Как да се измие опции къна коса отстраняване боя бързо у дома

След всяка процедура, цветът е осветен с 1 - 2 тон, редовна употреба дори ще отмие черна къна коса.

Измийте косата с бяла и черна къна: средства за решителни дама

Отмийте с къна коса може да опитате тъмно сапун. Lather главата и задържане на 5 минути. След това измийте с шампоан.Има случаи, когато много смели дами успяха бързо да отмие косата с къна праховете за пране за пране. промива коса в пяна получава, като се избягва контакт с кожата и корени. Но това едва ли е желание за промяна е на стойност риска от увреждане на косата.

Как да се измие къна

След тези драстични мерки (особено на собствениците на тънка и отслабена коса) трябва да се прилага с подхранваща маска, използвайте балсам витамин.Премахване на червенокосата сянка след боядисване безцветна къна иранската

Ако е необходимо да промените цвета на кардинал не. и просто искате да премахнете червен нюанс, можете да използвате рецептата кафе: Смесете къна с кафе на прах в съотношение от 2 до 4.

Получената смес zaparivayut вряща вода, след това се прилага на косата и се изплаква след 30 - 60 минути.

Кафе може да се приема едновременно разтворими и земята, и това е възможно да се съчетаят двата вида в равни пропорции.

Как да се измие къна

За да отмие цвета от косата след боядисване с къна, можете да използвате както на професионалните инструменти и домашно приготвен

Можете, разбира се, се прибягва до специална боя отстраняване - много известни козметични компании произвеждат на допинг.

И можете да използвате народни средства за защита, за да ви помогне да се измъкнем от всеки цвят. поддържането на здрава блестяща коса. Изборът е ваш!