Как да се направи панделки ноктите нокти дизайн

Създаване на сладък, женствен и детински и просторна изображение с маникюр е много лесно. Достатъчно, за да привлече вниманието му към тази снимка като лък. Този малък аксесоар детството декориране кукла рокли и прически малки красавици, се превърна в един от най-популярните мотиви за нокти.Така че сте решили да направите един деликатен и красив маникюр. Панделки на ноктите са отдавна се радва на заслужена почит и постоянно внимание от двете млади момичета и по-възрастните жени. Така че изборът е в тяхна полза, ще останете доволни.

Падни на ноктите на изображението

Начертайте лък просто достатъчно. За да започнете да се определи начина, по който ще се намира. Тук има няколко решения: лък да заемат цялото пространство на ноктите може да бъде поставен на линия "усмивката" на или по диагонал. Изборът на модел място често зависи от формата и вида на ноктите маникюр.

След това е необходимо да се реши кой пръст ноктите са украсени с избрания модел. Малки лъкове може да красят всички нокти, както и голям по-добре да го намерите чрез пръст или която и да е.

След това трябва да изберете дизайна на лъкове. Къде опции могат да бъдат неограничен брой. от пастелни тонове до ярки решения с контрастиращи инсулт. Изборът на цветова схема зависи от това какво изображение Аз искам да отида в края на краищата, както и от възрастта и характера на клиента, индивидуално своето предпочитание. Голям източник на вдъхновение при избора на лак за дизайн може да бъде в интернет, където можете да видите от първа ръка какво ще се превърне собствените си нокти.

След като по ръба на предстоящите дела, да разбират основните техники на лък изображение.

Падни на ноктите на изображението

Изготвяне на носа: инструкция

Как да се направи лък върху ноктите? Това е доста проста:

  1. Необходимо е да се определи площта на ноктите, когато имате намерение да теглят лък.
  2. В средата на избраната област, което трябва да направи своя точка. Тази техника ще ви помогне да добиете визуална представа за границите на чертежа. Ето точки полезен инструмент.
  3. Отдясно и отляво на точката, която направи две симетрични триъгълник. Фигура може да се прилага като бои и лакове.
  4. Районът трябва да се боядисат триъгълници. Ъгли желателно леко заоблен.
  5. Тогава от надолу лентите трябва да се направи малка ивица-лентата. Те също трябва да се боя от вътрешната страна.
  6. В средата на лък може да бъде оставено както е, и може да бъде идентифициран чрез теглене на кръг.
  7. Тя е готова за изображението трябва да бъде покрита с лак.

Като подготвен теоретично, можете да започнете и изпълнение. Ето няколко идеи, които със сигурност ще зарадва тези, които искат да украсят ноктите си лъкове.Падни на ноктите на изображението

класика в жанра

Комбинацията от френски маникюр и рисуване "лък" вече се превърна в класика в жанра в ноктите-dell'arte. Комбинирането на бяло, пастелни розови и черни цветове, този дизайн е женствена и елегантност. Лъкове за нокти в този случай е строго по линията на "усмивка".

Първо черна акрилна боя или лак се нанася тънка ивица по линия "усмивка" - това ще бъде бъдещето на лента лък. След това, моделът позициониране отляво на нокътя, боя миниатюрен лента, състояща се от два триъгълника. Хармонично допълват картинката, можете, в средата на пътя лепене панделки прозрачни кристали.

Падни на ноктите на изображението

Принцесата и граховото зърно

Доста често, сладки лъкове върху ноктите допълват картината "грахово зърно". Този дизайн изглежда страхотно в нежни тонове и ярки. Класически пример за такъв проект може, например, бяла с червени панделки маникюр и черни куршуми.

На първо място, на ноктите е покрита с бял и обикновен лак, който ще служи като фон. След това, след изсушаване на заден план, върху ноктите на средния пръст и кутрето боя голям (до 30% от площта на ноктите) червени панделки. За да получите картината изглеждаше ярка и видима около лентите трябва да направи един тънък черен инсулт, маркирайте по средата, да гънките в центъра. Тогава там ще се прилага само за черен грах фона на невен и сигурна изображение с лак.

Падни на ноктите на изображението

Една малка шедьовър

Обикновено такъв маникюр включва изображение на един елемент (например, на третия пръст), всички останали ноктите фон покрита с лак.

Всичко в ажурна

Вероятно, това е трудно да си представим по-чувствен и закачлив дизайн от малки лъкове върху ноктите изобразени на фона на ажурна мрежа. класически цвят схема за този маникюр е бледорозов или прасковен цвят на фона, рисуване черна мрежа, черен с бял чертеж на лък.

Първо нокти фон палто база. След изобразяване на носа. След това много тънки линии са съставени на фона на ажурна около носа и освобождават средния елемент и гънките в центъра. Еднакво добре изглеждаше Azhur на пресичащи диагонални линии и линиите, разположени вертикално и хоризонтално. Перфектното допълнение към такава фигура ще бъде малки черни кристали, които могат да бъдат допълнени с лък или украсяват дома си.

Падни на ноктите на изображението

фантазии

Отделно от класическия образ на декоративни елементи, често нокти дизайн "лъкове" може да се намери под формата на игра тълкуване. Например, на ноктите може да представлява смокинг с папийонка, корсет шнур с лък, подарък с панделка вързани в поклон отново. Има и комичен образ във формата на чехли или сладък рокля с лъкове и котки, които играят с лъкове и които ги носят на опашката или врата.

Версия на имиджа на модела на невена има толкова много и толкова красива, всеки може да се открие възможност, да ви хареса.

"За да се направи или да не направи лъкове?" - този въпрос дори не трябва да възникнат. Сладки, меки, женствеността лъкове върху ноктите. Снимките в статията са убедително доказателство за това. Те определено трябва да се боя!

Падни на ноктите на изображението