Как да се научите да правите салто назад и пред дома

Salto - елемент от акробатични упражнения, както и набира популярност на паркур. Flip представлява обръща на 360 градуса и крака за кацане. Ако искате да се научите да правите салто, най-важното нещо - да знаете, че за това упражнение, трябва да имате силни мускули и сухожилия, особено на краката.Как и къде да се обучават?

Най-добре е да се извърши обучение в залата, под наблюдението на специалисти. Въпреки това, възможността не е всичко. В този случай, влакът може да бъде у дома, най-важното - не забравяйте да бъдете внимателни и спазването на всички правила за безопасност. Тъй като скочи доста травмиращо у дома тренировки на пода трябва да положи повече дюшеци и одеяла. Също така се уверете, че има редица остри и твърди предмети, а от кабинета до безполезно побой.

той се превключва

Разбира се, най-добрият вариант - да се обучават под ръководството на опитен инструктор. Тя не само ще ви покаже и обясни как да се движат, но също така и подкрепа в началото на обучението, ще сочи към неуспехите и грешките.

видове салто

Съществуват няколко вида на скокове салто. Сред тях са и двете относително прости и сложни допълнителни елементи и фигури. Сред основните разновидности на флип могат да бъдат идентифицирани:

 • Forward салто. Тя представлява революция напред през главата. За да го направите, трябва да се хвърлят ръцете си отзад глава и крака, за да избута рязко. Има изпълнения - prognuvshis, двойни или дори тройно салто, обръща в групата, и др ..
 • Обратно флип. Скочи обратно по главата, то е едно и също, но ръцете са хвърлени обратно в скока да се вземат на обединението или, в случай на обръщане бланш гърба изправен.
 • Side флип. Може да се извърши с тичане или с места, има няколко разновидности - dablleg въздушни segunfay и най-известният арабски.
 • Винт, или пирует. Салто с завой на тялото не е само напред и назад, но също така и около оста си. Това може да се осъществи в комбинация с акробатика.
 • Обръща на разстояние от стената. Такова изпълнение управлява движение след натискането на стената. Тя може да се извършва с или без групата, придружен от инсулт крака.

Как да се научите да правите резервно флип?

За да научите как да се направи обратно флип, първо трябва да се научите как да се направи перфектно назад салта. Това се прави по следния начин:

 • Клекнете и свиване на брадичката на гърдата.
 • Тръгвам си и направи салто назад, коленете, кукички ръце в същото време.
 • По време на разтоварване на улова и да определи баланса.

Обратно салто-добрият научите да правите с малък хълм. За да направите това, можете да изберете зимата, когато топли дрехи омекотява падане и безопасно кацане възможно в мек сняг. По време на изпълнение, трябва да се направи революция от 360 градуса, така че най-важното нещо е да се прегрупират в скока и леко се приземи на краката по време на скок трябва да се изкриви в коленете, скачане, придружено от инсулт ръка. Преди кацане, е необходимо да се изправите на крака. Кацане в тази версия трябва да скочи върху целия крак.

той се превключва


Основното усложнение на този флип е, че в процеса на скачане не можете да видите къде да кацне ще бъде. Ето защо трябва да се провери и да скочи внимание. Къде няма да срещнете пречки, особено в началото на обучението. Ако скок назад е в сериозна беда, ние трябва да започнем с нещо по-лесно, например - напред салто.

Как да се научите да правите салто напред?

Най-добре е да се започне познат му с техниката го обръща с този вид. Както е случаят с обратно флип, на първо място, трябва да бъдат обучени по акробатика. Ето как:

 • Клекнете, изправете гърба си и да си краката заедно.
 • Въведете ръцете си напред, притисна главата й към гърдите си.
 • Натиснете надолу и, с акцент върху ръцете perekuvyrknutsya напред.

Ако просто искате да се научим да правим превъртания, най-добре е да започнете да го правите с движение на проекта. Така ще можете да натиснете силно крака, което означава, че шансовете за успешна флип е много повече. След план е необходимо да скочи толкова високо, колкото е възможно. Ето защо в скока на височина и дългогодишна практика в аванс. Като начало може да бъде един крак или две - зависи от начина, по който ще бъде по-удобно. С течение на времето, вие ще бъдете в състояние да направи и двете опции са еднакво успешни.

Важно е да не се бутайте и на целия крак и петата и пръстите на ръцете и краката. Land също трябва да бъде на пръстите на краката си, е необходимо да бъдат групирани правилно в скока. Коленете трябва да го натиснете към гърдите си, и преди кацане, изправете краката и леко да се връща обратно тях, която поглъща инерцията на скока.

Когато овладеете тази техника до съвършенство, можете да преминете към по-сложна версия на скокове. Няколко опции не се обръща по-добре да се обучават по едно и също време. Това не само отнема повече време, но може да се направи объркан какъв тип скок което правите сега, и как трябва да бъдат групирани.

Как да се обучават страничната въздушна салто?

Side въздух салто има няколко варианта, но най-често се направи салто, който се нарича един арабин. Преди да се научите как да се направи, е важно да се една добра тренировка. Ако напред и назад салта да правят салта, като в този случай трябва да бъде в състояние да направи упражнение колело. След това тялото ви лесно ще намерите правилната позиция и да учат арабски, или страничен скок не са работили.

Ако отблъскване е необходимо да скочи толкова високо, колкото е възможно да се направи завой и се приземи на леко свити колене. Можете да скочи във всяка посока, така че е най-добре да изберете този, който трябва да се справим по-добре зад волана. В този случай, една ръка, трябва да се движат в предната част и от горе до долу, а другата надолу и напред, по посока на движение. Кракът с ролките от петата до петите, това е скок, за да получите максимална продължителност.

По време на скока е важно да се група не прекалено стегнат. Обърнете повече внимание на позицията си, но преди кацане, не забравяйте да погледнете на земята във времето, за да се прегрупират. Кацане - най-трудния етап. Грешката в този случай може да доведе до нараняване. Важно е, че краката ви да са леко свити в коленете и избодоха енергията на скока.

След като прочетете всички тези опции, не забравяйте, че техниката на изпълнение зависи не само от успеха на салто, но и здравето си. Преминете към следващата стъпка, само когато са напълно подготвени. И най-важното - не позволявайте на страха от скокове да задържите вашите движения, просто да се отпуснете, можете да направите всичко това е необходимо.