Как да премахнете увисването на кожата на ръцете - хардуер козметология

Как да премахнете увисването на кожата

Свличане отпусната кожа на ръцете си - това е изключително грозен спектакъл, който води към "не" на възможността за носенето разкриващи дрехи. Причините за това действие, като се започне от рамото до лакътя, и могат да бъдат масови - че внезапна загуба на тегло, спиране на физическа активност, възрастта.Но се притекат на помощ на методите на съвременната козметология. помага за напълно или частично отстраняване на провисване.

Красиви ръце - това е лесно

По-долу са методите, чрез които човек може да се отърве от този злощастен явление. И не е задължително да се пуснат веднага на козметик или пластичен хирург. Ако не е спешен случай, тежка загуба на тегло, разбира се.

упражнения у дома

Ако имате слабо развита отпуснатост на кожата на ръцете, както и птоза - отстраняване на дефекта може да бъде у дома си без никакви проблеми. без помощта на хирургична скалпел. На първо място - това е елементарно и упражнения и някои от дейностите:

1. В самото начало си струва да припомним за ръчен масаж с помощта на специални кремове за стягане на кожата, което му придава еластичност и нормализиране на притока на кръв - да осъществява своята стойност редовно, за предпочитане всеки ден или през ден.

3. Приемане душ - редуване на студена и топла вода ще помогне за укрепване на дермата и да го даде тон, дърпане.

Как да премахнете увисването на кожата

Инжекциите и стягане на кожата ръка

В ранните етапи на кожни увиснали ръце, за да се спре това е възможно с помощта на инжекции, които имат следните ефекти:

- Биоревитализация - курс на инжектиране на хиалуронова киселина в най-горния слой на дермата. Тази процедура е поставил за цел да се възстанови нивото на водния баланс на дермата и подобряват нейната еластичност и тонус.

- мезотерапия разбира - това боде сложен състав на витамини, макро- и микроелементи, екстракти от растения в най-горния слой на дермата. Целта на такъв козметичен курс - да се сложи в кожата на най-полезните компоненти. възстановяване на обменните процеси в тази област и да се стимулира тонизиране и еластичност.

Такива методи за възстановяване на еластичността на кожата на ръце, за корекция на птоза козметиците използват рядко. Това се дължи на факта, че необходимостта да се извършват 5-6 процедури, да се използва значително количество наркотици и видимия ефект - е минимално.

методи хардуерни Course

Ако не сте в състояние да се върне на еластичността на кожата на ръцете си у дома, снимки помогнаха малко - за помощ може да дойде по-ефективни методи на хардуер козметологията. Сега ще научите как да се премахне увисване на кожата на ръцете. В този случай, следните приоритетни области:  • Ултразвуков масаж - с помощта на звукови вълни увеличава еластичността на колагеновите влакна, е да се разработят нови. И всичко това, без да нарушава целостта на кожата.
  • Вакуум масаж - в този случай ръка контур се затяга поради отрицателното налягане, генерирана в специален апарат, насърчаване на вътрешните процеси на обновяването на клетките, и по този начин ефекта на затягане.
  • повдигане Радиочестотен тип - принципа на неговия ефект е да се увеличи плътността на колагенови влакна под влиянието на образуването на нов тип посока топлинна енергия, произведена с използване на електрическа стимулация.
  • Лазерно изпъване - в този случай лифтинг ефект, стимулира производството на колаген се постига под влиянието на посоката тип топлина, генерирана от някои лазер спектър.

Тези техники са много подходящи за стягане на кожата на ръката, както и за предотвратяване на отрицателното състояние - да извършват своята стойност редовно. Отбелязвайки, липса на рехабилитация период, когато тяхното поведение не е наранена кожа.

Как да премахнете увисването на кожата

Нишки вид лифтинг

Премахване на увисването на кожата на ръцете си и можете да използвате т.нар блокирани стягане на кожата - прежди от специална, биосъвместим материал, който не причинява отхвърляне, както и възможността за развитие на алергия до минимум.

Преждите използвани за жартиери могат да бъдат както водоразтворими - самия материал е напълно разтворен, бавно отделя, която изисква по време повторение на козметични процедури, и неразтворими - те се задържат в тъкани непрекъснато без разтваряне, но те периодично затягане да максимизира резултат.

В този случай ефектът на повдигане се постига за сметка на физическото им стягане на кожата страна, стимулиране на колаген вътрешни процеси - образува естествен поддържаща рамка, по този начин увеличава еластичността и плътността на дермата.

пластична хирургия

В този случай става дума за т.нар Брахиопластика - пластична хирургия за отстраняване на увисването на кожата, като се започне от рамото и до лакътя.

Тя изисква продължителна подготовка и процедурата трае около 2 часа, като се използва общ вид анестезия. При осъществяване на метода на лекаря прави разрез от мишниците до лакътя и от вътрешната страна - че се извършва през него и премахване на излишната мазнина, кожата.

След извършване на такава операция, пациентът се възстанови достатъчно дълго време и честота усложнение в този случай е доста висока. На мястото на разреза, образуване на синини и подуване, зачервяване и усещане за парене, болка и намаляване на чувствителността - за рехабилитация отнема около 2 месеца.

Как да премахнете увисването на кожата

Цената на стягане на кожата ръка

Минимална цена Брахиопластика варира от 30 000 в националната валута, но, че цената на операцията, без допълнителни медицински услуги - анализи, анестезия, консумативи и др. Но това е един чудесен начин да се премахне увисване на кожата на ръцете.

Други методи за затягане са по-евтини, но също така и на ефективността, резултат от тях са по-слабо изразени.

  • една сесия biorevitalisation и мезотерапия - 1500 рубли,
  • повдигане тип нишка - от 20 до 30 хиляди рубли,
  • масаж с ултразвук или вакуум - 1500 в местна валута.

В същото време вдигането с помощта на лазер на стойност 30-40 хиляди рубли, и други подобни процедури, чрез радиовълни - в диапазона от 15 хиляди души.