Как да се направи лъкове за нокти

 • Списък на необходимите инструменти за теглене на модел
 • Стъпка по стъпка ръководство изпълнение технология, "Bow"
 • Идеи за bantichnogo маникюр

Лъкове за нокти са един от най-красивите идеи, предлагани от съвременно изкуство нокти изкуство. Начертайте модели и възможен общ лак и гел и акрил. За наслагване на заден план се използва боя с широка четка, както и да правят фини детайли - с глоба.Падни на ноктите на изображението

Masters вече предпочитат да се създаде маникюр с лъкове, както и всеки дизайн на ноктите, акрил. Представяне на ноктите изкуството също така се препоръчва да се прилага бои и акрилни бои, тъй като създаването на модели от тези средства най-прости.

Списък на необходимите инструменти за теглене на модел

За първи постановка на ръцете сред голям брой инструменти на четката, за да се подготви:

Падни на ноктите на изображението

 1. Игла. Лак маникюр с лъкове включва моделиране обикновен шивач игла. Въпреки това, работата с него изисква голямо внимание, за да се избегне увреждане на нокътната плочка.
 2. Клечка за зъби. За любителите начинаещи нокти вместо игли е приемливо да се използва клечка за зъби. Рисуване фините детайли на ноктите табела, лъкове, например, с помощта на това не е толкова лесно. Въпреки това, рискът от увреждане на ноктите, с много минимален.
 3. Точки. Това устройство прилича на игла, но е снабден с топка на края. Ако схемата на веригата включва прилагането на точки, а след това се използва като време DOTS, е целесъобразно също така при изготвянето украшение къдрици.
 4. полезен големи пори и малки пори гъба, за да се създаде художествен шедьовър.
 5. Четка - основният работен инструмент Нил изкуството. Тях има голямо разнообразие. Основното нещо, което трябва да се следват при избора, наличието на естествен кърпа.


От първия момент на с маникюр лъкове изглежда доста трудно да се изпълни. В действителност, теглене на лък е съвсем проста. Основното нещо - да има твърдото намерение да се научите как да се направи лък върху ноктите. Какво голяма степен ще помогне стъпка по стъпка инструкции, за да разкрие тайните на тази техника.

Прочетете още: Какво е най-бразилски маникюр?

Гвоздеи с лъкове украсяват маникюр позволи всяко момиче. Bow може да се прилага за всички пръстите на двете ръце, за да се усмихне линия и за някои един или два пръста (например по диагонал).

Обратно към съдържанието

Стъпка по стъпка ръководство изпълнение технология, "Bow"

Падни на ноктите на изображението

 1. Определяне на мястото на нокътя, който се намира на елемента.
 2. Използването на DOTS, нанесете малко точка в центъра на бъдещата картина. Това е необходимо за по-добра ориентация и яснота за налагане фигура.
 3. Като точката на средата му обръща два триъгълника, които са идентични по отношение един към друг. Направи го с лак или акрил.
 4. Bit заоблени ръбове, триъгълници са оцветени напълно.
 5. Привлечен от центъра на лента-триъгълници панделки.
 6. Център остави под формата на точка или обръща по-дебели.
 7. За да придаде устойчивост и здравина на неговата рисунка е покрита с прозрачен лак.

Обратно към съдържанието

Идеи за bantichnogo маникюр

Предпочитания на всички: някои предпочитат якето с лък, за да някой като монофонични маникюр. Във втория случай се прекланя допустимо да се комбинират с различни нюанси. Pastel палитра хармонира добре с външния вид на една романтична и нежна природа. Ярки цветове в маникюра голямо предимство за по-енергични момичета с избухлив.

Ефекти и френски маникюр с поклон.

Френски дизайн, пълна с модерен дизайн и кристали, за да се открояват сред всички и да даде на отделните изображения. Върховете на ноктите, докато могат да украсят и класическите бели и други нюанси. Маникюр лъкове ще добавят нотка на забавление и ентусиазъм.

Уникален дизайн с лък за нокти може да се развива, и можете да използвате вече съществуващите идеи.