Как да се направи обувки

Обувки - не е най-важният елемент от картината. Все пак, не забравяйте за това, ако искате да обрисуват човека в цял ръст или фантастичен характер. Редки художник обръща босите си крака.Можете да изберете общи препоръки как да се направи обувки:

  • Необходимо е да се вземе решение по-рано, което е необходимо обувки: вида (например, ботуши или обувки, зимни или летни); цвят; модел; сума. Препоръчително е да се изработят подробностите, например, височината на тока, петите формата, ъгъла. По-добре е да не се изготвя от паметта, както и снимка. Пробата трябва да бъде ярка, ясна и да е пред очите му.
  • Трябва да се започне с обща схема, трябва да се прилага по отношение на външните контури и основните линии и след това да се направи най-малките детайли. Последната картина ще даде обем и естественост.
  • Ако рисунката се прави с молив, че е необходимо да се обърне внимание на светлината и сянката. Засенчване трябва да се прилага в самолета на обувки. Ако имате намерение да нарисува картина, е необходимо да се мисли отново и вземете нюанси, съчетаващ приятна и прохладна. Четката трябва да следват формата на сенчести самолета.

Списък на всички видове обувки и да им покажем как да се направи, е трудно, но може да се разглежда някои от най-популярните варианти.

Как да се направи обувки

Класически обувки - елегантна обувка на тънки високи токчета. Трябва да започнем да работим с общия план. Необходимо е да се намери схема външните контури, ъгъл. Тогава отбележат петата, морски език, петата и чорап марка на обувката. Равенство на основните части на обувките, да им даде сила на звука.

Как да се направи обувки

Въз основа на получената скица е възможно да се направят различни модели: обувки или сандали, обувки строг без гарнитура или необичайно с много подробности.

Тя трябва да бъде изтрита спомагателна линия изготви окончателния вид на обувки, петите, пета, пета. Добавяне на данни, етикети, печатни кърпа, декоративни вложки. Дайте на фигурата ще бъде в размер потъмняване вътрешността на обувката.

Как да се направи обувки

В края, което трябва да се направи най-подробно, сгъвките, пукнатини, шевове и светлосенки. За да се подчертае закръглена форма на повечето части, по-добре е да се използва с нетърпение люк, леко заоблени линии. По искане на картината може да се остави в молив или боя, внимателно подбрани цветове.Как да се направи обувки

Начертайте обувки лесно. Същият модел може да се направи обувки, сандали. Първо, трябва да се направи на външните контури.

Как да се направи обувки

След това ще ги пречисти. Ще подобие силует. Боядисване маратонки може да бъде едновременно или последователно. Художникът избира, тъй като е по-удобно.

Как да се направи обувки

Как да се направи обувки

Нанесете рисуване, обозначена единствено дебелината.

Как да се направи обувки

Начертайте малките детайли.

Как да се направи обувки

За да се очертаят връзките и основните линии на втората обувка.

Как да се направи обувки

Добавяне на малките неща, а двойката е готова.

Как да се направи обувки

Draw прости обувки, независимо от вида. Ботуши не са изключение.

ботуши на жените

По-долу е заповед картина боти. Ако е необходимо, ботуши, а след това просто трябва да завърши на глезена и премахване на връзките.

Как да се направи обувки

Първо трябва да се очертаят общите контури на обувката.

Как да се направи обувки

След това схематично причини големи части.

Как да се направи обувки

В края изготви петите, петата, връзките.

Как да се направи обувки

Последното нещо, което да добавите малки детайли, сложи засенчване на вътрешността на зимни обувки, токчета, светлосянка.

Ботуши Иван Царевич

Как да се направи обувки

Често децата питат родителите си, как да се научите да рисувате вълшебните обувки на героя, като Котаракът в чизми или Иван Царевич. Децата не се интересуват от мода, най-важното - фантастичен характер трябва да бъде истински ботуши.

Първо, начертайте контрабандно.

След това добавете в долната част на багажника.

Премахване на помощни линии, украсяват обувките, при поискване - за цветове.

След изучаване на изображението карта на няколко популярни модели на обувки, можете да започнете рисунка. Ако е необходимо, дадени видове обувки е лесно да се променят.