Как да се направи кола

Багер - универсален машина - може да изкопае и лъжичка предни и задни части. Голямата мечка за този строеж машина е прикрепен към края на скобата. Някои казват, че това прилича на гигантски разливането на човешките ръце.Само десет стъпки, ще ви покаже как да се направи стъпка по стъпка багер. Можете да рисувате със свободна ръка го докато гледа към монитора на компютъра или разпечатате тази страница, за да получите по-подробна илюстрация на всяка стъпка.

Следвайте червените линии във всяка илюстрация, за да научите какво точно да се направи в тази стъпка. Линиите, начертани в предишните стъпки са неактивни. Аз ще ви покажа илюстрация на всяка стъпка и след това да се даде подробно описание на това как да го направи.

Нарисувайте два кръга, единият от които е по-голям от втория диаметър. Във всеки кръг, изготви друг кръг и 3 малки кръгове болт.

2. Добавете шиповете на гумите.

За да добавите тръни, начертайте форма на звезда около всеки от външните кръгове.3. Начертайте тялото.

Начертайте форма, която е тялото багер. Нарисувайте два правоъгълника вътре в предната част на формата. Задължително един зад ъгъла, както е показано на фиг.

4. Изтеглете такси.

Равенство на кабината; Моля, имайте предвид, че горната част е по-тесен от дъното. Добави прозорци в пилотската кабина. Равенство на покрива. На лицевата страна изготвя бумеранг форма на задното колело, простираща се покрай предното колело.

5. Начертайте светлините за безопасност и кофата.

Нарисувайте светлини за безопасност на покрива на кабината, боя от страна на фаровете в предната част на капака. На капака направи правоъгълен шумозаглушител и тръба преминава през тях.

За да се направи полукръг пред кофа, добавяне на ред в долната част. Опишете линия, за да добавите дълбочина. На гърба на панелите, направи малка неравност зад волана.

Paint всички части, които са от другата страна на багера, което може да се види от тази страна, включително и светлини, таксиметрови прозорци и предния край на гумата на противоположната страна.

7. Начертайте асансьор.

Начертайте стик за багер. Състои се от две извити правоъгълници със заоблени краища. Кръгът на втора линия на всеки правоъгълник, за да даде дълбочина. Добави заоблена триъгълна форма в горната част на лоста.

8. Draw седалките и волана.

Равенство на волана и седалката на шофьора в кабината. Втори писане линии за дълбочина.