Как да се направи вълна или козината на животни - Съвети за начинаещи

За да се направи сладко пухкави котенца и други животни трябва да бъдат в състояние да представят коса. Обикновено това има трудности, но има няколко трика, които ще се научат как да обрисуват различни видове текстури.принципи на изображението вълна са едни и същи за всички видове боя, но най-често се използват за тези цели, гваш или акрил.

Underpainting

Преди да отидете на косата, е необходимо да се разпределят най-тъмните части на косата и ги напълни с боя. Такава контрастни петна обем даване и модел, за да се избегне появата на бял НЕ, проходи.

Постепенно необходимостта да се премине към по-леките райони.

Как да се направи косата

Точно изготвяне коса изисква практика. Опитайте се да се направи една и съща линия с различна дебелина или различна дебелина на отделен лист.

Използване на фини косми на четката са съставени слоеве. Подобно на рибени люспи или керемиди на покрива на всеки следващ ред леко припокрива предишната.

Как да се направи косата

Започнете с тъмни тонове и постепенно преминете към по-светло. Когато сте готови, то трябва да се случи в светлите области на вълна на. Последните космите трябва да се обърне специално внимание. Те създават фокус и изображението ще бъде разрушен, ако ръката трепери или да направите петно ​​боя. В тази стъпка също представляват фини детайли. Такива са: мустаци, отблясъци, миглите, и т.н. Вземете най-тънката четка и се уверете, че боята не е много течност.Всеки слой се нанася след изсушаване на предишния резултат да бъде стегнат.

Моля, имайте предвид, че косата не расте в същата посока. Тя обикаля форма. Ако тя е в състояние да премине, моделът ще бъде по-голям обем и по-реалистични.

Как да се направи косата

Как да се направи косата на котето:

1. Трябва да се започне от нулата тялото на котенцето. В нашия случай, че е необходимо да се направи главата, торса, краката и опашката.

Как да се направи косата

2. След това трябва да нахвърлям палто на места, където това е необходимо. Не забравяйте, че покритието от боя трябва да става постепенно, а не натиснете силно молив. Когато косата на някои места е готова, можете след това се нуждаят от молив, за да потъмни на подходящите места.

Как да се направи косата

3. Сега можете да рисувате очите, устата, носа и боя на краката. Също zarisuem глава и опашка, последвано от конвенционалните памук пръчки защрихованата област.

Как да се направи косата

Други опции рисунка вълна:

Как да се направи косата
Как да се направи косата