Как да се изработи отношенията карма, лечебни живот

Със сигурност сте чували, че няма нищо случайно не е в нашия живот. Това срещата на две сърца - това не е случайно. И казваше: "Браковете са направени в небето" не е напразно толкова известен. Това наистина е така. Всеки от нас е човек, посветен на нас свърши, съдба, по-високи правомощия на вселената. И ако все още не е близо до вас, това не означава, че не е най-малко. Той е. Дори и от другата страна на света. Вие са обвързани с невидими нишки карма. Те имат огромна енергия на привличане, разбираем само за вас и за него.И дори ако нещо се обърка, се обърна по грешен начин и увлякъл много различни, не са ли лицето предназначен, съдбата ще ви донесе всички едно и също, рано или късно то е с човека, с когото трябва да се изработи кармични отношения. По какви критерии по-висока мощност вземете ни се чифтосват и защо е с него, че трябва да работят кармата? Фактът, че ни най-близкия човек, който обикновено действа и като съпруг и като любовник - не случайния посетител в живота ни. Проучванията с регресия разкриха модел, който нашият фаворит в този живот хората живеят заедно с нас опита на не един живот. Душите ни се срещнаха в предишни въплъщения, и тази, на която сме имали отношения след това зависи от кармични отношения в настоящия живот.

За да се разбере този сложен механизъм, нека да разгледаме няколко превъплъщения на измислени герои. Например, имате приятел на семейството, в което цари много трудна връзка. Той - един тиранин и деспот, това е - една невинна жертва на обстоятелствата. Той я тероризира по всякакъв повод, той се отнася неуважително, агресивност. Тя плаче, не могат да се защитават сами, но и не си отиде от него. Той страда, но страда. Частта може да съчувстваме й и го осъди. Но ако вземем предвид миналото си въплъщение, се оказва, че тази бедна жена е била в предишния си живот жесток човек и един тиранин днес - напротив слаб и жалък жената. Оказва се, че две души в предишния си живот, за да се окаже, две напълно различни карма. Една душа да бъде жесток, а другият се пощаден и изпадат в състояние на жертвата. Да се ​​разработи кармата на отношенията между тези две души, те трябва да са били родени, и да се срещнат отново. Това е само душата, която в миналото е бил въплъщение на агресивен човек ще се превърне в жертва на същите обстоятелства, за да тествате всички свои щета причинена само себе си. И човек, който беше слаб жена, която не може да прощава насилника, и реши да "отвърне на удара" в следващия живот. Това е сега. Тялото на един човек - един тиранин.Това са сложни механизми са в отношения двойки и семейства, но всеки си има своя собствена карма, техните задачи и уроци. Много хора ги е страх от това зловещо думата "карма", представяйки своите бъдещи страдания, кавги и скандали, развод, защото хората са много широко вярвали, че кармата е изпълнено само чрез болка. Но това не е така. Всеки от нас има избор, а не само какво да прави в дадена ситуация, но също така и как да се реагира на появата на трудности и проблеми. И въпреки, че всеки член на семейството му обстоятелства, нейната история, тя все още е възможно да се избере една обща черта за практикуване на кармични отношения на всяко лице. Това е абсолютната любов, прошка и приемане на партньора си. При липса на взаимно обиди, обвинения, обвинения и нападки. Само желание да помогне, желанието да се грижи за и да даде любовта си безкористно.

Затова всичко, което имате или е имал връзка със съпруга си, особено ако ти започваш да се омъжи за него на големия любовта, трябва да имате предвид: да бъдем заедно - за да изберете душите си преди раждането на тази земя. Така че просто се обърнеш и да си тръгне, следователно, не може да бъде решен, и натиснете решение на проблема за връзката ви към следващия - следващия живот.

С любов, Джулия Кравченко