Как да се маринова рибата колко време е необходимо, за да се маринова риба

Много хора обичат да ловят риба. Тя има много разновидности. Също така, различни видове продукти имат различна цена, така че всеки да може да си позволи да се избере нещо. В допълнение към традиционните пържене или супа готвене, рибата може да мариновани. Как да го направя правилно? Нека да разследват.Как да се подготвите рибата за мариноване?

Преди да се маринова рибата, тя трябва да се почистват от ципата. Тогава изкормени продукт. Отрежете главата и опашката. След това, както и, измийте рибата под студена течаща вода. Сега, ако птицата е малък, можете да го оставите непокътнати. В големи рибни филета могат да бъдат разделени или просто нарязани на неговите части с дебелина 1,5-2 см. Разбира се, замразен продукт трябва да бъде размразен рано в хладилник или при стайна температура. Кожата може да бъде премахнат или ляв, кой както обича.

Как да се маринова рибата за барбекюто?

Как да се маринова рибата?

Освен мариновани риби много лека закуска или отделна чиния. Това е вкусна и полезна. Мариновайте абсолютно всякаква риба. Ето няколко варианта:1 кг риба нужда. Обелете и нарежете на продукта. Сега Сварете 1 чаша вода. Добави там пипер (черни или сладки), семена от копър и кориандър. Сварете всичко за няколко минути. След това свалете от огъня. Течността се добавя 4 супени лъжици сол в 2 пъти повече захар и се разбърква докато се разтвори. След това сложете двойката дафинови листа, залейте 2 чаши оцет и същото количество студена вода. След това почистете някои големи фоликули (3-4 бр.). Измийте и нарежете зеленчуците пръстените. Разбърква риба и лук в стъклен контейнер (например, банка) и запълване солев разтвор. Мариновайте 3 дни за по-малки парчета или риба и 5 дни по-големи трупове. Не се отцеди саламура, докато всичко не се яде.

Ако се страхувате да се маринова сурова риба, тя може да бъде началото на СРЮ и се вари във вода или на пара. След това, се приготвя маринатата. Всички продукти са базирани на 1 кг риба. Вземете емайл пот. Изсипете го в 2 литра вода и оставете да заври. След изпращане на течни 2-3 моркова, 4-5 крушки. Зеленчуци чисти и могат да се режат на няколко части. Оставя се да кипи корени 10 минути. Сега се изсипва 75 грама на сол и 100 г захар. Има също така да сложите няколко дафинови листа и черен пипер. Изсипете 2 чаши оцет и се готви за още 5 минути. След това изложи на подготвената риба в стъклен буркан, можете да добавите в горната част на кръгчета лук. Всичко това се изсипва вряща солена. Замразете. Покрийте и се маринова в хладилника за 2 дни.