Как да се направи кафе, ръководство за тези, които желаят да се научат как да Пу

В много от тях да се наблюдава такава картина: една сервитьорка в кафене сервира кафе, на която един модел. След като един човек пие кафето. в паметта му остава не само много вкус, но и красотата, която е нарисувана върху пяната на кафето.


Тази статия се обсъжда как да се възползват от кафето, и по този начин да изненадате и зарадва своите близки.

Как да нарисувате Кафе

Latte изкуство - т.нар окупация рисуване върху кафе пяна. Тази форма на изкуство изисква много старание и усилия, това е не е обучен човек не може да направи красив модел на водата. За да се изучи ще отнеме най-малко една година, но си струва.

Методи за изпълнение чертежи на кафе.

Шаблони.

Този вариант е най-лесният, така че е на разположение на всеки заинтересован.
Преди как да се направи кафе и да направи рисунка, ще трябва да запълни чаша кафе и да го постави на върха на капака с шаблон, поръсена с глоба канела.

Специални шаблони имат слот във формата на желаната сте наясно чрез тях на пяната на кафето се излива канела и получава модел. Поради канела, кафе придобива необичаен вкус и превъзходен вкус.

Добре е да отбележим, че данните чрез маски може да се направи с пудра захар, ванилия и черен пипер. Всички подправки красят сутрешното си кафе и да го направят незабравим вкус.
Шаблони могат да бъдат закупени в магазините или да ги направят сами от строителство хартия.
Тук е едно изпълнение на клише: вземат капачка за кутии, боя маркер желан модел или надпис, и се срязва с остър предмет. Това е всичко - запарване и се поръсва върху капака на какао или канела.Гравиране.

Този метод се осъществява от специален сироп:
  • плодове,
  • мляко,
  • шоколад.

Сиропът се излива тънка струя към кафето, като по този начин различни модели.
Тук трябва да бъдат много внимателни, точни и търпеливи, защото процесът няма да свърши бързо. Ако нямате умения или определени знания, по-добре е да използвате първия метод.

В допълнение, спринцовки могат да бъдат използвани за сладкарски изделия и различни дюзи. Което е изпълнен с сироп. Опитайте се за контрол на движението на всеки бухал и предотвратяване на ръка се разклаща. Желателно е да се предварително влак.
Предоставя се разрешение за използване на различни орнаменти, които се прилагат с клечки за зъби или нещо много остър.

Такъв метод се провежда при използване на тънък shpazhek или съвпадения. Елементи, които работите, потопени в една чаша кафе в желаната дълбочина и провежда докосвания самата вълнуващо кафе, а не само на пяната.

Ецване се нарича класически изкуство лате, се представя квадрати, кръгове, цветя и други модели.

Доста често можете да намерите комбинация от бяло мляко или тъмен шоколад сироп, боядисани с необичайни геометрични фигури.
Благодарение на този метод, можете да направите красиви модели на слънцето, калейдоскопа и други фантастични фигури.

Кафе машина.

Първата стъпка е да се подготви млечната пяна с помощта на пастьоризирано мляко. Вземете мляко, да го излее в специален контейнер - пинчер. Довежда кран съд кафе машина, която произвежда пара и се накисва клапана в контейнера.

След това на пара мляко за 20 секунди, след затваряне на арматурата и премахване на фиксатор. еспресо машина за приготвяне на кафе, налейте кафето в специална чаша. За да цифра е ясно видима, пяната поръсена с канела или ванилия.

Съпруг на жена си: Мед колко силно да излея кафето?
Съпруга: Е, как трудно обичаш ли ме.
Съпруг: Това не е да се налее вода, така pozhuosh.