Как да се докоснат до едно момиче - kinestetika

Способността да се докоснат до момичето, или, както казват Pickup Girls "kinestetit", е един от най-важните моменти в прехода от чисто приятелски отношения с нещо по-дълбоко и по-интимно. Признайте си, че ако не се докосва момичето, след което връзката ви никога няма да достигне целуването и пол. Touch е първата стъпка към по-тесен съюз! В тази статия, ние ще ви кажем как правилно да се справят с момичето и какво чиповете могат да се използват по едно и също време.По-често, отколкото не, бъдат активни и да започне да се докоснат до момичето трябва да притежава човек. Момичетата са по-срамежливи от природата, и младият мъж трябва да премахне страховете си с увереността си. Това е, което трябва да се изиграе първата цигулка. Ако вашият другар ви харесва, то това също ще бъдат включени в този процес. Но в началото и общия ход на партията обикновено е за вас.

Направете всичко, което във времето

Всички хора имат личното пространство област. Всеки. Когато непознат нахлува в тази зона, има чувство на дискомфорт. Поради това, не просто да я вземете и да целуне по устните. Не много хора ще го разберат. Направете каквото е необходимо постепенно да я накара да разбере - вие притежавате, вие може да се постави по-близо. За да започнете с мимолетни докосвания и след това постепенно се премине към по-тесни контакти. Така че сте спечелили доверието и да бъде в състояние да се движат свободно на приятелката си в бъдеще.

Пикап Момичетата често се отчупват именно защото прекалено бърза. Те активно се опитват да се докоснат и целуват едно момиче веднъж от началото на любовта. Но това неестествено поведение, и това често води до бдителността на подсъзнателно ниво! Вашата задача е обратното - да получи доверието. Така че, ако искате да се изгради отношения на доверие, действа гладко. Постепенно се прилага още по-интимно докосване.

Забавяне на първия контакт също не е добре. Започнете да се запознаят най-добре с ръкостискане. Той се представи, протегна ръка, тя я стисна. Това е всичко. Този жест е норма в нашето общество, за да не причинява, но служи за установяване на доверие между вас. Използвайте ръкостискане, винаги е възможно, дори по-добре, отколкото просто да се ръкува, но се усмихва в същото време.

Освен това е възможно да се премине към по-активна връзка. Но това трябва да се направи след установяване на разбирателство, това е, когато думите, които се интересуват от нея и причинени положителни емоции.

Основното правило - да не натоварва

Има едно правило: Основното нещо - не натоварва. Не трябва да вземете само за всички части на тялото, без никаква подготовка ... За да си докосване не е подозрителен към тях се намери причина!

Това означава, че ако искате да държи ръката й, а ти просто хвани ръката му, а след това може да доведе до стрес от нейна страна. Тя започва да си мислят: "Какво е това, да не би да искаш?" За да се заобиколи защитата, използвайки такава маневра: когато правите ръката кажа, Всички фокусът е изместен към пръстена "О, какви са ви красив пръстен шоу.". Тя ще ви даде ръка, без никакво съмнение. Можете да победи страховете си, като зададете конкретни и подходящи въпрос. Вие сте се изви ръката, изглежда пръстени, пошегува. Всичко е наред.И по-прости и по-тъп, причината, толкова по-малко той предизвиква подозрения. Освен това, тези фрази са често дадени момичето възможност да каже нещо или да се хваля, което само по себе си допринася за сближаването. Можете да намерите много интересни фрази, които дават достъп до определена част от тялото. Просто маркирате нещо необичайно и акт.

Докосването на ръце

Докосването на ръцете е може би най-важното ниво. ръцете на жените са много чувствителни на допир е сериозна крачка напред. Ето няколко фрази, които могат да бъдат придружени от вземането на ръката:

  • Cool имате маникюр. Тя направи?
  • Какви са вашите красив пръстен шоу. Те означават нещо?
  • Каква интересна гривна? Той символизира нещо.
  • И вие знаете, че това, което човек юмрук, и сърце. Да сравним.
  • Нещо в ръцете ми са студени. А ти?

Косата е особено горд от момичетата. Всички, без изключение, се обръща много внимание на косата. Що се отнася до косата, също се нуждаят.

  • Хвалете косата си.
  • Докоснете косата, макар и намирисва на нещо.
  • Вземете ключалката и питат за разделянето свършва :)
  • Миризма косата й и да й кажа от най-големите й миризми.

Погрижете се и й позволи да се чувстват приятелката си. Избършете несъществуваща петно ​​лицето й, сложи несъществуваща мигли и така нататък.

За да се докоснат краката на най-удобен, когато и двамата сте седнали до. Също така, придружено от едно докосване прости фрази.

  • Що се отнася до краката и да каже: "Вижте, това, което странно момиче прическа"

мимолетни докосвания

Touch не само трябва да бъдат насочени, но като че ли между другото придружава разговора ви. Това означава, че не трябва да има, ти хвана ръката му, а след това трескаво сграбчи за косата, а след това на крака. Що се отнася до нея в процеса на диалог. Да предположим, че казват: "Сега ще ви кажа това" и докосва ръката, лакътя или коляното. Такава мимолетно докосване пусна едно момиче да свикне с вас. В допълнение, можете да й даде да се разбере, че тя не се интересува от просто като приятел.

Що се отнася до различните части на тялото: пръсти, страна, предмишницата, рамото, шията и така нататък. И всеки път, когато се променя интензивността и продължителността на контакт. Понякога можете да докоснете и задържите ръката си, понякога мимолетно си закачен, понякога я вземе в ръцете си и така нататък. Няма нужда да се пропусне всеки път, когато момичето и я държеше здраво. варира Въздействието.

Как да се прегръщат момиче?

Ако вече е била установена между положителен контакт, но все още няма силна пръчка, можете да поканите момиче да бъдат снимани. Просто кажи: "какво е хладно, нека ви sfotayu". И тогава предлагаме автопортрет заедно. Снимки на себе си в момента е на мода, така че е съвсем нормално изречение. Е, когато Фота, прегръщат това.

Най-важното

Всичко с едно натискане на най-важният фактор е разбирателството. Ако получите момичето да донесе добро настроение и положителен отговор, а след това излезе с извинение, за да се докоснат не е трудно. Всеки от вашите инициативи ще се възприема положително, ако приятелят ви е добре с теб.

Всички момичета обичат уверени мъже. В идеалния случай, трябва да се насладите на самия процес. Ако сте много готино да я докосне, а след това всичко ще бъде добре. Закон, да се забавляват! Повярвайте ми, това също ще бъде хубаво.

Един от най-важните уебинари за момчетата, можем да кажем основата! Вие ще започнете да разбирате действията на момичетата и защо те го правят. Можете ли да посочите какви момиче пред себе си, какво да очакваме и как да се държи на него. Също така да разберете това, което жените трябва да привлича в живота си, и това, което трябва да се избегне на всяка цена. Като цяло, може да научите всичко за красивата половина от човечеството :) Резервирани - уязвим!