Как да се изработи инструкцията карма за смели - в центъра на хола думата

Как да се изработи кармата
Как да се изработи кармата? Как да се чисти карма? Тези въпроси, мисля, че много хора се питате чрез докосване дълбоки познания за същността на живота.

Да започнем с това ние си спомняме. За да се разбере как работи карма, трябва да се разбере какво е направено. Открихме умствени й механизми и създава кратък списък.Същността на карма:

1. Дълбочина ценности

Всички наши ценности, които управляват живота ни, в действителност, един опит, който все още не е завършен душата ни. Този опит е положителен и трябва да се запази.

Стойностите могат да включват любов, щедрост, интимност, търсенето на истината, желанието за знание, желанието да направят живота в изобилие, и т.н.

2. Страст и привързаност

Страст и привързаност - това е болезнено в нашите ценности, че изтегля душата ни към дъното. Душата е свързана с конкретно искане, конкретни стойности включват егоизъм и алчност. Най-често, нашата страст, и има голяма и болезнена привързаност към един от нашите ценности

3. страхове и стрес

Как да се изработи кармата
Нашите страхове са родени в момент, когато имаме болка от травми. Всички наши наранявания, един или друг начин свързани с страстите, които са избрани от кармата.

Според "закона на махалото" Ние трябва да се залюлее в обратна посока на нашите страсти, т.е. от болка, страх и стрес. Над страхове може да се види къде и какво кармична опит преживяла душата ни, на който е приложен. Страх учи човешка душа да не повтаря грешките фатални.

4. Психологическа защита

В рамките на психологическа защита на човешкото е набор от умения, които се прилагат самоличността си, за да се избегне болката. Често се случва, че много от защита поради своя генотип, който е дълбоката си същност, въпреки че някои от тях са се обърна вече в хода на живота. Постепенно разкривайки всичко психологическа защита, можем да стигнем до дълбочината, за да разбере кармата.

А сега преминете направо към това как да се изработи кармата, защото в наше притежание притежава всички качества, за да работят.

Как да се изработи кармата

Трябва да се каже, че всяко живо същество, и най-вече човек, движен от закона на еволюцията на Вселената. А това означава, че кармата е свързана с историята и неприятни обстоятелства, когато един човек не върви в крак с развитието му, че не се развива.

Ето защо е важно да се знае следното: кармата може да бъде разработен, просто се премести в по-висока степен на развитие. Това означава, че човек никога не може да бъде такъв, какъвто е. Той ще трябва да се откажат от всички стари страсти, прикачени файлове и т.н. Но първо първите неща.

Цялата работа по себе си започва в същия списък, който е бил показан по-горе, само на заден ход. Тази работа е малко напомня на психологическа работа по себе си, но само повърхностно. Тя е много по-дълбоко, защото тя засяга най-далечните кътчета на душата ти.

1. Необходимо е да се "отвори", за да се справят с техните укрепления, и постепенно да се научат да живеят без тях.

Как да се изработи кармата
Нашата защита предотврати всеки един от нас да разбере и да се чувстват. Да, те ни предпази от безкрайната опита на нашите наранявания. Но те също така да скрие от нас нашата чувствителност.

Например тя изглежда така. Да приемем, че един човек ме боли ръката. И така, че да не се чувстват болката от ръцете му, той се perebintovyvaet, виси в превръзка и спира използването й. От една страна той защитава ръката на пациента от повреждане твърде много контакти. От друга страна, тя не изглежда да съществува ли.За да се справят с психологическите защити и в крайна сметка ги вземе - това е задачата на всеки човек, който работи с неговата карма.

2. Докоснете страховете си и да работят през тях.

Фактът, че всички наши страхове и напрежение ни заключват пътя към дълбоко работата по себе си. Всеки страх е като защитата на гърдите на царя злато. Вход не ни затваря нещо важно, нещо, без което животът ни е сяра, и е дефектен.

Основната работа на страховете е, че ние се нуждаем razznakomitsya с тях, за да се доближи, да станат приятели и да ги укроти.

