Как да се готви на домати у дома - рецепта

• Събиране в един списък с интересни ястия.

• Създаване на меню за деня и да го отпечатате. *
Направете меню за всеки ден или седмица, а вероятно - за един месец. Вашите предпочитания, когато ще бъдат включени избират ястия (при условие, че сте регистрирани).• Създаване на меню за празничната трапеза и да го отпечатате.

• Определете броя на продуктите, необходими за изготвянето на подбрани ястия. *
Въведете желания брой порции за всяко ястие, и ще видите общия брой на необходимите съставки. Посочете кои от съставките, които имате в достатъчни количества, и ще получите списък с необходимите покупки.

* Тези характеристики са в процес на развитие и в близко бъдеще ще можете да ползвате услугата в пълен размер.

Ако искате храна, която сте избрали не е била съхранявана на сайта, трябва да мине през лесна процедура за регистрация. Само 1 минута - и ще получите всички предимства на "Notebook на ястия" сте регистриран потребител на услуги.С помощта на услугата "избор на храна", можете да:

• Изберете ястия от съставки.
Всеки ястие се приготвя от продукта (съставки), които вече имате у дома или сте готови да си купите в магазина. Въведете името на съставката в низа за търсене, включително и тези, открити в селекцията на съставка, или, обратно, да изключи от избора на съставка. Резултатът ще бъде генериран списък на съставките, които трябва да бъдат включени и / или да се изключат от храната.

• Изберете ястия от съставките и да направи меню за всеки ден *.
Бране на ястия от съставки, направи меню за всеки ден или седмица, а може би за един месец. Вашите предпочитания, когато ще бъдат разглеждани избират ястия.

• Изберете ястия от съставките и да направи меню за празничната трапеза. *

• Изберете ястия от съставките и добавете курсове, които ви интересуват в тетрадка.

• Подгответе подбрани ястия на собствения си или да следват строги рецепти. ястия
Метод с етапите на предварително и първично лечение дадени на всяко блюдо. Опитайте и двете, доверете се на интуицията си или да следват метод се препоръчва за подготовка, получавано във всяко ястие.

* Тези функции са достъпни в тетрадка. За да използвате напълно бележника при запазване на данните в нея, първо трябва да мине през лесна процедура за регистрация. Само 1 минута - и ще получите всички предимства на "избор на ястия" сте регистриран потребител на услуги.