Как да съблазни един форум учител

Първо да се определи това, което искате да направите, защо имате нужда от него: очаквате да се сериозна връзка или просто искате да го привлекат към колекцията. Ако всичко на сериозно, а след това посети всичките си двойки, да зададете въпроси по този въпрос, тогава питам за лична консултация. И тогава нека ясно да се разбере, че това е интересна за вас. Просто го направи бавно и внимателно. В крайна сметка, той ще бъде много внимателни, защото Той се страхува за репутацията му, така че инициативата трябва да дойде от вас. Що се отнася до личния му живот, той може по някакъв начин едва доловимо се опитват да научат повече за него от други студенти или преподаватели под някакъв претекст правдоподобно. Ако искате да го съблазни да се похвалите на приятелите си или просто да прави секс с него, по-добре е да не се опита дори. Трябва само злепостави себе си и него.

12. експерт 1
Но трябва да бъде готов да недостатъчност или иначе. Учителите такива истории, за да името му от страна на 30-годишна възраст има достатъчно, често отрицателно и е от значение за този конкретен студентки съставени ;-)

Подобно е положението - като тази на учителя (разликата във възрастта е малка и не е женен), отдел сме по-различни, но една факултета. Водени една дисциплина, а аз обикновено чакат до края на семестъра, аз издържали изпита и той признал всичко. В резултат на това, той каза, че тъй като той учителя, а аз съм студент, не искате да отидете за различни слухове за нас, и други подобни. Клапа и въртене. (Въпреки, че вижда през него, аз му казах, че дори не е безразличен :-))
Devchuli, не се притеснява, ако някой като - да кажем, че по-малко ще плува мозъците им за него :) мисля. на около 5 минути от срам, и сте готови!

И аз бях влюбена в режисьора. Той е по-стар от мен с 17 let😅

Същата ситуация. vtyurilas в учителя 😺

Мрежа издание «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)"

Информация за връзка с правителствени агенции (включително, за Roskomnadzor): woman@woman.ru