Как да се намери човек в интернет снимки

В интернет често се използва за търсене на информация и комуникация между хората. Въпреки това, някои от тях са с помощта на интернет, за да намерят нови познанства, или дори на конкретен човек. В предишна статия разгледахме как можете да намерите информация за дадено лице в интернет. По принцип, темата на тази статия има плъзна между другото, но не в големи подробности. Той е в тази статия, да обсъдим по-подробно как да се намери лицето на снимката.Намерете хора за снимка - това не е трудно. Най-важното нещо - това е наличието на самата снимка. Ако снимката не е налице, лицето ще намерите трудно.

Класическите методи за търсене

Така че, всичко е в ред.

Отиди на images.google.com. Качваме се към главната страница за търсене услугата «Google Изображения".

Ако не знаете какво е, аз ще ви обясни. Google изображения - това е едно и също търсене в Google двигател, но с една разлика. Тази разлика се крие във факта, че услугата ви позволява да търсите за специфични изображения, имащи отношение към заявката за търсене (на снимките), а не в уеб страница.

Как да намерите дали има всичко

И така, след като стигнахме до главната страница, кликнете върху иконата на камера. На следващо място, ние се позоваваме на снимка, за която искате да търсите или да го изтеглите на сървъра. След това трябва да се появи с издаването на копия на изображението, когато се натисне, ще ви отведе до страниците на източници.

Ако няма резултати от търсенето, можете да опитате да влезете в името на полето за въвеждане и фамилното име на лицето, което трябва да издава и не трябва да има снимки, намерени на този резултат.

Ако е така, и резултатът е нулев, можете да използвате друга услуга. Отиди www.tineye.com. Качваме се на страницата, нещо, което напомня на предишния услугата.

Как да намерите дали има всичко


На главната страница, ние сме поканени да качите снимка или да посочите своя адрес. След зареждане или упътвания URL'a снимки, списък със снимките на страниците е посочено, където са намерени те.

Минус услугата в този нов имидж там много рядко се удари и търсенето на човек на снимка не може да даде никакви резултати. В допълнение, на сайта не се показва, за разлика от една и съща Google, подобни изображения, и търси само за точно съвпадение.

Но какво, ако не можете да намерите снимка?

Много често се случва, че снимка на човек е в интернет, но това не може да се намери търсачките. Това се случва по няколко причини:

  1. Търсачките все още не са били на снимка на страницата за човек, и поради това не могат да покажат това, което знаят. Решение: опитайте да намерите снимки по-късно.
  2. Страница, която е домакин фотография, затворени настройките за поверителност и търсачките не могат да стигнат до него. Решение: за снимката, както и всички други данни, не гледайте. Или търси на ръка, визуално търсене.
  3. На мястото, където страницата с снимката, е затворен за индексиране на личните страници на потребителите. Решение: като във втория параграф.

Смисълът е прост и вие дори не е нужно да имате снимка, но само да знаете как човек изглежда и поне малко информация за него. следния алгоритъм:

  1. Въведете в търсенето на по име, възраст, град и всяка друга информация, че знаете за човека.
  2. Показваш чрез списък на хората, които ще дадат на търсене и търсене на хора, които са визуално подобен на издирвания човек.

Търсене на допълнителна информация в снимката

Ръчно търсене на n0 марки и географски тагове

Как да намерите дали има всичко

Това е в общи линии всичко, което исках да кажа.

Между другото, има 100% сигурен начин за проверка на момче / момиче (или може би дори и съпруг или съпруга) прелюбодействат чрез Интернет, както писах тук в тази статия.

Така че може да помогне да се намери човек, с всички налични средства. Разбира се, не безплатно. Трябва само да попълните формата по-долу.

Ако имате още въпроси