Как да разбера, че човекът промените признаци на изневяра

КАК знам, че промяната на обтяжки

Така че човешката природа е, че всяка промяна в живота, особено емоционално, волю-неволю отразено в нашето поведение. Ето защо всеки грешен човек, дори и ако той е гений на конспирация, лесно може да се даде неговите приключения останали.Друг въпрос е дали искате да видите и да знаят. Заслепени от лъчите на любовта, нашата сестра понякога са готови да си затворя очите и да намерят оправдания за себе си странното поведение на избраните, които могат да бъдат ясно не двуцифрен. Как да разбера, че човекът ви изневерява?

Казах "почти", защото макар и да не може да даде абсолютна гаранция за пълния набор от всички признаци на изневяра. Това не е тест за бременност, но дори и той, както знаете, може да направи грешки. Различни заболявания могат да възникнат с подобни симптоми. Човек никога не знае какво може да се случи в живота си и сложи отпечатък върху поведението. Така че не бързайте да се стреля от бедрото, докато не се хванат в скъп легло в акта. Въпреки, че там не е затънал с спирачките той може да получи тук случайно, а не на собствената си воля.

Така че, ако все още настояват, до точката! Нека разберем, ако гаджето ти те променя.

На първо място се обърне внимание на външния вид на любимия. (Да, само да кажа, всички промени при мъжете се появяват, като правило, внезапно, рязко и бързо, защото тя е толкова силна и въздействаща.)

Започва да се забележи, че в последно време за фаворит, след като стана трудно за един часовник, който не се е случило, добре, ако само през първия месец от познатите си. Постоянно гладко избръснат, naduharen, чист ukladochka, всеки ден нова риза направо от кутията и лъснати обувки, вместо обичайните износени маратонки. Ясно е, че иска някой да впечатли. И в неговия гардероб, нови неща, които абсолютно не са по ваш вкус. Въпреки това, независимо от вашите фини намеци "да свали тези неща", той продължава да се обличам в тези странни тоалети.

Главен деспот стана така работи натоварване у дома, той е твърде малко време, за да се срещне с вас. В онези щастливи дни, когато той може да посветят времето си, той се втурва вкъщи, за да прекарат нощта - защото утре един много тежък ден, а вие трябва да имате добър сън.Някои странности могат да се наблюдават в навиците или някои функции на природата на мъжете. Изведнъж изригне грубост (може да бъде груб, защото на сайдинг има подслон), или, напротив, сервилност (трябва да по някакъв начин да заличи вината). Изведнъж започнах да се иска разрешение от пълномощно (вероятно нова страст не може да толерира дим) и отказва от всякакви абсурдни причини да отиде в любимото ви кафене (разбира се, защото тя е чест гост).

Да, и с ораторски умения, които нещо не е наред: устата не го е затворило, а сега дума не ще се разшири, както и отговори на въпроси, мислейки някак уклончиво или изобщо в темата. Той стана някак откъснат, сякаш кръжи в облаците, и като брой, но мисълта, че някъде далеч.

Не забравяйте да се оцени и визуални следи от престъплението. Следи от козметика за дрехи, миризмата на дамски парфюм, драскотини и аспирират върху тялото, дълга руса коса на задната седалка на колата и т.н. Всички тези функции ще ви помогнат да се разбере, че човекът ви изневерява.

Имейлите, включително и в социалните мрежи, както и SMS-и също са извор на информация. Ако нямате достъп до такъв ценен източник, че в екстремни случаи може срещу заплащане, за да получите подробности за разговори от мобилния оператор и анализира неизвестен брой.

Сега нека да насочим вниманието си към интимната страна на взаимоотношения. Това може да се случи, че няма промени, които не бързат в очите, но това зависи от характера на сексуалната си живот. Някой, понякога проявява известна студенина и липса на желание толкова често или колко секс преди. Някой е "тракане" в същия ритъм, но без бившия вълнението и ентусиазма. Други, напротив, ще се отвори втори дъх от всякога. Ето какво наистина може да се пази, така че, ако фаворитът изведнъж, без видима причина, да вземеш от косата в екстаз или няма търсене, няма да са практикували си аналните удоволствия - това е възможно, че вече някъде го опитах и ​​ми хареса.

Е, тук сме постигнали и чувствени страни на този въпрос. Защо напуснах толкова важен на пръв поглед, един от аспектите за десерт? Да, защото лесно можете да върви наляво, без да се губи усещането за любимия човек. Избрана всичко като леко и нежно ще те обичам, хумор, лаская, а предателството е само една банална проявление полигамен, хиперсексуалност, глупост, както и други мъжки достойнства. Друго нещо, което, ако сте ясно чувствам, че любимият се отдалечава от вас, но от старите чувства и страсти бе само Zilch и вашите неистови опити да спаси връзката.

Тук по принцип и целия набор от лакмус за коварни предатели. Въпреки че, можете да прибегнете до още един трик - да вземе блъф. Кажи ми какво сте се обадили на определен човек, и настоя, че се отказа от любимия. Или можете да попитам, на които сега се вижда сладко си гукат в едно кафене. Както се казва, крадеца и без капачка, така че виновните със сигурност ще ни даде нещо, но се предаде.

И можете да си направите шега с SMS м цифра не се променя, независимо дали човек

Churakova Олга (Люляк) специално за списание Krasulya.