Как да се изгради един блог

Как да построим

Улицата е все още горещо .... В разгара е известно, че искам да ям по-малко. И това е защо качеството на храната в това време е също толкова важно, колкото и количеството на водата. На водата сме измислили, сега се вгледаме в това, което ние поставяме в себе си ....Закуска, обяд, вечеря, а някои повече, и следобеден чай - това се нарича диета, когато нашите клетки се хранят. И сред техниките на клетка храна трябва да се почистят - това е вашият метаболизъм през целия ден. Само 4 чаши вода между храненията - получават по 8 чаши чиста вода, а ние имаме контрол върху притока на вода към клетките. Всичко това се случва през деня. И това, което се случва през нощта?

През нощта, когато ние спим, нашите клетки не спят! Добри новини! Клетките се регенерират (замяна) - водят до нови клетки. И те се нуждаят от строителни материали. За тялото ни - това е витамини, минерали, протеини, мастни киселини. Този списък на материалите е важен за организма, без изключение. И от особено значение са - протеини. След като в протеините на тялото са разделени на аминокиселини. Аминокиселините - това са превозни средства, витамини растения, минерали, и се транспортират към клетките. Ако транспортирани материали е достатъчно, роден красива, здрава клетка. Когато сме от недохранване известно количество протеин, клетката не се попълва. И тялото започва да се търси необходимия строителен материал в мускулите. И с течение на времето, тя губи цвета на кожата, не растат ноктите, косата, попада в зрителната острота и т.н. Този процес може да се разглежда като пример за диета.Когато има определен диетично меню върху него и диета. Всички ограничения по отношение на храните, и да доведе до ограничаване на получаване на самите строителни материали. Поради тази причина, някои от нас феновете на диети, понякога не изглежда много добре на фона на лекотата, която носи диета. Не се обадя да се откаже от тези любими дейности - ограничения в храни с диета, аз просто искам да ви напомня, че всяка диета, на първо място трябва да бъде балансиран, в противен случай е по-вероятно да навреди, отколкото да помогне!

Много различни процеси, в които сме свидетели на първите признаци на стареене. Възниква въпросът: какво да се прави. Не бързайте! През нощта клетките ни работят много сериозно. А на сутринта, когато се събудих на нашите клетки, също, че е сутрин. Те се събуди суха, уморена - цяла нощ една и съща работа, мръсен, токсични и гладни. Те викат: Дай ни вода, ни очисти от токсините, да ни даде енергия, и да ни даде 114 хранителни вещества, които загубихме една нощ, в това число протеин. И ние го дам? Чай, нектар, овесена каша, Butera, да получите някои бекон и яйца, налива всичко това кафе. Това меню е едва ли съдържа 114 хранителни вещества. Има нещо да се мисли за ... Следва продължение ....

Добро настроение и приятен ден!