Как да се направи стрелки на очите, стъпка по стъпка съветника - клас снимка

Ако все още не знаете как да се направи стрелките за очите, а след този семинар е за вас. Ще разгледаме какви са стрелите и когато те са подходящи.За да създадете грим със стрели, ще се наложи различни нюанси на очна линия, очна линия с четка, основната сянката на кафяви и кремави нюанси. На забравяме също така, че кожата на лицето и клепачите, преди прилагането на грим, за да бъдат обработени и да се внесе яснота. Много добре развит район на тъмните кръгове под очите, така че те да не се влоши още повече положението.

Обърнете специално внимание. Ако имате мазна клепачите или знаете предварително какво ще бъде горещо и ще се поти, това е необходимо да се определи на базата под сянката.

Грим стрелка

Вариант стрели №1: за всеки ден

Този вид стрели поберат всяка жена и е много лесно. Можете да използвате като доказателство за моливи и очна линия. Arrow започва от външната страна на ириса на окото и следва извивката на долния клепач. Това означава, че опашката на стрелката и линия на долния клепач ще вървят ръка за ръка. Тя постепенно се разширява. След това, малко пернат стрелка в рамките на ученика се постигне плавен преход. Ако сте нарисували стрела с молив, а след това дублира своя конектор.

Тази стрелка настройва окото, подходяща за ежедневна грим.

Всички стрелци рисуват с отворени очи, взирайки се в огледалото. Най-малко Asking форма, така че да рисувам върху вече за удобство. Ако имате клепача, с плисета, а след това начертайте стрелка, а след това в средата на полузатворени очи сянка.

Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка

Вариант №2: класически стрелка

Ако искате по-наситен грим, ще се обърне върху стрелката около ред цилиарното. Тя е боядисана, както и предишния, само го удължи до вътрешния ъгъл на окото. Моля, имайте предвид, че за всеки ден грим удължаване на ъгъла трябва да бъде възможно най-тънки и след това постепенно се разширява от ученика.

Тези стрелки са подходящи по никакъв грим на очите, тъй като направи редица цилиарното по-плътен и наситен грим.

Грим стрелка
Грим стрелка

Вариант №3: ретро - стрели

Ако се отклоните от стандартната дебелина на стрелката, следващата версия на тази ретро-стрелка. В този случай, няма ограничения, а дебелината може да е доста по-различно, в зависимост от изображението и идеи.Има няколко варианта за това как да се компенсира с игла. Първата е, че вие ​​се направи нормален стрелка около ред цилиарното. След това в началото на тази нова стрели Draw, като по този начин се сгъсти предишния. Трябва само да повторите формата, а на опашката ще отиде по-далеч от дъното. Ако правилно сте изготвен стрелка надолу, след това нова опашка ще гледат към храма.

Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка

Вторият вариант е да рисува стрели, е изготвянето на дебелината, че имате нужда, по пътя. Обръщаме желаната форма и сянка.

Стрелките от този вид могат да бъдат по-дебели, всичко зависи от това защо имате нужда от пълна промяна.

Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка

За да видите изглеждаше по-отворени, по-добре да сянка на долния и горния клепач естествен цвят на очите. Долния клепач украсяват кафяво, малко водещо до стрелката. Топ украсяват праскова сянка, като се започне от гънката.

Грим стрелка
Грим стрелка

Вариант №4: цветни стрелки

Отделно от факта, че стрелките могат да бъдат от стандартни цветове, те също могат да бъдат оцветени. Цветна боядисани по подобен начин като първото изпълнение на ретро-стрелките. Първо боя черна стрелка, а след неговото изсъхване по-горе са цветен пигмент. Можете дори няколко слоя. Точно в този вариант, е ясно колко надмощие се удължава. Paint над кошарата, ако желаете.

Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка

Вариант №5: пернат стрелка

Вторият вариант се отнася и за всеки ден, но чрез промяна на интензитета и цвета, този грим може лесно да отида през нощта.

Отначало ние поставяме естествен нюанс на крем сянка. Осветява зоната под веждата и ъгъла. Brown изготвят стрелка на горния клепач, а след това на трупа на малко с помощта на малка четка. Оказва светлина мъгла, която е подходяща за дневни грим.

Грим стрелка
Грим стрелка
Грим стрелка

Както можете да видите, има много разновидности на стрели, и само вие можете да изберете какъв вид изображение, което искате да се опита днес.