Как да се научите магия оръжие пожар бързо у дома

Това е една невероятна система за индивидуална самоусъвършенстване. Кой от нас не е мечтал за силата на мисълта, за да запалят свещи или махна. Всички магически ритуали, е почти невъзможно без елемента на огъня. Самото естество на активно управлява този процес, защото нашият свят се състои от елементите - земя, въздух, вода и огън. Методология разбиране огън едновременно сложна и дълбоко в съдържанието. Разбирайки това, можете да управлявате природни явления, а дори и да помогне на хората, които произвеждат чисти енергийни полета.огън магия

Как да се научите на магията на огъня в дома

огън магия

Как да се научите магия огнестрелни оръжия

Сега има много научно-фантастични филми, със специални ефекти, които показват специалните възможности на човечеството. Но в реалния живот, също е на разположение, за да се развие специалните способности. В действителния смисъл на елемента на огъня е възможно да се контролира директно, тя ще се нарича Pyrokinesis.

След много практика, може да се използва, за да се образува бързо пожар, или да погаси, направлява посоката на пожар езици, или на свещите. Може би дори се повиши температурата в замразяване времето, и много повече, това, което можете, но не предполагам. За пълния потенциал, трябва да имате редовни физически упражнения, не се отрече от стремежа си. Първата техника за начинаещи, се отнася до образуването на първична енергия в човешкото тяло, преходът към допълнителни действия с най-висока енергия.огън магия

Тази първоначална стъпка за натрупването на светлина отвътре.
  1. Запалете свещ и внимателно го погледнете, не се страхуват от наличието на огън.
  2. READ, гледайки в огъня, следния текст: "С вяра в огъня, неговата мощност, за да се възстанови от болестта. Пожар - най-ярката, горят, отидете на ада pristavuchy. Както и при движение пламък около къщата, аз съм жив в просперитет и мир. Амин. Черните свещи огън това се темперира, врагове на глупаци се дестилира. Самият език на тъмнина пуши пламък, така че нека врагът на моя заболявания хленчове. Амин "
  3. За да се произнася по необходимостта от естествена вълнение, радост, и повтарящи се няколко пъти.
  4. След като бъдат обучени, ще бъде на разположение на концентрацията и настроението ще бъде по-малко от пет секунди.
  5. От страх за строителство не е необходимо, ако желаете, можете да излезе с техните собствени. Текст, комплект, а не непременно в рима допринася за определени действия.
  6. Highlight на ритуал не по-малко от десет минути, това не е подходящо бързане.

Упражнения за учене магия огън

огън магия

След обучението, вие ще бъдете в състояние да започнете да говорите от болести включват късмет, богатство. Когато почувствате, ще бъде взето на родство с Огъня, за да го почувстваш, ще разкрие нови възможности, може би най-нови таланти и способности! Бъдете истински магьосник, е следващата стъпка, след получаване на енергия огън. Тя е в състояние на този, който наистина има огромен резерв от жизнена енергия, защото ритуалите изискват много малко разход на енергия не е така.