Как да се изработи кармата
Формулата е проста: "Ако пуснете от страх, той наваксва с вас. Ако отидете напред, тя преминава през теб. " За да работите с страховете, ще трябва да се справят с техните психологически защити.

Като правило, страховете и страхът от крие нещо по-важно за нас - нашите съкровища. Тези съкровища са нашите основни ценности, обич и страст формира. В края на краищата, ние сме болни и ужасно нещо за губене е това, което ние сме най-приложен. Разгледани страховете, ние можем да продължим да още повече на нашата дълбочина.

3. Работа страстите си. Загубихте прикачени файлове.

Вселената е достатъчно мъдър. Това отнема от нас нещо, което ние сме твърде приложен. След неговата обич ние унищожи душата. И за да не се случи това, кармичния механизъм се задейства, така че те да ни бият ( "учи") за най-скъпите.

Като Вселената при нас идват? Това ни поставя в позиция, напълно противоположна на нашите страсти. Ако сме алчни, ние се краде. Ако сме егоисти, ние сме оставени сами. Ако сте твърде прикрепен, контакт скъсана връзка.

Задачата на всеки човек, който работи с неговата карма, разбираме, че не са прави да се възползват от нашата стойност. Ето защо, ние трябва да се научим да се действа обратно неговата обич. Ако сте алчни, трябва да се жертват. Ако е свързано с човек, научете се да му даде свободата си. Тогава Бог, Вселената няма да даде твърд уроци, защото искаме да се справим с кармата си.

И, да, боли, действат срещу своите страсти. Но нашата задача, доколкото е възможно да се живее болка. В крайна сметка, страст и дълбока привързаност покълнат в душата. Работа през болката, ние самите и нашата карма излекува.

4. За да реализират своите основни ценности и да ги преведат на ново ниво.

В началото на статията го споменава, че същността на еволюцията е да ни доведе до развитие.

Как да се изработи кармата
Прогресът ни е да се проучи по-дълбоко в света и да стане по-съвършен. И всичко това се случва чрез дълбоко и хармоничен контакт с нашите ценности.

Какво означава това? Какво страхове, които ни заобикалят, като каза, че ние сме правилно експлоатирани техните стойности са твърде егоистични да ги използвате.

Как да се изработи кармата, например:

Има такова стойност - "Свобода". Когато действаме кармично погрешно, ние търсим свобода за себе си. Станете по-егоистично. Ние вярваме, че ние не дължите нищо на никого, а само мир и хората се нуждаят от нас. Ние имаме пълна свобода на хората и света. И тогава светът ни хвърля в ситуация, в която ние сме в капан, където ние сме в стеснен обстоятелства, при които всички ни задължават.

Поработете стойността на свобода, можем да научим само да се зачитат правата на другите, за да го оценявам и да им даде свободата да не задължава, а не да се натоварват хората нищо. Но ние сме на по-високо ниво започват да разбират своята цел. Цел винаги идва от най-голяма стойност. Той е: "посветил живота си на вземане на хората по-щастливи, като им права и свободи."

На такова високо ниво и изчислил карма, когато започнем много важен трансфер на стойност от ограничен и егоцентрични в по-напреднал, той да се удължи с другите.

И тъй като ние работим за нашите отбранителни, страсти, страхове, след като се трансформира техните стойности, само тогава нашата карма е оздравял.

Всички отработване на кармата е, скъпи приятели, че вие ​​сте най-важната им стойност е дал на света, Бог, хора.

Така че кармата е изпълнено, така че можете да бъдете щастливи. Безусловно и завинаги!

"Как да се изработи кармата", "Как е съдбата", "Как да се научим да си взаимодействат хармонично със света" -? Отговори на тези и други въпроси ще научите, като посещават класове Богословския училище.

виж също

 • Как да се изработи кармата
  Откъде знаеш, че кармата си? Най-сигурният начин да се
 • Как да се изработи кармата
  В духовния път: 20 болезнени симптоми на духовно пробуждане
 • Как да се изработи кармата
  Позиции на Hellinger: Защо Apple не пада по-далеч от дървото
 • Как да се изработи кармата
  Когато щастието идва? Крайна точка - вечност ...