Как да се грижи за вида на брадата на бради като го нарежете като чиста от

Премахване на брадата

Десетки милиони жени по света вярват, мъже с бради по-мъжки / привлекателен / секси (как да се грижат за брада, може да се намери по-долу).С една дума, за противоположния пол, който заслужава повече внимание на жени, отколкото мъже за бръснене добре.

Как да се грижим за брада: основните принципи

Мъжете, които искат да расте брада, трябва да разберат, че окосмяване по лицето може да се подчертае достойнството да се скрие какво - това липсва (брадавици) "силен пол" или "се подчертае" недостатъците на човешкото лице.

По това време, много популярен сред мъжете имат брада - ". Двуседмичната стърнища с" Грижа за брада като у дома си - няма нищо по-лесно. За това ние трябва да имаме стандарт машинка за подстригване с набор от дюзи. Веднъж седмично, задаване на дюзата на правилния размер (0 или 1), която се проведе в рамките на "растителност" - и брадата е готова да плени от женски пол.

Хигиенни манипулация с брада ", двуседмично стърнища", проведена всеки ден по време на лечението на сутрин и вечер вода.

Повечето мъже се нуждаят от внимание брада с голяма растителност: Руски (пълен), капитан (без мустаци), Суворов, Гарибалди и т.н. Но има и някои общи насоки, които да се спазват стриктно за всички видове бради:

• След хранене е необходимо да се разгледа лицето - всички останали трохи по брадата му. След мазна храна трябва да се измиват със сапун / шампоан косата около устата;

• Веднъж на ден, за да следи за появата на брадата и необходимостта да отрежете / отреже косата на лицето;

• Ако е необходимо, се прилага козметика брада (гелове, шампоани, лакове), което ще даде брада желания размер и форма на човека.

Как да се грижим за брада у дома: начинаещи грешки

Основната грешка на хора, които са решили да расте окосмяване по лицето - грешен избор на вида на брадата. От време на време, когато човек расте брада ", просто ей така, какво друго да правя." Като правило, брадата "силен пол" расте за да привлекат вниманието на определена жена, за да привлече вниманието на персонала, експресно /, за да се подчертае своята индивидуалност и да стане по-мъжки / сексуално. Или, както са формулирани от стилисти сега - да приеме формата на "брутален алфа - мъжки".

Изборът на грешен тип на брадата, човек не може да вземе смели и глупаво изглеждащ, върху които жени / приятели ще "кикот" закачки. Кой човек е състоянието на нещата може да искаш?

Ето защо, човек не може просто да "направи брада", при избора на вида и формата дължина / брада трябва да се подхожда много внимателно, да се интересува от мнението на близки и роднини.

Да приемем, че вида на брада човек е избрал правилно. Следваща основна грешка на силния пол с окосмяване по лицето - не редовна грижа на брада. Стърчат в различни посоки космите на мустаците си и брада, набола брада на лицето му ясно, на места, където не трябва да бъде 100% ще доведе до женските полови / познати отрицателни емоции са същите като неполиран обувки или набръчкани панталони / костюм за мъже.

Ето защо, да се грижи за брадата в дома трябва да бъде редовно, като се използват съвременни козметика: лак за коса, шампоан, сапун, восък, балсами за желания тип коса.Как да се грижим за брадата: Опции за прически (на снимката)

През вековете, човечеството мъжки съществуване не се страхува да експериментира с външния си вид като цяло и окосмяване по лицето, по-специално. Моля, обърнете се само на най-често срещаните видове бради, носени от мъже по цялата планета. Някои от името "кройка ухо", но животът козя цялата възрастен носеше FE Дзержински и "от комплекси" (както казват историците) за това.

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Премахване на брадата

Съвременните мъже в по-добра позиция, отколкото техните предци - козметичната индустрия напълно отговаря на всички изисквания на хигиенните изисквания оборудване за грижи за брадата у дома. И нашите предци се грижи за косата по лицето с помощта на примитивни хигиенни продукти: дъждовна вода, която след процедурата прави "копринена" косата без шампоан / балсами и други съвременни удобства. Кой има възможност да миете косата си и брада в дъждовна вода с помощта на обикновен сапун и сравни резултата с процедурата, извършена с помощта на козметични продукти от водещи производители.

Как да се грижим за брада у дома: Съвети специалисти

Препоръки от професионален козметик / бръснари брада грижи за вкъщи намалени до една проста формула: ми, гребен, бързолети.

Тези препоръки се нуждаят от някои разяснения:

• Необходимо е да се измие на средствата, които няма да дразнят капака на кожата на лицето, под формата на лицето пърхот коса. Започнете чрез промиване на брадата шампоани и балсами, които се прилагат към косата на главата;

• Гребен. "Небръснат двуседмичната" не трябва да се разресва и бради останалите постоянно се нуждаят от надраскване. Ако не се извърши тази процедура редовно, погледнете в огледалото мъжът е неприятно, да не говорим за хората около себе си;

• Swifts. Ако космите на брадата не редовно тапицерия, човек постепенно ще "bomzhevatogo" външен вид. Въпреки, че мъжете - големи оригинали могат да подадат такава поява като "една нова тенденция в стила на" разработен лично "на базата на иновативни технологии на водещите световни дизайнерски къщи." Дори привържениците намерят своето "bomzhevatogo" ум, който се основава на човешкия мързел и пренебрежение към хората около.

От нашия ресурс можем да препоръчаме на хората, които не знаят как да се грижи за брадата у дома, както следва:

• Не се страхувайте да експериментирате (в умерени количества) с козметика: опитате да използвате козметика, която не се радват на по-рано;

• брада, човек трябва често се погледнете в огледалото и да следват брадата. Мъж версия на сресване на косата на главата ", ръчни право" с брада не минава. Ако човек е, разбира се, не иска да изглежда помия (тази тенденция).

• Главен докато носите бради - трябва да угоди на неговия собственик. Дори ако брадата му не е като другите.