Как да се научите да правите салто в дома

той се превключва

Със сигурност всеки от нас от детството се наслаждава като на кино актьор Джеки Чан, който във всеки филм с нейно участие е просто невероятно невероятно зрелищно изпълнение на акробатични трикове, включително вземане на добре познатия капака. Повечето зрители, гледане на филми от този вид, се чудеше: "Как да се научите да правите салто?", Защото всеки, който винаги се опитва да впечатли приятелите си, за да гледате неговата отлична физическа подготовка.Така че днес ние предлагаме да се запознаете с правилата за извършване на такива каскади, като отзад, отстрани се обръща и салта напред. Освен това, основите на трик могат да се научат, дори прави у дома. Как да се научите да правите резервно флип? Възможно ли е да се научите да правите салто във въздуха напред в един ден? На тези и други въпроси днес и ние ще се опитаме да отговорим.

Сортове въздушни салта

той се превключва
Оказва се, че днес има няколко основни типа летателни салта:

Без съмнение, бързо да се научат как да се извърши въздушни салта без минимален физическа форма е изключително трудно. За да изпълните салто, и без значение отпред или отзад, е много важно обучението мускулни групи на краката, така че можете да се избегне нараняване.

Той казва, че преди да се прави този трик напред или назад, трябва да се подготви краката си. Това ще помогне на всеки ден тренировка, която може да включва скачане на въже, всички видове коремни преси, салта. Уроци трябва да са на земята, тъй като това намалява възможността за разтягане на мускулите на глезените, които играят важна роля по време на акробатични упражнения от този вид.

Как бихте не искате да научите бързо толкова труден трик не работи, без значение, което правите у дома и на работа във фитнеса, така че бъдете търпеливи и да подобрите своя фитнес.

Как и къде трябва да бъдат обучени?

Първото обучение трябва да се провежда или в мека почва или във фитнес залата, където можете да намерите специални гимнастически постелки, които ще доведат до намаляване на щетите от падане.

той се превключва
Предимствата на съоръжения Специализирани включват и възможността за допълнително осигуряване и подпомагане, като личен треньор, който може да се говори. Квалифициран втори експерт ще кажа, шоу и ви научи как да направите този трик с минимални понижения от ваша страна.Но, въпреки това, можете да се обучават и у дома, чрез разпределяне на това място и няколко меки завивки и матраци. Можете също така да се намери, така да се каже, "брат", т.е. човек, който не би имал нищо против да се научите как да се направи това акробатични елементи. Както показва практиката, групата, ангажирани в много по-лесно и по-ефективно. На първо място, има възможност за защитна мрежа, и второ, ясно можете да видите всички грешки и да ги вземе предвид при извършване на, например, по-нататъшен салто.

Как да се направи обратно флип?

той се превключва
За да научите този трик, трябва да усъвършенствате две упражнения:

  1. Точно обратно салто без никакви отклонения.
  2. Скок на височина.

Повечето специалисти х твърдят, че само чрез правилно групиране може да се научи да произвежда този акробатични упражнения. На първия етап от съществено значение е да се ангажира в подкрепа на партньор, който ще бъде в състояние да ви застрахова по време на движението.

Ако овладеете първи път този трик, по-добре е да се прибегне до помощта на няколко души, един от които ще ви държат през кръста по време на преврата, и от друга - правото да насочи краката си, предоставяне на ясна приземяване.

Важен съвет! По време на изпълнението на това упражнение е изключително важно да не изглежда далеч от страната, тъй като това може да доведе до нараняване. Концентрирайте вниманието си върху една точка и се придържаме към нея преди преврата.

Техника обратно обръща

той се превключва
Станете точно в близост до стената. Сега започваме от повърхността на пода, за да изправите тялото, след което натиска коленете към гърдите. Ние трябва да се подготвим за това, че първите няколко пъти, че няма да бъде в състояние да се приземи на крака, за да се подготвят за това си колене, облечен наколенници върху тях.

Как да се извърши пред флип?

Тестване на въздуха ролка напред - основни акробатични упражнения, след което можете да преминете към по-сериозни трикове.

Преди извършването на салто напред, трябва да се научите как да се направи салто ясно напред (от седнал на задните си лапи и от изправено положение) и скача с разперени ръце. Само когато всички тези упражнения ще изглеждат много прости и лесни, можете спокойно да се пристъпи към самото трик.

техниката производителност

Станете rovnenko близо до стената. Скокове с прави ръце, краката малко по-нататък ние започват торса, а след това да извърши преврат. Задни части по време на това трябва да бъдат повдигнати възможно най-високо, а краката свити в коляното. Сега, групиране, привличане на колене до раменете и се опитват да кацне на пръстите на краката, краката са леко свити в коляното.

За да се получи по-точна и дори името си, е необходимо по време на руло обви ръце около коленете си.

Как да се обучават страничната въздушна салто?

Как да се научите да правите салто арабски? Този въпрос е повдигнат от тези, които искат да овладеят техниката, отстрани на една ролка в полет.

Преди да се научи да прави салто от този вид, трябва да овладеят няколко основни упражнения:

  • странично салто, направи това най-добре от стената, за разтоварване най-малко пет стелки;
  • страна революция с предварителния протичане започне на отсрещната стена.

Техника на странично салто във въздуха

Поставянето на горните две упражнения, но оставят на постелка на пода е само един, и по този начин има фаза на полета.

Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да овладеете работа. Искрено ви пожелавам успех във всички начинания!