растителни мазнини, но зеленчуци.

Как да се облекчи косата на един тон

за боядисване на коса "Loreal Preference" е известен с богата палитра от цветове и в икономическо отношение. Ако правилно го прилага като у дома си, също се оказва дълбоко оцветяване дълготраен цвят.

Как да се облекчи косата на един тон


Палитрата на бои за коса "Естел" изпълнен с най-различни нюанси. Няколко марки могат да се конкурират с него в този смисъл. Но това не е единствената причина за популярността на продукта.

Когато има не е много лесно да се купи в магазина, и с добро качество цвят на косата, осветление, водороден прекис, аз също се радваше. Но преди тази процедура глава се опитва да не се мият някъде за 2-3 дни, за да се предпази кожата на главата от горенето и косата от прекомерно изсушаване. След оцветяване се опита да приложи подхранваща маска с репей масло. Така че косата изглежда здрава и блестяща.

Имам кестенява коса и аз бях в състояние да се у дома си, за да се облекчи косата на един тон с помощта на лайка и лимонов сок. Аз вари чай от лайка торбички в ръкавен филтър в пропорциите на 1 до 50 грама вода, оставя се да се охлади, след това го добавите към бульон svezhevydavlenny сока на един лимон или лимонов сок, всички смесени и приложена към косата, а на главата му се навиват peschevuyu филм. Аз го държа всичко един час или два, колко не се уморяват по принцип. Изясняване не е веднага, в рамките на един месец, но не химически атаки бои. Но така или иначе косата пресъхна.

Винаги използвайте само специални продукти за грижа за косата, както и промяна на цвета, както и за тези процедури у дома, третирани с скептицизъм. Но дори и задигането инструменти наскоро доведоха до факта, че косата е станала някаква чуплива и безжизнена. След това реших да лимон изясняване, но на свой собствен риск добавен в лимоновия сок малко канела. Резултатът не е дълъг, за да изчакате. стане мека и копринена коса и става по-светъл нюанс на няколко нюанса. И миризмата на канела е приятен бонус, аз го обичам!