Как да разберем, че момичето се влюбва в теб

1. Тя намеква за чувствата си.
Ако едно момиче ви призовава сладки думи, като "заек", "тюлени" или умалително галено нарича, флиртува с вас и прави очите - сигурен знак, че тя е за вас затънаха и сега се очаква да поеме инициативата, например, я покани някъде. Така че не се забави и да използва шанса си!2. Момичето е ревнив.
Любителите момичета са много ревниви и не обичам да ме на хоризонта, има потенциален съперник. Ако забележите, че твоето момиче не иска да се запознае с приятелите си и беше видимо нервна, когато говорите с другите хубави момичета, а след това тя вече е влюбен в теб и вярва, че ти - нейния приятел.
Ако искате да проверите дали това е точно в теб, опитайте се да се започне с нея флиртува с други момичета. И ако вашият приятел започва да се изнервят, ядосан, или напротив, тя ще направи студен и безразличен вид и демонстративно показва, че тя все още, след което можете да хвърлят съмнение - Интересувате ли се от него!

3. Тя иска да говори с теб.
Можете момиче като мед за пчелите, той ви дърпа. Тя призовава за вас по някаква причина или без причина. И ако изведнъж й се обади и да каже това, което искате да говоря с нея - да избягаш при първата покана!

4. Тя се грижи за вас.
Всяко момиче мечтае да заобикалят любимия обич и грижа. Тя се тревожи за здравето си, например днешното студено, а вие не се облича с шапка, тя ще го забележи и да ти кажа за него. Той се опитва да ви даде добър съвет, като съветва как да се готви нещо вкусно. Притеснявате напредъка си в работата или в другия случай. Всичко това не е случаен.

5. Тя ви дава подаръци.
За любим човек, тя е винаги готов да се харчат пари за добър и скъп подарък. Да обичаш момиче никога няма да забравя, когато я обича един рожден ден, и няма да пропуснете възможността да го приятна изненада за всяка важна дата направят. Ако момичето е влюбен в теб, това е малко вероятно да ви се даде на страната пощенска картичка за рождения ден или слезте букет карамфили. Вместо това, тя ще ви покаже нещо съществено и за предпочитане такава, че по-често напомня за това, например, лично бродирана риза, или верижка около врата или статуетка във формата на целуващи се гълъби, или нещо друго, трогателно и романтично.6. Добре е да те види по всяко време на деня или през нощта.
В любовта с момиче се променя при вида на любим човек. Тя се появява на усмивката по лицето, искрящи очи, а в "пеперуда" стомаха. Сред й го издърпайте към вас, като че ли случайно, винаги има някъде наблизо. Коляното или крак момичета в присъствието ви е насочено към вас, при условие, че тя докосва косата ми, устните или гладки контури на тялото си, изглежда, че тя иска да я докосва.

7. хубаво момиче си докосване.
Най-сигурният знак, че момичето е влюбен в теб, ако тя не само ви позволява да се гали, прегръща талията й, но тя с удоволствие ви докосва, натиснете по време на танца, отнема ръка на улицата. И ако става въпрос за вас пред хората, а след това, той си мисли, че си си приятел и иска да знае за връзката ви всички!

8. Тя вълни с вас.
Когато тя говори с любимия си човек, винаги е малко притеснен. Ако момичето по време на разговор с вас светне моите очи, розови бузи и гласът му паузи. Понякога това може да стигнат до факта, че тя е била сърдита без видима причина.

9. Първо отваря помирение.
Не съществува връзка без спорове и кавги. Обикновено момичетата не обичат да се поставят първо и изчакайте за първи терена от мъжете. Но ако приятелката си след спор, че не може да издържи дори три дни и да ви се обади за пръв път, така че тя е много страх за вас и вашите взаимоотношения губят означава да го много повече от собствената си гордост.

10. Тя ви показва прелестите си.
Тя "случайно" са изложени. Това може да ви покаже крака ми или да бъде случайно уловени в съблекалните. В любовта с момиче иска да ви заинтересува, което показва, че можете да го получите.

11. Момичето се опитва да ви накара да ревнува.
Момиче в любовта никога не ще се срещне с другите момчета, докато не осъзнае, че няма никакъв шанс да спечели благоволението на любимия. Но тук е да го накара да ревнува - е друг въпрос! Ако едно момиче, когато флиртува с други момчета, изграждане на очите си и моли за комплименти, но нищо повече, той не е така, тя просто иска да те провокира да ревност, за още по-силен спад на любовта и стимулира към действие.

12. Момичето е готова да прави секс с теб.
Ако момичето пряко или дават подсказки да се разбере това, което искате, а след това не го направите точно като нея, и тя намалява до ума, и тя е готова да направи всичко, за да ви предпази. Запомнете: повечето момичета спят само с тези момчета, които наистина обичат!

Ако поведението на твоето момиче присъства поне някои от горните симптоми, а вие дори не се съмнявам, че тя е влюбена в теб. Сега е ваш ред - не сложна и да си мъж! Ако това момиче наистина те харесва, да поемат инициативата и умело ръководи отношенията си в желаната посока за себе си!

Допълване по формата

  • Как един човек, в очакване на Жена
    DearEditors