Как да се държат клечки за суши и да ги ползват

С появата на националната култура на азиатските традиции в ежедневието са елементите, които са местни лица на Китай, Япония, използвани по време на хранене. За да се чувстват уверени в стилизиран събитие или в ресторант с традиционните си ястия, да научат как да държат пръчици за суши. За да работите това умение ще ви помогне инструкциите по-долу. За информация как да се научи да ги яде, вие също ще научите повече.Как да има китайски пръчици

Как да запазим японските пръчиците за суши? Ясно е, следвайки инструкциите и повтаряйки всяко действие, вие сте длъжни да се научат на ориенталски вечеря:

  1. Fix един клечки палеца и безименния пръст вече няма нужда да натискате втория си фаланга на разстояние една трета от опашката. Без име определи останалите.
  2. На второ място, да вземе молив успоредна на първата.
  3. Когато е правилно следват инструкциите, средния пръст помага да настоява пръчиците, а индексът ги обединява, за да улови храната. На снимката показва как да се пазят японските пръчки.

Как да се държат правилно клечките

Дори и да са се научили правилно да държат пръчици за хранене, много все още не разбирам за първи път, тъй като има ролки източната прибори за хранене. Има някои правила:  • Тези ястия трябва да се ядат цели, без да се раздели на малки парченца.
  • Не е приоритет, е на първо място, но в източните култури е прието да се започне с тези, които са увити в нори.
  • Преди ядене ролки, потопете ги в соев сос за придобиване на по-пикантен вкус.
  • За подобряване на вкуса и да направи ястието по-пикантен, можете да добавите малка част от уасаби на ролка.
  • С чиния служи като джинджифил, който е предназначен за прекъсване преди промяната на вкуса на храната.

Как да се държат правилно клечките

Няма нищо по-сложно да се учим как да се яде спагети с помощта на клечки. Тъй като често се приготвя дълго, не нарязване, а след това да се чувствате най-удобно просто да рани юфка на ориенталски посуда, като паста за вилица. Въпреки това, този метод се счита за неприемливо в Източна култури. Тя реши да вземе малко количество от юфка, клечките го ангажират, да изпратят в устата си, смучене в краищата на устните. Не изглежда много естетично, но японците не се притеснява, а по-скоро показва, че сте 100% знаят тяхната култура на консумация на храна.

Как да се държат правилно клечките

Вие научихте как да държат пръчици за суши японски себе си като яде ролки, юфка. Що се отнася до ориза, че не е необходимо да се научи нещо ново. Райс често се сервира ронлива, без подправки или сол. Така че най-добре е да улови, трябва да добавите соса соя или umebosi, както се прави в Япония. Забелязвате себе си, че оризът ще стане по-лепкава, той ще се оправи, под формата на частите, които са лесни за да отидат в устата си с помощта на пръчиците.